www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (106 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel Nebula lanceert meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb

Implementeren én beheren van veilige, betrouwbare connectiviteit voor thuiswerkers en gedistribueerde netwerken met Nebula geen uitdaging meer

Hoofddorp, 12 april 2021 - Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-gedreven zakelijke en thuisnetwerkoplossingen, voegt de USG FLEX Firewall-serie toe aan zijn succesvolle Nebula Cloud Networking-oplossing. De USG FLEX firewalls voegen robuuste, intelligente netwerkbeveiligingscapaciteit toe aan de onlangs uitgebrachte firmware versie ZLD5.0. Daarmee wordt Nebula de meest uitgebreide cloud netwerkoplossing voor het mkb en MSP’s die zorgt voor een gezamenlijke aanpak van de steeds complexere beveilgingsrisico’s in het thuiswerktijdperk.

Door het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde diensten, het groeiend aantal medewerkers op afstand door de huidige pandemie en het gebruik van persoonlijke (BYOD) en IoT-apparaten op het bedrijfsnetwerk ontstaan nieuwe risico’s waardoor het netwerk kan worden gecompromitteerd. Daarnaast kunnen kwesties rond netwerktoegang, -beheer en -beveiliging hierdoor sterk compliceren. Als onderdeel van de uitgebreide Nebula cloud-beheerde oplossing, voegen de Zyxel USG FLEX Series Firewalls een gecentraliseerde aanpak toe aan het Zero-Trust Network Security beleid van een organisatie.

De toevoeging van USG FLEX-firewalls aan Nebula biedt netwerkbeheerders een rule-based beveiligingsbeleid waarmee afwijkingen kunnen worden geïdentificeerd met anti-malware, Intrusion Detection Prevention (IDP) en URL-bedreigingsfiltering. Als de firewalls een bedreiging detecteren op een van de aangesloten clients, synchroniseren ze automatisch met het Nebula Control Center en sturen ze het beveiligingsbeleid door naar alle zakelijke acces points binnen de netwerklocatie. Aangetaste clients aan de rand van het netwerk worden geblokkeerd of in quarantaine geplaatst om de bedreiging in te dammen en verdere schade te voorkomen. 

Maak netwerktoegang en -beveiliging op kantoorniveau mogelijk vanaf elke locatie
Nebula maximaliseert de productiviteit van medewerkers op afstand door bedrijven de mogelijkheid te geven veilige, betrouwbare toegang te bieden tot het bedrijfsnetwerk. Met Nebula kunnen netwerkbeheerders hetzelfde beveiligingsbeleid toepassen op alle netwerken, ongeacht of medewerkers toegang hebben tot het netwerk op kantoor, thuis, of zelfs terwijl ze op afstand werken vanuit hotels of cafés. 

De Remote AP-functie van Nebula stelt organisaties in staat om werknemers veilige, draadloze toegang te bieden tot het bedrijfsnetwerk van buiten het kantoor. Beheerders kunnen Nebula Access Points eenvoudig en snel vooraf configureren om veilige, versleutelde VPN-tunnels tot stand te brengen tussen externe locaties, zoals woningen of flexwerkplekken, en een USG FLEX-firewall in het hoofdkantoor. Wanneer het voorgeconfigureerde acces point wordt verbonden met het internet op de externe locatie, wordt automatisch een veilige verbinding met het hoofdkantoor geconfigureerd en tot stand gebracht, waardoor de gebruiker toegang krijgt tot het bedrijfsnetwerk alsof hij fysiek op kantoor aan het werk is.

Eenvoudig, uniform en efficiënt beheer
De integraties in Nebula Together bieden netwerkbeheerders meer inzicht in hun netwerk en de mogelijkheid dit te configureren en bedienen op afstand dankzij Nebula's intuïtieve single-pane-of-glass dashboard. Met toegang tot alle door Nebula beheerde netwerken en apparaten, zijn netwerkbeheerders in staat om multi-tenant en individuele netwerken te beheren op een enkel platform, toegankelijk via een webbrowser of smartphone app, om een consistente en uniforme gebruikerservaring te leveren die de efficiëntie maximaliseert, de on-site onderhoudsvereisten vermindert en de uitvaltijd van het netwerk minimaliseert.

"Beperkingen die het afgelopen jaar aan bedrijven zijn opgelegd, grotendeels als gevolg van de COVID-19 pandemie, hebben de snelle verschuiving naar werken op afstand gestimuleerd. Volgens veel analisten zal deze ontwikkeling ook na COVID aanhouden," zegt Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. "De eis om op afstand toegang te bieden tot het bedrijfsnetwerk creëert een groot aantal nieuwe uitdagingen voor het mkb en de MSP's die deze gedistribueerde netwerken moeten ondersteunen. Nebula Together neemt de complexiteit van het beheer van meerdere netwerken weg en biedt gecentraliseerde beveiliging om het mkb en MSP's een complete beheerde netwerkoplossing te bieden die voorheen alleen beschikbaar was voor grotere bedrijven."

De ZLD5.0-firmware wordt aangeboden als een gratis upgrade voor alle firewalls uit de Zyxel USG FLEX-serie en kan worden gedownload vanuit de cloud via de apparaatbeheerinterface. Vanaf april 2021 migreert de Nebula naar een apparaat gebaseerd licentiemodel voor alle Nebula-compatibele apparaten, waardoor de licentieservice voor netwerkbeheer en -beveiliging over de hele linie op elkaar wordt afgestemd om een consistente en uniforme gebruikerservaring te bieden.

Meer informatie over Nebula Together is te vinden op www.zyxel.com/nebula

En een bijbehorende video is te zien op https://www.zyxel.com/nl/nl/solutions/Nebula-Commercial-Cloud-Networking-Solution-20161018-771782.shtml#nebula_video

Zyxel webinar Nebula Together voor nieuwe business partners (14-04-2021)
Het webinar over deze nieuwe oplossing vindt plaats op woensdag 14 april van 10.00 tot 11.00 uur. Inschrijven voor het Nebula Together webinar voor diegenen die nog geen Zyxel-partner zijn kan via https://discover.zyxel.com/BNLWBNRNebulaTogether-ExternalCustomer_RegLP.html

##

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Canal Digitaal) en T-Mobile biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Digitale nomaden blijven binnen de landsgrenzen

Zyxel vereenvoudigt licentiebeheer met Circle-platform

Zyxel Nebula lanceert meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb
Geplaatst:
Verstreken tijd: 106 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl