Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (35 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

ORTEC en Protime gaan partnership aan

Waddinxveen Protime, specialist in Workforce Management, gaat een partnership aan met ORTEC in de Benelux, partner in datagedreven besluitvorming en onder andere leverancier van Workforce Scheduling-software. Deze samenwerking resulteert in software voor personeelsplanning en -registratie die perfect op elkaar is afgestemd en waarvan de afhandeling volledig is geautomatiseerd. De bijkomende voordelen zijn dat de implementatie van de software aanzienlijk efficiënter verloopt en klanten in het dagelijks gebruik profiteren van de gebundelde intelligentie en rekenkracht.

Beide marktleider op eigen terrein
Protime en ORTEC zijn elkaar in het werkveld meermaals tegengekomen. Beide partijen zijn marktleider op hun eigen terrein en de producten van ieder liggen in elkaars verlengde. De tijdsregistratie van Protime en de planningssoftware van ORTEC worden door klanten regelmatig samen gebruikt. Om klanten nog beter te ontzorgen, hebben Protime en ORTEC nu de handen ineengeslagen middels een partnership. Hierdoor worden de producten van beide partijen via real-time integratie optimaal aan elkaar gekoppeld.  

Eenmalige implementatie geeft efficiëntieslag
De eerste organisaties waar Protime en ORTEC op deze manier samenwerken zijn grote logistieke spelers in de Benelux. Bij de implementatie van de twee softwaresystemen is voor elk detail in het werkproces voor de best passende optie gekozen. Daardoor is geen enkele functionaliteit dubbel aangeschaft en was het implementatieproces vele malen efficiënter dan normaal.

Volledig geïntegreerd proces van forecast tot realisatie
Dankzij de samenwerking tussen ORTEC en Protime kunnen klanten profiteren van een volledig geïntegreerd proces van forecast tot realisatie. Ze krijgen ‘the best of both worlds’ waarbij de planning dankzij geautomatiseerde rekenkracht geoptimaliseerd kan worden op basis van talenten en beschikbaarheid. En waarbij de financiële administratie efficiënt en automatisch wordt afgehandeld, ook als het complex wordt. Daarnaast levert de bundeling extra voordelen: doordat alle data op dezelfde manier geregistreerd wordt en in hetzelfde systeem staat, zijn strakke analyses tussen voorspelling, planning en realiteit mogelijk. 

Lucas Polman, directeur Protime Nederland: “We hebben deze eerste samenwerking met ORTEC als zeer prettig ervaren. Er was onderling veel vertrouwen en beide partijen dachten volledig in het belang van de klant. Daarmee hebben we de eerste klant het optimale product kunnen geven.”

Vincent Lemmens, directeur Benelux bij ORTEC: “Protime en ORTEC delen dezelfde ‘go-the-extra-mile’-mentaliteit, dat viel vanaf het begin van onze samenwerking op. Bovendien zijn we ook functioneel erg complementair aan elkaar: waar Protime excelleert in de naberekening van de financiële administratie, doet ORTEC dat in de voorberekening van het planproces.”

Lees hier meer informatie over de samenwerking tussen Protime en ORTEC: https://www.protime.nl/nl-nl/nieuws/planning-en-realisatie-optimaal-verbinden

---

Over ORTEC
Sinds 1981 is ORTEC een toonaangevende partner in datagedreven besluitvorming. Door het combineren van data met onze passie voor wiskunde, helpen we vele organisaties met het optimaliseren van hun beslissingen. Onze slimme oplossingen, variërend van business analyse en data analytics tot wiskundige modellering en optimalisatietechnologie, leiden tot meer efficiënte, flexibele, effectieve en duurzame organisaties. Met 1.100 medewerkers verspreid over 13 landen, ondersteunt ORTEC wereldwijd meer dan 1.200 klanten in het nemen van de beste beslissingen in een voortdurend veranderende wereld. Het combineren van data en wiskunde voor een betere wereld. Ontdek meer op ortec.com
Laatste van Protime BV  
ORTEC en Protime gaan partnership aan

Ruim helft Nederlanders heeft vriendschappelijke band met collega’s

Drie op de tien Nederlanders kan collega’s slecht bereiken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 35 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Protime BV contact  

Logo Protime BV

  +31 182 587 222
  www.protime.nl
Protime BV sociaal  


Protime BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com