www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (29 dagen geleden)
Bedrijf:

Seeders en Made by Mouses starten samen Amazon-agency Reachers

Persbericht – De bedrijven Seeders en Made by Mouses bundelen hun krachten en starten samen Reachers, een agency dat bedrijven helpt om internationaal succesvol te worden op Amazon. Door een groeiende vraag vanuit de markt en de weinige specialistische bureaus op het gebied van de Amazon-marketplace zien Dennis Akkerman van Seeders en Daniel Hukkelhoven van Made by Mouses een gat in markt.

Internationaal op Amazon
Amazon behoort tot één van de grootste product zoekmachines van de wereld. Het is daarom voor bedrijven essentieel om zichtbaarheid op de Amazon-marketplaces te vergaren. Dit is dan ook waar Reachers zich op richt: bedrijven helpen om meer uit de verkoop op Amazon te halen en daar hun zichtbaarheid te vergroten.

Reachers biedt drie expertises waarmee ze bedrijven gaan adviseren over hun mogelijkheden op Amazon. Met marketplace onboarding geven ze advies en ondersteuning bij het registreren van een merk bij Amazon. Daarnaast wordt er door middel van listing optimalisatie met SEO-technieken onderzocht hoe het bedrijf met bepaalde product titels en backend keywords beter vindbaar wordt op Amazon. Ook biedt Reachers Amazon advertising waarmee door verschillende manieren van adverteren een assortiment binnen de marketplace onder de aandacht gebracht wordt. Verder biedt Reachers ook nog strategie- en marktplaats advies waarin concurrentieonderzoek en productselectie ervoor zorgen dat de doelen haalbaar worden. Deze strategieën moeten ervoor zorgen dat het desbetreffende bedrijf succesvol scoort in de verschillende Amazon-marketplaces van Europa.

De kracht achter het idee
Seeders en Made by Mouses zijn allebei bedrijven die gespecialiseerd zijn in online marketing. Het idee komt dan ook niet uit de lucht vallen, aldus Hukkelhoven, die zelf al sinds 2018 actief is op Amazon met de verkoop van whitelabel producten. De stap naar Amazon- implementatie en optimalisatie was na een goed gesprek tussen beide heren dan ook snel gemaakt

Made by Mouses’ jarenlange ervaring in e-commerce en het internationale succes op het gebied van SEO en linkbuilding van Seeders is volgens Akkerman de grote kracht achter het idee om een bedrijf als Reachers op te starten. Zo kunnen ze met Reachers het development maatwerk van Made by Mouses op het vlak van ERP-koppelingen inzetten en daarnaast gebruik maken van het feit dat Seeders al lange tijd actief is met internationale klanten. Op deze manier willen ze dan ook met hun team van technische specialisten en online marketeers de bedrijven helpen om hun positie op Amazon te optimaliseren.

Up and running
De website van Reachers staat inmiddels online, en momenteel werken ze al voor een aantal klanten. Reachers wil zich vooral richten op de grotere productiebedrijven, zoals groothandels. Ze verwachten door de groeiende vraag vanuit de markt een snelle toename in het aantal klanten. Daarom hebben ze, om hun team van specialisten uit te breiden, de mogelijkheid gecreëerd tot het volgen van een traineeship tot Amazon-specialist bij Reachers.
Laatste van Reachers  
Seeders en Made by Mouses starten samen Amazon-agency Reachers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 29 dagen
Reachers contact  

Logo Reachers

  +31 (0) 38 300 0118
  info@reachers.nl
  reachers.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com