www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (101 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

VMware ondersteunt de huidige Anywhere Workforce met nieuwe propositie

Nieuwe oplossing zorgt voor meer betrokken personeel, biedt bredere en effectievere beveiliging en verlaagt kosten en operationele overhead

Amsterdam, 20 april 2021 – De manier waarop we werken is in het afgelopen jaar voorgoed veranderd. En nu toonaangevende bedrijven de voordelen van werken op afstand zien, willen ze meer doen dan dit slechts ondersteunen. Ze willen echte gedistribueerde bedrijven worden die vanaf elke locatie kunnen werken. Om deze verandering te begeleiden introduceert VMware vandaag VMware Anywhere Workspace, een oplossing die is ontworpen om bedrijven te helpen hun werknemers betere en veiligere gebruikerservaringen te kunnen bieden, ongeacht waar zij zich bevinden.

“Werk draait om wat je doet, niet om waar je het doet. Bedrijven zijn opnieuw aan het ontdekken waar en hoe teams samenwerken en innoveren. Het is daarbij belangrijk dat ze meer doen dan alleen transformeren. Ze moeten hun mindset veranderen en een digital-first cultuur creëren waarin de gebruikerservaring op de eerste plaats komt”, zegt Erik de Geus, Senior Regional Director Benelux van VMware. “Met deze nieuwe manier van werken in gedachten hebben we VMware Anywhere Workspace ontwikkeld. Het zal bedrijven helpen om sterker, meer gefocust en flexibeler te worden.”

Maak kennis met VMware Anywhere Workspace
VMware Anywhere Workspace ondersteunt de anywhere workforce door de frictie die vaak tussen IT-systemen en werknemers ontstaat weg te nemen. Dit zorgt voor betere gebruikerservaringen en een bredere, effectievere beveiliging. Dit alles tegen lagere kosten en minder operationele overhead.

VMware Anywhere Workspace helpt klanten:
  • De employee experience overal te beheren zodat werknemers effectiever hun werk kunnen doen en productiever zijn. Het biedt hen een geweldige gebruikerservaring en consistente prestaties op elk device, vanaf elke locatie, via elk netwerk. Bovendien verbetert het de dienstverlening van IT naar gebruikers toe.
  • De gedistribueerde edge te beveiligen met bredere en effectievere beveiliging. Hierdoor heeft elke gebruiker vanaf elk device toegang tot elke app. De Zero Trust-aanpak van VMware combineert netwerkbeveiliging naar de edge met endpoint beveiliging en management.
  • De workspace te automatiseren zodat IT niet alleen eenvoudiger, responsiever en efficiënter is, maar ook moderner. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op de resultaten die ze willen behalen, in plaats van op de werkzaamheden die ze moeten uitvoeren. Dit alles wordt ondersteund met intelligent beheer van workflows, compliance en prestaties.
Anywhere Workspace-technologieën
VMware Anywhere Workspace combineert de voordelen van drie toonaangevende oplossingen:
  • VMware Workspace ONE biedt uniform endpoint management, desktop- en app-virtualisatie en verschillende oplossingen voor de employee experience, productiviteit en beveiliging.
  • VMware Carbon Black Cloud biedt cloud-native endpoint- en workload-bescherming.
  • VMware SASE combineert SD-WAN-mogelijkheden met door de cloud geleverde beveiligingsfuncties, waaronder cloud web security, zero trust-netwerktoegang en firewalling. Deze mogelijkheden worden as-a-service aangeboden via een wereldwijd netwerk van points of presence (PoP’s).
VMware Anywhere Workspace integreert deze oplossingen en in de komende tijd zullen er nog meer volgen. Te denken valt aan:
  • Integratie van Carbon Black Cloud en Workspace ONE, zodat fysiek en virtueel endpoint management en beveiligingsmogelijkheden samenkomen.
  • Integratie van Workspace ONE en SASE-diensten (VMware SD-WAN, Work from Home networking, VMware Secure Access) om zero trust network access (ZTNA) te bieden via wereldwijd geïmplementeerde PoP’s.
Deutsche Telekom, klant van VMware, is een Duits wereldwijd IT-diensten- en adviesbureau. Florian Mösch, senior executive program manager: "Ik verwacht geen dramatische verandering in de huidige, gedistribueerde werksituatie, maar eerder aanpassingen ervan. Het is bijvoorbeeld niet waarschijnlijk dat werknemers voor vijf dagen per week terugkeren naar kantoor, maar misschien één keer per week of tweewekelijks. Oplossingen zoals VMware Anywhere Workspace zullen het voor organisaties gemakkelijker maken om de keuze van werknemers te ondersteunen, terwijl de productiviteit en de samenwerkingscultuur behouden blijven.”

Beschikbaarheid
De oplossingen waaruit VMware Anywhere Workspace bestaat, zijn vanaf vandaag beschikbaar. De Cloud Web Security-service voor VMware SASE is beschikbaar in de zomer van 2021.

Meer informatie op 5 mei
Op 5 mei organiseert VMware een gratis online evenement - Leading Change: Build Trust with the Anywhere Workspace - waar specialisten bespreken hoe organisaties het nieuwe normaal kunnen omarmen en kunnen transformeren in veilige, overal aanwezige organisaties.

Meer informatie en registratie via: www.vmware.com/anywhere-workspace-eventOver VMware
VMware-software stuurt wereldwijd complexe digitale infrastructuren aan. Het cloud-, netwerk- en beveiligingsaanbod en digital workspace-portfolio bieden klanten wereldwijd een dynamische en efficiënte digitale basis, ondersteund door een uitgebreid ecosysteem van partners. VMware, met het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, streeft ernaar een ‘force for good’ te zijn; van baanbrekende innovaties tot wereldwijde impact. Ga voor meer informatie naar https://www.vmware.com/company.htmlMeer informatie

VMware
Ron Grevink
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: rgrevink@vmware.com

Whizpr
Paul Maris
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware@whizpr.nl
Tags  
Laatste van VMware Nederland  
VMware presenteert Global Security Insights Report 2021: toename cyberaanvallen in Nederland doordat meer werknemers vanuit huis werken

VMware ziet stijging in abonnements- en SaaS-inkomsten

VMware ondersteunt de huidige Anywhere Workforce met nieuwe propositie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 101 dagen
VMware Nederla.. contact  

Logo VMware Nederland

  +31 (0) 30-2849500
  www.vmware.com/nl.html
VMware Nederla.. sociaal  


VMware Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com