www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric lanceert nieuw partnerprogramma: Edge Software & Digital Services

 • Edge Software & Digital Services Program biedt financiële voordelen, certificering en ondersteuning aan leveranciers van IT-oplossingen bij het ontwikkelen van een Managed Power Services-aanbod
 • Potentiële jaarlijkse inkomstenstijgingen van 1,5 keer de initiële technologiekosten
 • Het EcoStruxure™ IT Software & Digital Services-portfolio van Schneider Electric biedt flexibiliteit en schaalbaarheid in het leveren van beheerdiensten aan klanten.
 • De e-gids geeft een praktisch stappenplan
Schneider Electric, leider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, kondigde tijdens het eigen Europese IT Partner-evenement de lancering aan van zijn Edge Software & Digital Services Program. Het nieuwe programma biedt een complete reeks voordelen, ondersteunende tools en certificeringen waarmee leveranciers van IT-oplossingen een Managed Power Services-praktijk kunnen opzetten. De groei in edge computing stelt hen in staat om terugkerende inkomstenstromen te realiseren door monitoring en beheer van de fysieke infrastructuur van hun klanten met behulp van EcoStruxure IT Software & Digital Services van Schneider Electric. Dit nieuwe programma maakt deel uit van het bekroonde mySchneider IT Solutions Partner Program, voorheen bekend als het APC Channel Partner Program.

Volgens Gartner(1) zal naar schatting tegen 2025 ongeveer 75 procent van de door de ondernemingen gegenereerde data worden gecreëerd en verwerkt buiten een traditioneel, gecentraliseerd datacenter of cloudomgeving. Aangezien edge-infrastructuur echter geografisch is verspreid, vaak zonder IT-staf op locatie, is monitoring en beheer op afstand een vereiste. Tegenwoordig biedt slechts 27 procent(2) van de leveranciers van IT-oplossingen Managed Power Services aan.

"Edge computing biedt leveranciers van IT-oplossingen een enorme kans om hun terugkerende inkomstenstromen te vergroten door Managed Power Services aan te bieden", zegt David Terry, VP IT Channels, Schneider Electric Europe. "We hebben een uitgebreid programma voor partners ontwikkeld waarmee het opzetten van een Managed Power Service-praktijk vereenvoudigd wordt. Dit stelt partners in staat om in de behoeften van hun klanten aan monitoring en beheer van edge-locaties te voorzien. Deze activiteit wordt inmiddels gezien als een prioriteit."

De belangrijkste onderdelen van het Edge Software & Digital Services-programma zijn onder meer:
 • Kortingen gedurende de gehele levenscyclus – een voortdurend financieel voordeel voor aanbieders van IT-oplossingen om te herinvesteren in hun bedrijf
 • Stapsgewijze operationele e-gids – "The Essential Guide to Growing Your Business with Managed Power Services”
 • Certificatietrajecten – educatieve cursussen gericht op het vergroten van de technische en zakelijke kennis over software voor monitoring op afstand en serviceopties
 • EcoStruxure™ IT Software en Digital Services – toegang tot het flexibele portfolio van software en diensten van Schneider Electric, voor geavanceerde, 24/7 monitoring en ondersteuning op afstand en op locatie.
De business case voor het opbouwen van een Managed Power Services-aanbod
De markt voor beheerdiensten is het afgelopen decennium aanzienlijk gegroeid en vertegenwoordigt nu bijna 160 miljard dollar aan IT-inkomsten voor leveranciers van IT-oplossingen.(3) Door een Managed Power Services-praktijk op te zetten, kunnen leveranciers van IT-oplossingen nieuwe inkomstenstromen creëren door het monitoren en beheren van de fysieke infrastructuur van klanten in edge-omgevingen. Dit omvat de stroom-, koeling-, milieu- en fysieke beveiligingsapparatuur. De toevoeging van Managed Power Services genereert 1,5 keer extra omzet gedurende de levenscyclus van de apparatuur.(4) Bovendien kunnen leveranciers van IT-oplossingen de betrouwbaarheid van deze locaties verbeteren met proactief onderhoud en het identificeren van hardware-vernieuwingen om ook de operationele kosten van hun klanten te verminderen.
Om de opstartkosten te compenseren, omvat het Edge Software & Digital Services-programma kortingen gedurende de klantlevenscyclus. Dit initiatief is ontwikkeld op basis van feedback van leveranciers van IT-oplossingen en beloont mySchneider IT-partners voor verschillende acties gedurende de levenscyclus van de klantrelatie, waaronder het koppelen, monitoren, onderhouden en upgraden van de apparatuur van de klant.

