Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (30 dagen geleden)
Bedrijf:

RS Components kiest Orange Business Services als exclusieve managed service provider om de zakelijke flexibiliteit wereldwijd te verbeteren

  • Network transformative staat centraal in de digitale strategie van RS Components’
  • Toekomstbestendige werkplek voor de klantenservicecentra van RS Components’ 
RS Components (RS), een wereldwijde partner voor omnichanneloplossingen voor industriële klanten en leveranciers, heeft Orange Business Services gekozen als enige end-to-end managed services provider. Orange zal een grote transformatie van de volledige wereldwijde infrastructuur van RS doorvoeren, de verkoopprocessen digitaliseren en de contactcenteractiviteiten naar de cloud verplaatsen.

Deze projecten vormen een centraal onderdeel van de digitale transformatie van RS, die is ontworpen om kosten te verlagen, de netwerkmogelijkheden te moderniseren en nieuwe technologieën te introduceren. Ze omvatten SD-WAN en telefonie-upgrades om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Met een volledig geïntegreerd ecosysteem dat connectiviteit, cyberbeveiliging, samenwerking en klantervaring integreert binnen één beheerd platform, kan RS het bedrijf online op afstand runnen in tweeëndertig landen. Het stelt het bedrijf ook in staat om nieuwe diensten te creëren en haar positie in een sterk concurrerende markt te behouden.

De oplossing vergroot de bedrijfsflexibiliteit, voldoet aan de PCI DSS-regelgevingsverplichtingen en vereenvoudigt de bedrijfsprocessen van RS. Belangrijk is dat het ervoor zorgt dat klanten en partners een consistente ervaring hebben via meerdere kanalen, zowel telefonisch als online. Orange heeft de werkruimtemogelijkheden van het bedrijf geüpgraded door de integratie met Microsoft Teams, waardoor contactcentermedewerkers op afstand kunnen werken. Dit is van onschatbare waarde geweest voor RS tijdens de pandemie om hun contactcentrum volledig functioneel te houden.

Een toekomstbestendige werkomgeving die een verbeterde klantervaring biedt 
Orange Business Services biedt RS een volledig geïntegreerd cloud-gebaseerd samenwerkings- en contactcenterplatform, dat zorgt voor convergentie en naadloze communicatie tussen front- en backoffice-bedrijfsfuncties. Dit komt bovenop het feit dat RS Orange Business Services heeft gekozen als enige managed services provider, dat flexibele SD-WAN, LAN, beveiliging, conferencing, video, spraak en contactcenterdiensten en ondersteuning omvat.

“Het transformatietraject met Orange is tot dusver zeer effectief geweest. Het is er een van echte samenwerking en partnerschap. De nieuwe infrastructuur van Orange Business Services ondersteunt een veilig, veerkrachtig en toekomstbestendig omnichannelaanbod en ondersteunt tegelijkertijd onze strategie voor werken op afstand ”, aldus Jes Riley, vice-president IT Operations, RS Components.

“Omdat hun contactcenteroplossing een aanzienlijke inkomstenstroom oplevert en, naast hun netwerkinfrastructuur, van vitaal belang is voor hun toekomstige zakelijke succes, was het belangrijk dat RS een partner koos die hen kon ondersteunen bij het realiseren van hun digitale ambities. Orange heeft door zijn flexibele aanpak geholpen om de antwoorden te vinden op de zakelijke uitdagingen waarnaar ze op zoek waren, ”aldus Kristof Symons, executive vice president International, Orange Business Services.Over RS Components
RS Components is een handelsmerk van Electrocomponents plc, een wereldwijde partner voor omnichanneloplossingen voor industriële klanten en leveranciers die betrokken zijn bij het ontwerpen, bouwen of onderhouden van industriële apparatuur en faciliteiten. We streven ernaar onze klanten een ongeëvenaarde keuze aan producttechnologieën te bieden, problemen op te lossen met innovatieve oplossingen en een klantervaring van wereldklasse te bieden, waardoor het gemakkelijk wordt om zaken met ons te doen.

We hebben meer dan 500.000 industriële en elektronische producten op voorraad, afkomstig van meer dan 2.500 toonaangevende leveranciers. We lossen problemen op en bieden een breed scala aan oplossingen met toegevoegde waarde aan meer dan een miljoen klanten. We zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden meer dan 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents plc is genoteerd aan de London Stock Exchange en rapporteerde in het laatste financiële jaar dat eindigde op 31 maart 2020 een omzet van £ 1,95 miljard. Electrocomponents plc heeft zes operationele merken; RS Components, Allied Electronics & Automation, RS PRO, OKdo, DesignSpark, IESA, Synovos, Needlers en Liscombe.

Bezoek voor meer informatie de website www.rs-online.com

Over Orange Business Services 
Orange Business Services is een netwerk-gebaseerd digitaal dienstverleningsbedrijf en de wereldwijde zakelijke divisie van de Orange Group. Het verbindt, beschermt en innoveert voor ondernemingen over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door gebruik te maken van zijn connectiviteits- en systeemintegratie-expertise in de gehele digitale waardeketen, is Orange Business Services goed toegerust om wereldwijde bedrijven te ondersteunen op gebieden zoals software-gedefinieerde netwerken, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten, en cybersecurity. Het begeleidt bedrijven veilig end-to-end in elke fase van de gegevenslevenscyclus, van verzamelen, transporteren, opslaan en verwerken tot analyseren en delen. 

Doordat bedrijven floreren op innovatie, stelt Orange Business Services zijn klanten in het middelpunt van een open samenwerkend ecosysteem. Dit omvat zijn 28.500 werknemers, de activa en expertise van de Orange Groep, zijn technologie- en bedrijfspartners, en een pool van zorgvuldig geselecteerde start-ups. Meer dan 3.000 multinationals, evenals twee miljoen professionals, bedrijven en lokale gemeenschappen in Frankrijk, leggen hun vertrouwen in Orange Business Services. 

Voor meer informatie, ga naar:  www.orange-business.com of volg ons op  LinkedInTwitter  en onze  blogs

Orange is een van 's werelds toonaangevende telecombedrijven, met een omzet van 42,3 miljard euro in 2020 en 259 miljoen klanten wereldwijd op 31 december 2020. Orange is genoteerd aan de Euronext Parijs (ORA) en aan de New York Stock Exchange (ORAN). In december 2019 presenteerde Orange zijn nieuwe strategische plan "Engage 2025", ondersteund door sociale en ecologische verantwoording. Terwijl Orange versnelt in groeigebieden, zoals B-to-B-diensten en data en AI centraal stellen bij innovatie, zal de hele Orange Groep een aantrekkelijke en verantwoordelijke werkgever zijn. 

Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen welke in dit materiaal voorkomen, zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.

Perscontact: 
NL: Danny van Eck, Burson Cohn & Wolfe, danny.vaneck@bcw-global.com, +31 6 513 514 72 

USA: Elizabeth Mayeri, Orange Business Services, elizabeth.mayeri@orange.com, +1 212 251 2086
Geplaatst:
Verstreken tijd: 30 dagen
Orange Busines.. contact  

Logo Orange Business Services

Orange Busines.. sociaal  


Orange Busines.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl