www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (184 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti introduceert Neurons voor ITSM en ITAM om Everywhere Workplace mogelijk te maken

Interactieve Neurons aangestuurd door AI/ML helpen ITSM en ITAM real-time aanbevelingen te doen en zelf problemen op te lossen in de Everywhere Workplace

Den Bosch, 19 april – Ivanti, het automatiseringsplatform dat elke IT-verbinding slimmer en veiliger maakt, introduceert vandaag Ivanti Neurons voor IT Service Management (ITSM) en IT Asset Management (ITAM). Dit is de volgende stap in Ivanti’s missie om de Everywhere Workplace mogelijk te maken. Ivanti Neurons voor ITSM geeft service desk medewerkers en eindgebruikers de beschikking over "Interactive Neurons" voor pre- en post-ticket automatisering. Dit resulteert in minder verzoeken voor de helpdesk, en de verzoeken die er overblijven worden verholpen met een hogere nauwkeurigheid, verbeterde hersteltijd en gepersonaliseerde ervaring. Daarnaast biedt Ivanti Neurons voor ITAM een uitgebreid beeld van IT-assets van cloud tot edge, wat in de nieuwe remote werkomgeving belangrijker is dan ooit tevoren.

In de "Everywhere Workplace" gebruiken werknemers talloze apparaten om via verschillende netwerken toegang te krijgen tot bedrijfsapplicaties en -gegevens, terwijl ze overal vandaan werken. Zeker nu (deels) op afstand werken voor veel organisaties de norm wordt, is het van belang dat werknemers voorzien worden van de juiste oplossingen voor hun IT-problemen. Doordat dergelijke problemen de productiviteit van werknemers kan beïnvloeden, zijn bedrijven genoodzaakt hun servicedesks en IT-activiteiten te automatiseren. Met deze laatste oplossingen voor ITSM en ITAM kunnen IT-teams direct beschikken over essentiële informatie over apparaten, de infrastructuur en andere feitelijkheden die vereist zijn om zo snel, efficiënt en nauwkeurig mogelijk problemen te verhelpen.

Hoe Ivanti Neurons werkt
Ivanti Neurons voor ITSM maakt gebruik van automatiseringsbots om proactief problemen te detecteren en op te lossen, wat resulteert in verbeterde ervaringen van medewerkers en minder tickets voor de helpdesk. Automatiseringsbots identificeren proactief problemen en communiceren met gebruikers via een communicatiekanaal naar keuze om de meest gepersonaliseerde en gecontextualiseerde oplossingen te bieden. Ivanti Neurons voor ITAM brengt alle hardware, software, server, client, cloud asset en virtuele activiteiten samen, zodat klanten deze op één plek kunnen beheren. Door het bijhouden van beschikbaarheid en prestaties, kunnen organisaties het gebruik en de prestaties van IT-middelen optimaliseren, kosten verlagen en de productiviteit verhogen.

"Ik ben verheugd dat onze klanten nu kunnen profiteren van deze nieuwste ontwikkelingen binnen ons Neurons Platform. Nu de lockdown langer duurt, en werknemers minder geduld hebben, wil je dat zij zo min mogelijk problemen ervaren wanneer ze op afstand werken. Daarom is het in deze tijden – maar ook post-Covid – belangrijker dan ooit dat IT-teams zijn voorzien van de juiste tools om zo snel en adequaat mogelijk problemen op te lossen," zegt Nayaki Nayyar, President, Service Management Solutions Group en Chief Product Officer bij Ivanti. "Door middel van real-time pre- en post-ticket automatisering, stellen we IT-teams in staat om proactief gebruikers, apparaten en data te beheren, beveiligen en onderhouden, waardoor werknemers topprestaties kunnen leveren, waar ze ook zijn. We transformeren servicemanagement en maken de weg vrij naar een zelfhelende toekomst."

SouthStar Bank aan het winnen met Ivanti
"Bij SouthStar Bank hebben we gebruikgemaakt van Ivanti Neurons om onze veiligheidspositie te verbeteren, asset data op te halen en tickets op te sporen én op te lossen," zegt Jesse Miller, IT-specialist bij SouthStar Bank. "Gezien de automatisering en het herstel dat Neurons ons al heeft gebracht, ben ik benieuwd over hoeveel er nog meer te winnen is met de toevoeging van nieuwe geautomatiseerde mogelijkheden voor ITSM en ITAM, die proactief problemen kunnen detecteren, interactie met gebruikers kunnen hebben en de beschikbaarheid en prestaties van assets kunnen bijhouden. We zijn al aan het winnen met Ivanti en het gebruik van Neurons, en ik verheug me erop om te zien hoe het nog beter gaat worden.”

Druk op supportteams neemt af bij Omdia
"De massale overstap naar een meer hybride manier van werken heeft ertoe geleid dat bedrijven grote prioriteit geven aan het verbeteren van IT-ondersteuning en werknemerservaringen", zegt Adam Holtby, Principal Analyst bij Omdia. "Om de ondersteuning te moderniseren in lijn met de veranderende behoeften van werknemers, kijken IT-teams steeds vaker naar nieuwe mogelijkheden voor automatisering en hulpondersteuning. De nieuwste productverbeteringen die in Ivanti Neurons zijn geïntroduceerd, kunnen bedrijven helpen bij het oplossen van dergelijke uitdagingen. Met name de uniforme hardware, software en cloud asset inzichten die Ivanti Neurons levert is een aantrekkelijke mogelijkheid. Deze biedt betere zichtbaarheid en data die IT kan helpen bij het verbeteren en contextualiseren van supportactiviteiten. Daarnaast hebben de geavanceerde automatiseringsfunctionaliteit en zelfhelende mogelijkheden de potentie om de ervaring van een medewerker te verbeteren, waardoor de druk op supportteams afneemt."

Ivanti Neurons voor ITSM en ITAM zijn nu beschikbaar. Bekijk de Ivanti Neurons productpagina om meer te weten te komen.

###

Over Ivanti
Het Ivanti-automatiseringsplatform maakt elke IT-verbinding tussen apparaten, infrastructuur en mensen slimmer en veiliger. Van pc's en mobiele apparaten tot virtuele desktopinfrastructuur en het datacenter, Ivanti ontdekt, beheert, beveiligt en onderhoudt IT-middelen vancloudtotedgein de hele onderneming - en levert tegelijkertijd gepersonaliseerde werknemerservaringen. In de 'everywhereenterprise' stromen bedrijfsgegevens vrijelijk tussen apparaten en servers, waardoor werknemers in staat zijn om productief te zijn waar en hoe ze ook werken. Het hoofdkantoor van Ivanti is gevestigd in Salt Lake City, Utah en heeft kantoren over de hele wereld. Voor meer informatie, ga naarwww.ivanti.nl en volg @GoIvanti.
Laatste van Ivanti  
71 procent van de IT-security professionals vindt patchen te complex en tijdrovend

Ivanti benoemt softwareveteraan Jeff Abbott als nieuwe CEO

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake

HashiCorp werkt samen met Microsoft aan veilige remote access oplossingen voor Azure Active Directory

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

Beyond Identity lanceert Secure DevOps: deze koppelt broncode aan veilige ondertekenings-sleutel

GO Sharing breidt uit naar Turkije en start met 300 elektrische deelscooters in Istanbul
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 184 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#