Materialen om IT-partners te helpen bij het bouwen van hun Manages Power Services
Het Edge Software & Digital Services-programma geeft partners gratis toegang tot materialen, waaronder een stapsgewijze handleiding voor het ontwikkelen van beheerdiensten: The Essential Guide to Growing your Business with Managed Power Services. Het programma biedt ook twee nieuwe certificeringstrajecten, afgestemd op de doelen van partners, voor zowel het doorverkopen van software en services als voor full-service monitoring en beheer. Beide certificeringen zijn bedoeld om de competenties van partners op het gebied van Managed Power Services te verbeteren, ongeacht de huidige bedrijfsfase en mogelijkheden.

Alle deelnemers van het programma hebben toegang tot ontwerptools en tot het Exchange Platform van Schneider Electric, een open bedrijfsplatform dat experts uit de industrie en technologiepartners met elkaar in contact brengt en hen helpt hun concurrentiepositie te verbeteren en bedrijfsinnovatie te stimuleren.

EcoStruxure IT Software & Digital Services bieden flexibiliteit en schaalbaarheid
EcoStruxure IT Software & Digital Services bieden flexibiliteit in het leveren van beheerdiensten, om aanbieders van IT-oplossingen in staat te stellen hun praktijk naar behoefte op te schalen. Dit flexibele, aanpasbare portfolio stelt hen in staat om 24/7 geavanceerde monitoring en ondersteuning op afstand en op locatie te leveren. Met opties om zelf services aan te bieden of dit uit te besteden aan de service-experts van Schneider. Het digitale dienstenportfolio wordt mogelijk gemaakt door het EcoStruxure IT-platform, dat succesvolle implementatie, monitoring en onderhoud van edge-omgevingen ondersteunt. MySchneider IT Solution Partners kunnen software en digitale services selecteren en gelaagd inzetten, zodat ze een oplossing kunnen bouwen die het beste past bij hun bedrijfsmodel en de behoeften van klanten.
 • Voor meer informatie over het Edge Software & Digital Services Program kunnen leveranciers van IT-oplossingen de programmapagina bezoeken.
 • De gids om je bedrijf te laten groeien met Managed Power Services is vanaf vandaag beschikbaar.
 • Ga voor meer informatie over de EcoStruxure IT Software & Digital Services naar de website.
Over Schneider Electric
Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. We noemen dit Life Is On.

Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.

Bronnen:
(1) "What Edge Computing Means for Infrastructure and Operations Leaders," Rob van der Meulen, Gartner Research, October 2018
(2) SolarWinds and The 2112 Group, “2019 Trends in North American Managed Services,” December 2019
(3) The Channel Co & IPED Consulting, Channelytics: Route To Market Playbook, 2020
(4) Schneider Electric survey data, 2020. For more information: The Essential Guide to Growing your Business with Managed Power Services, March 2021
Laatste van Schneider Electric  
Schneider Electric lanceert het eerste alles-in-één vloeistofgekoelde modulaire datacenter

De verschillende eisen voor energiemeting in gebouwen en woningen

Schneider Electric lanceert Easy Rack-serie in Europa
Geplaatst:
Verstreken tijd: 46 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl