www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (51 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

ilionx neemt integratiespecialist Rubix over

Utrecht – IT-dienstverlener ilionx kondigt de overname van integratiespecialist Rubix aan. Het complementaire dienstaanbod staat centraal in de overname. Waar Rubix jarenlange ervaring heeft in datagedreven oplossingen, applicatiemodernisatie en complexe integratievraagstukken, is ilionx sterk in applicatieontwikkeling, Business Analytics, cloud en security. Door de krachten te bundelen, versnelt ilionx de slagkracht rondom klantadvies en implementatie. Rubix blijft onder de eigen naam en vanuit het eigen kantoor in Den Bosch opereren.

Verregaande data-integratie
ilionx bouwt met de overname verder aan haar missie om dé digitale transformatie-expert voor grote en middelgrote organisaties te zijn. Er is een groeiende behoefte aan de koppeling van primaire processen met applicaties. De naadloze integratie van processen, systemen en data bepaalt immers het succes van een datagedreven organisatie. De technische expertise van Rubix en haar partnerships met onder andere Red Hat en TIBCO, helpen organisaties te versnellen in deze digitale reis. De kennis en ervaring van Rubix maakt het mogelijk om applicaties en complexe datastromen realtime te integreren, te analyseren en te optimaliseren. Door dit vervolgens te koppelen aan de expertise van ilionx, wordt het klanten makkelijker gemaakt om bijvoorbeeld de stap naar de cloud te zetten. De kruisbestuiving zorgt ervoor dat er nog meer waarde geleverd wordt uit de bestaande systemen en dat klanten volledig worden ontzorgd in hun digitale transformatie.

Fabian Janssen, commercieel directeur Rubix: “Rubix heeft de afgelopen 12 jaar als specialist een sterke groei doorgemaakt in omvang en in type dienstverlening. Door deze samenwerking met ilionx kunnen we een grote sprong voorwaarts maken. De ontwikkeling van onze medewerkers en ons portfolio krijgt een flinke boost. Daarnaast kunnen we nog meer continuïteit aan onze klanten bieden. Zonder het vooraf van elkaar te weten, werkten Rubix en ilionx al voor een gezamenlijke klant: het RIVM. Samen hopen we een soortgelijk succes nog vaak te mogen herhalen.”

Jan Veltman, CEO ilionx: “Met deze overname verstevigen we onze positie als IT-partner voor intensieve digitale transformatietrajecten. De samenwerking heeft een synergetische werking, waarbij zowel de dienstportfolio’s als de bedrijfscultuur van beide bedrijven elkaar versterken. Het succes van ilionx is mede te danken aan ons ondernemerschap en flexibiliteit, zowel bedrijfsbreed als per vestiging. Dit sluit erg goed aan bij de identiteit van Rubix.”

Rubix kent een omzet van meer dan 12 miljoen euro en heeft 80 medewerkers in dienst. Verdere financiële details worden niet bekendgemaakt.

---

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Organisaties kunnen beschikken over talrijke innovatieve mogelijkheden op basis van steeds meer data. Rubix helpt organisaties bij het realiseren van een IT-landschap dat aan alle voorwaarden voldoet om deze innovaties ook daadwerkelijk te implementeren. De IT-dienstverlener uit ‘s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in integreren, migreren en realiseren van zowel datastromen als systemen. Het team van 80 enthousiaste experts levert digitale synergie door advies, (Cloud)-architectuur, ontwerp, implementatie én beheer te combineren. Sinds de oprichting in 2009 heeft Rubix onder andere PostNL, ProRail, Rabobank, Enexis en Schiphol op die manier helpen moderniseren. Rubix is ISAE 3402-type II en ISO 27001 gecertificeerd, dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer benoemd tot FD Gazelle, en staat sinds twee jaar in de Top 250 Groeibedrijven. Meer informatie is te vinden op www.rubix.nl.
Laatste van ilionx  
ilionx neemt adviesbureau Le Blanc Advies over

Coen Egberink nieuwe directeur ilionx healthcare

Uitzendorganisatie Abiant gaat datagedreven werken: ilionx implementeert Microsoft Azure en Power BI
Geplaatst:
Verstreken tijd: 51 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
ilionx contact  

Logo ilionx

  (088) 05 90 500
  info@ilionx.com
  www.ilionx.com
ilionx sociaal  


ilionx tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl