www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (30 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Mendix: de volgende stap in procesautomatisering is ‘hyperautomatisering’

Visie onderschreven door topanalist

  • Hyperautomatisering gaat verder dan robotic process automation (RPA) en gebruikt AI-gedreven toolkits die digitalisering en end-to-end automatisering van bedrijfsprocessen voor transformatie stimuleren
  • Low-code voegt intelligentie toe aan RPA en integreert AI en aanvullende technologieën om handmatige processen te automatiseren en betere beslissingen te nemen
  • Volgens Gartner zal 65% van de organisaties die nu RPA inzet, in 2022 AI gebruiken
Volgens Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, is de volgende stap in procesautomatisering 'hyperautomatisering'. Een recent Gartner rapport omschrijft hyperautomatisering als “end-to-end-automatisering die verder gaat dan robotic process automation (RPA) door het combineren van complementaire technologieën voor het verbeteren van bedrijfsprocessen.”

Hyperautomatisering zorgt ervoor dat men zich flexibel kan aanpassen aan behoeften uit de markt en stelt business- en IT-professionals in staat samen applicaties te bouwen die een slimme gebruikerservaring bieden. State-of-the-art benaderingen van hyperautomatisering integreren AI, applicatie-ontwikkeling, de cloud, slimme automatisering en workflow, data en een multi-experience user interface.

Intelligente automatisering de kern van hyperautomatisering
Als conceptueel raamwerk biedt hyperautomatisering ondernemingen de strategische kans om handmatige, repetitieve processen te elimineren zodat personeel effectiever kan werken. Intelligente automatisering vormt de kern van hyperautomatisering. Wat intelligente automatisering onderscheidt van alleen procesautomatisering, is de integratie van diensten in de oplossingen die automatisering breder maken. Daarbij gaat het niet alleen om repetitieve taken, maar ook om het herkennen van patronen, het verkrijgen van inzichten en zelfs besluitvorming. Intelligente automatisering zorgt ervoor dat processen met AI aan te passen zijn. Dat geldt voor zowel een meer geavanceerde benadering van voorheen statische workflows als voor dynamisch case management. 

Een toolkit voor hyperautomatisering kan bovenop een bewezen low-code platform als Mendix worden gebouwd om gepersonaliseerde applicatie-ervaringen te leveren die sneller waarde bieden aan verschillende doelgroepen. Het alles-in-één low-code platform van Mendix ondersteunt initiatieven voor hyperautomatisering van grote ondernemingen, niet alleen door alle belangrijke technologieën en databronnen naadloos te integreren, maar ook door de integratie met hoogwaardige enterprise-architecturen en organisatiebrede ontwikkelingsstrategieën.

De vraag naar low-code-oplossingen die hyperautomatisering versterken, neemt snel toe. De druk om digitale transformatie te versnellen is ongekend, met name door de toegenomen concurrentie in iedere branche en omdat bedrijven zich proberen aan te passen aan de nieuwe realiteit na de pandemie. 

Gartner geeft aan dat er “een gebrek is aan begeleiding om organisaties te helpen robotic process automation (RPA) te combineren met andere tools. Dit belemmert end-to-end procesautomatisering, waardoor organisaties strategische bedrijfswaarde mislopen."

Verder gaan dan RPA en het integreren van meer flexibele oplossingen die hyperautomatisering ondersteunen, is precies de reden waarom low-code hier op z’n plek is, zegt Sheryl Koenigsberg, head of global product marketing bij Mendix. "Het is absoluut noodzakelijk dat ondernemingen die een strategie voor hyperautomatisering nastreven, daarin ook low-code meenemen."

"Het mooie van ontwikkelen met low-code is dat het zowel professionele ontwikkelaars als domeinexperts toegang geeft tot technologieën die ze kunnen inzetten om hyperautomatisering mogelijk te maken", legt Koenigsberg uit. "Door samen te werken, kunnen teams snel slimme applicaties bouwen die aansluiten bij hoe mensen echt werken en uiteindelijk echte end-to-end automatisering bereiken die meer efficiëntie, kostenbesparing en waarde voor de organisatie oplevert."

image
Sheryl Koenigsberg, head of global product marketing bij Mendix

Gartner's aanbevelingen voor hyperautomatisering
Gartner heeft hyperautomation uitgeroepen tot één van de top-10 trends voor 2020. De aanbevelingen van het bedrijf om voorbij RPA te kijken, gaan dan ook verder dan oplossingen voor de korte termijn met routinematige procesautomatisering. Gartner raadt ondernemingen die de bedrijfstransformatie willen versnellen drie stappen aan; het identificeren van belangrijke bedrijfsprocessen die klaar zijn voor optimalisatie, het kiezen van complementaire technologieën, en het ontwikkelen van integratiestrategieën die end-to-end procesautomatisering mogelijk maken.

Gartner stelt dat "de echte uitdaging - en dat betekent verder kijken dan het laaghangende fruit van routinematige processen - niet kan worden opgelost met een enkele tool of een afzonderlijke strategie."

Gartner-rapport "Move Beyond RPA to Deliver Hyperautomation”
Om verder te onderzoeken op welke manieren ondernemingen kunnen profiteren van hyperautomatisering, stelt Mendix het Gartner-rapport "Move Beyond RPA to Deliver Hyperautomation" gratis beschikbaar. Het onderzoek laat zien hoe low-code een belangrijke factor is in het mogelijk maken van end-to-end procesautomatisering, onderzoekt hoe het ontwikkelproces voor iedereen toegankelijk kan worden gemaakt en vertelt hoe een strategie voor hyperautomatisering het afstemmen van de bedrijfsdoelen kan stimuleren. Daarnaast wordt uitgelegd hoe low-code de snelste iteraties van technische oplossingen die zijn ontworpen voor automatisering mogelijk maakt - snel van een idee naar een volwassen, schaalbare en geïmplementeerde applicatie - en hoe de gebruikerservaring kan worden gecreëerd of gemoderniseerd voor processen die web of mobiele interfaces vereisen.Achtergrond
In een door een pandemie ontwrichte wereld is software de nieuwe levensader van ons dagelijks leven en de lijm die de wereldeconomie bijeenhoudt. Traditionele software-ontwikkeling duurt echter veel te lang en levert vaak niet de gewenste business resultaten op en sluiten niet aan bij de behoeften van gebruikers. Zelfs vóór Covid-19 waren er wereldwijd niet genoeg professionele software-ontwikkelaars om alle software te bouwen die momenteel nodig is. De wereldwijde pandemie heeft de al heersende software- en bedrijfscrisis versneld. Low-code software-ontwikkeling biedt hiervoor een oplossing. Low-code van Mendix is een krachtige, visuele benadering voor software-ontwikkeling die citizen en professionele ontwikkelaars in staat stelt om meer dan 10x sneller cloud-native applicaties te maken, zowel voor web als mobiel, met behulp van drag-and-drop-componenten en modelgestuurde logica; allemaal via een intuïtieve grafische gebruikersinterface. Voor meer informatie over hoe Mendix helpt bedrijven te transformeren kijk op: www.mendix.com.

Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst. Het ‘Go Make It’ platform van Mendix wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 4.000 organisaties.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 30 dagen
Mendix contact  

Logo Mendix

  +31 10 276 0434
  info@mendix.com
  www.mendix.com
Mendix sociaal  


Mendix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl