www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (31 dagen geleden)
Bedrijf:

Marc Lelijveld als enige Nederlander door Microsoft erkend als ‘FastTrack Recognized Solution Architect’ voor Power BI

26-jarige data- en AI-consultant bij Macaw een van de 33 bekroonde Power BI-experts  

Hoofddorp, 12 april 2021 --- De Microsoft Digital Transformation Platform groep heeft 33 Power BI-experts het 2021 FastTrack Recognized Solution Architect predicaat voor Power BI gegeven. De Nederlander Marc Lelijveld, die als data- en AI-consultant bij digitale dienstverlener Macaw werkt, maakt deel uit van deze selecte groep en mag de titel tot 30 juni 2022 dragen.

Expertise en ervaring
De prestigieuze erkenning wordt na een uitgebreid beoordelingsproces toegekend aan een solution architect die diepgaande kennis bezit van het Microsoft Power Platform en deze expertise inzet om hoogwaardige en waardevolle oplossingen voor klanten te creëren. Er geldt een aantal voorwaarden om voor de erkenning in aanmerking te komen. Zo moet de architect worden voorgedragen door een Microsoft-partner en moet hij werken voor een partner met een Gold-certificering in Data Analytics MPN Competency. De genomineerde dient tenminste 2 jaar ervaring hebben met Power BI en minstens 5 jaar ervaring met Enterprise BI-oplossingen. Twee andere vereisten zijn de 2 jaar ervaring als een Enterprise BI-architect en een track record als lead architect voor minimaal 2 Power BI in-production implementaties met ten minste 200 actieve gebruikers. Daarnaast wordt gekeken naar de passie, vasthoudendheid en klantempathie van een kandidaat.

High potential
Lelijveld heeft in zijn korte carrière al een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Naast deze nieuwe FTRSA-erkenning is hij ook al twee jaar op rij Microsoft Most Valuable Professional (MVP) op het gebied van Data Platform.

Als een fan van en expert op het gebied van Power BI is deze Microsoft Data Platform MVP continu op zoek naar manieren en tools om data in actie om te zetten. Hij streeft naar de meeste optimale manier om functionaliteiten en diensten van het Power Platform in te zetten om bedrijven te helpen hun doelen te realiseren. Hij gelooft in gezamenlijk leren en draagt actief bij aan de Microsoft community door best practices, nieuwe Power BI-functionaliteiten en mogelijkheden te delen.

Lelijveld is verrast en verheugd met de benoeming: Het betekent veel voor mij dat mijn naam op deze lijst prijkt naast enkele van mijn grote voorbeelden, zoals Reza Rad, Paul Turley en Prathy Kamasani! Deze mensen inspireren mij, en ik bewonder hun visie en hun kennisdeling.” Hij vervolgt met een paar woorden van dank: “Graag wil ik Microsoft, en in het bijzonder het productengineering- en het CAT-team bedanken voor de erkenning en het vertrouwen. Mijn werkgever Macaw ben ik dankbaar voor de steun en geboden kansen om mijn kennis en ervaring uit te breiden en mijn expertise te tonen, en de opdrachtgevers voor het vertrouwen en de kansen om te laten zien wat ik kan, en om zoiets leuks te kunnen doen, namelijk via technologie problemen op te lossen en ze helpen succesvol te zijn.”

Over Macaw
Digitale dienstverlener Macaw helpt grootzakelijke bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing en e-commerce, data en AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Macaw is gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Hierdoor kunnen klanten profiteren van de eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de meer dan 350 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland, maar ook vanuit kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Eneco, Henkel, Vorwerk helpen succesvol te zijn. 

De voorliefde van Macaw voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jaren hoog op de ranglijst van Great Place to Work. Ga voor meer informatie naar: www.macaw.nl.

Voor meer informatie voor de pers
Macaw 
Anke van Heerebeek 
anke.van.heerebeek@macaw.nl
+31 (0)6 48203864
Laatste van Macaw  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 31 dagen
Macaw contact  

Logo Macaw

  023 – 20 60 600
  contact@macaw.nl
  www.macaw.nl
Macaw sociaal  


Macaw tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers