www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (22 dagen geleden)
Bedrijf:

Zscaler verbetert Zero Trust-security voor de digitale organisatie en ontwricht daarmee decennia aan verouderde IT-security- en netwerkmodellen

Security-innovaties, middelen voor CxO’s en IT’ers, en Zero Trust implementatie-programma’s overkomen security-barrières en versnellen digitale transformatie

Amsterdam, 20 april 2021 - Zscaler, leider in cloud-native beveiliging, kondigt vandaag nieuwe innovaties aan voor het Zscaler Zero Trust Exchange-platform. Daarnaast introduceert het bedrijf ook nieuwe programma’s die ontworpen zijn om de digitale organisatie te beveiligen. Deze nieuwe security-oplossingen, middelen voor IT’ers en IT-leiders en richtlijnen die zero trust-adoptie versnellen, herdefiniëren IT-security voor hedendaagse internetgedreven en cloud-first organisaties.

Digitale transformatie heeft de manier waarop moderne organisaties innoveren en opereren fundamenteel veranderd. Deze shift wordt versneld door de verplaatsing naar cloudgebaseerde SaaS-modellen en het internet als nieuwe corporate netwerk - wat 30 jaar aan IT-networking- en security-principes verplettert. Hoewel directe verbinding met het internet voor toegang tot cloud-applicaties en -workloads de informatie-flow gedemocratiseerd heeft en de flexibiliteit van organisaties heeft verbeterd, heeft het ook de castle-and-moat security-architectuur vernietigd. Dit stelt organisaties bloot aan nieuwe dreigingen wat resulteert in meer grootschalige security-inbreuken.

Zero trust start met het valideren van de gebruikersidentiteit in combinatie met handhaving van het bedrijfsbeleid op basis van contextuele data van gebruiker, apparaat, applicatie en content. Zodoende kan geautoriseerde directe toegang gegeven worden tot applicaties en middelen. Dit betekent dat geen enkele entiteit (gebruiker of applicatie) inherent vertrouwd wordt. De Zscaler Zero Trust Exchange maakt de cloud, op basis van drie fundamentele principes, veilig door de juiste gebruikers te verbinden met de juiste applicaties:
  1. Verbind gebruikers en applicaties met middelen, niet met het corporate netwerk, en voorkom daarmee laterale beweging van dreigingen. Dit verkleint het security- en bedrijfsrisico.
  2. Maak applicaties onzichtbaar voor het internet.Applicaties die achter de Zero Trust Exchange beschermd worden zijn niet zichtbaar en kunnen niet ontdekt worden, waardoor het aanvalsoppervlak geëlimineerd wordt.
  3. Gebruik een proxy-architectuur, en geen passthrough firewall, voor content-inspectie en security. De enige manier om effectieve verdediging tegen cyberdreigingen en databeveiliging te garanderen is door content-inspectie, waaronder versleuteld verkeer, en beleidshandhaving te vereisen voordat het de beoogde bestemming bereikt.
Platform: nieuwe security-oplossingen om te profiteren van het meest geavanceerde Zero Trust-platform
Onderzoeken tonen aan dat 77% van de IT security-teams gelooft dat zij zich zullen verplaatsen naar een hybride werkmodel. Dit zal op zijn beurt resulteren in de noodzaak voor nieuwe en geavanceerde security-vereisten. De introductie van drie innovaties voor het Zscaler Trust Exchange-platform zal IT security-teams helpen zero trust-security toe te passen op de alledaagse digitale organisatie, veilige toegang tot het web te versterken en de adoptie van zero trust-beleid te vereenvoudigen.
  • Cloud-Native Zero Trust on-premises uitbreiden - De nieuwe Zscaler ZPA Private Service Edge-software maakt ZPA de enige cloud-native oplossing die zowel in cloud- als in on-premises-omgevingen ingezet kan worden. Gehost door klanten, maar beheerd door Zscaler, zorgt het voor een veilige verbinding tussen gebruikers en private applicaties. Daarmee haalt het de noodzaak voor on-premises netwerksegmentatie weg. Dit maakt ZPA Private Service Edge ideaal voor on-premises-omgevingen en locaties die onderhevig zijn aan problemen met internettoegang door een lokale bemiddeling tussen on-premises gebruikers en latentiegevoelige applicaties op te zetten. Dit resulteert in betere prestaties voor gebruikers, minder complexiteit voor netwerk admins en minder risico voor bedrijfsdata.
  • Beperken van webgebaseerde aanvallen en datalekken - De meeste externe aanvallen richten zich op gebruikers via hun webbrowsers, waardoor browsers een groot oppervlak voor dreigingen hebben. Zscaler’s nieuwe native geïntegreerde Cloud Browser Isolation-oplossing creëert een geïsoleerde browser-sessie die gebruikers toestaat elke webpage op het internet te bezoeken zonder dat gevoelige data op het lokale apparaat of in het corporate netwerk terecht komt. Gebruikers hebben niet direct toegang tot actieve webcontent, waardoor mogelijk kwaadaardige codes geblokkeerd worden. Verder staat Cloud Browser Isolation klanten toe een veiligere webervaring te bieden terwijl het de garantie biedt dat geavanceerde aanvallen, ransomware of data-exfiltratie geen impact zullen hebben op endpoints of individuele gebruikers.
  • Vereenvoudigen van Security-beleid door automatie - Nieuwe API’s creëren automatisch een beleid voor nieuwe services en onttrekken toegang op basis van tijdsinstellingen. Machine Learning (ML)-verbeteringen zorgen daarnaast voor automatische segmentatie van applicatie workloads. Deze innovaties versnellen de tijd die nodig is om beleid en vereenvoudigde microsegmentatie op te stellen. Daardoor komt tijd vrij voor andere vitale projecten.
Mensen: til de rol van IT-leiders naar een hoger niveau en lever gevorderde skils voor security-personeel
  • Til de rol IT-leiders naar een hoger niveau - Het nieuw gevormde REvolutionairies forum is een online CXO-community voor IT-leiders om nieuwe technieken te leren voor het bevorderen van hun zero trust-strategie, het deelnemen aan executive-only events en het evalueren van de volwassenheid van hun digitale transformatie-reis. Bezoek https://revolutionaries.zscaler.com/ voor meer informatie.
  • Bied gevorderde skills-training voor security-personeel -Om IT-personen te trainen op best practices voor zero trust-services, heeft Zscaler de Zero Trust Academy gevormd, een gecertificeerd trainingsprogramma dat focust op veilige toegang tot private apps, SaaS apps en het internet met Zscaler oplossingen.
Proces: gevalideerde ontwerpen en blauwdrukken om zero trust-implementatie te faciliteren
  • Bouwen aan een programmatisch pad naar Zero Trust - Zscaler’s Zero Trust Ecosysteem van technologische partners hebben het gemakkelijker gemaakt voor IT’ers om hun legacy security-modellen te moderniseren. Nieuwe gezamenlijke en gevalideerde ontwerpen bieden richtlijnen voor security-architecten om snelle implementatie van zero trust security-architecturen te vereenvoudigen. Bezoek het Zscaler Zero Trust Ecosysteem om toegang te krijgen tot middelen van wereldwijde partners en marktleiders als CrowdStrike, IBM Security, Microsoft, Okta, Ping Identity, SailPoint, SentinelOne, Splunk en VMware CarbonBlack met betrekking tot identiteitsmanagement, endpoint-security en security operations.
“Security-teams hebben iedere dag te maken met uitdagingen door beheerde en onbeheerde endpoints en identiteiten, ongefilterde data en de complexiteit van het beheren van toegang tot kritieke zakelijke applicaties”, zegt Amol Kulkarni, Chief Product Officer at CrowdStrike. “Zscaler’s recente integratie met CrowdStrike’s Zero Trust Assessment biedt een identiteit- en data-gecentreerde aanpak voor dynamische conditionele toegang tot applicaties. De integratie gebruikt continue realtime security posture-assessments van device health en compliance checks en biedt klanten een holistische zero trust-oplossing die data, mensen, apparaten, workloads en netwerken omvat.”

“Nu organisaties een cloud-first strategie blijven adopteren, is een cloud native zero trust security-model een noodzaak geworden”, zegt Sendur Sellakumar, CPO and SVP of Cloud, Splunk. “Splunk en Zscaler hebben gezamenlijk ontwerp-richtlijnen en robuuste product-integraties ontworpen om IT security-teams te helpen om aanvallen te voorkomen en detecteren, beleid en risico dynamisch te beheren en threat respons te versnellen in overeenstemming met zero trust best practices.”

Voor meer informatie, bezoek de website: https://www.zscaler.com/Over Zscaler
Zscaler (NASDAQ: ZS) versnelt digitale transformatie en maakt klanten meer agile, efficiënt, veerkrachtig en veilig. De Zscaler Zero Trust Exchange bescheremt duizenden klanten van cyberaanallen en dateverlies door gebruikers, apparaten en applicaties veilig met elkaar te verbinden vanaf elke locatie. Verveeld over meer dan 150 datacenters wereldwijd is de op SASE-gebaseerde Zero Trust Exchange het grootste inline cloud security-platform ter wereld.Voor meer informatie

Zscaler
Berend Sikkema
E-mail: bsikkema@zscaler.com

Whizpr
Martine Korthals / Winnie Silvertand
Telefoon: 0317 410 483
E-mail: zscaler@whizpr.nl
Tags  
Laatste van Zscaler  
Zscaler waarschuwt voor HydroJiin-campagne die SSL-encryptie misbruikt

Zscaler verbetert Zero Trust-security voor de digitale organisatie en ontwricht daarmee decennia aan verouderde IT-security- en netwerkmodellen

Zscaler pakt kloof aan in rechten voor cloud-workloads met de overname van Trustdome
Qexpertise lanceert volledig nieuwe website

Zoom gaat meerjarig partnerschap met de European Tour aan

€150,00 claimen van HP?

NTT Global Threat Intelligence Report: stijging van 300 procent in aanvallen van opportunistic targeting

Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

Banking Circle sluit zich bij P27 aan om betalingsecosysteem Nordics te ondersteunen

Lightspeed en Google helpen retailers bij het verhogen van hun lokale winkelomzet

Verhoek Europe kiest voor Thinkwise low-code platform om Transport Management Systeem te vervangen

Uitzendorganisatie Abiant gaat datagedreven werken: ilionx implementeert Microsoft Azure en Power BI

IT-organisaties verruilen hun VPN voor Zero Trust

Geschillencommissie bepaalt dat klanten van VodafoneZiggo eigen modem mogen gebruiken

Beyond Identity breidt activiteiten uit naar Benelux

Quantum Delta NL lanceert LightSpeed om13,6 miljard euro investeringspotentieel aan te boren

Onderzoek Financial Times: Wat scheidt de automatisering “Koplopers” van “Achterblijvers” in de financiële dienstverlening?

Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Razer introduceert vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model met nieuwe Intel-processor

Veeam rapporteert 25% groei in Q1 2021

Acer kondigt gaminglaptops Predator Triton 300, Predator Helios 300 en Nitro 5 aan met nieuwe 11e generatie mobiele processoren uit Intel Core H-serie

Webfleet Solutions breidt uit in Centraal- en Oost-Europa met aanwezigheid in Hongarije

Appian onthult nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 22 dagen
Zscaler contact  

Logo Zscaler

Zscaler sociaal  


Zscaler tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91108 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10271 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers