www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (35 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Slimmer grensbeheer geleverd door Thales voor Schengengebied en op Spaanse luchthavens

  • Binnen een minuut worden niet-Europeanen geregistreerd en wordt hun identiteit geverifieerd bij Thales-kiosken op Franse en Spaanse luchthavens, treinstations en havens.
  • De expertise van Thales op het gebied van identiteitsdocumentverificatie en biometrie zorgt voor een veilige oplossing die tegelijkertijd een optimale gebruikerservaring biedt.
  • Slimme toegang verbetert het grenscontroleproces met een grotere flexibiliteit en veiligheid.
Thales is door het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken geselecteerd om een biometrische in- en uitreisoplossing te leveren bij verschillende grensdoorlaatposten. Frankrijk wordt hierdoor uitgerust met een biometrische oplossing om zijn lucht-, land- en zeegrenzen te beveiligen. In 2022 moeten de lidstaten van het Schengengebied, waaronder ook Nederland valt, beschikken over een biometrisch in- en uitreissysteem om niet-Europese burgers te registreren die de EU in willen reizen. In overeenstemming met de richtlijn van de Europese Commissie, gaat Frankrijk de oplossing inzetten om niet-Schengenbezoekers in staat te stellen hun identiteit snel en veilig te registreren, inclusief hun biometrische gegevens (vingerafdruk en gezichtsbiometrie).

“Dit nieuwe Europese in- en uitreissysteem vormt een grote uitdaging voor de lidstaten. Enerzijds moeten ze in 2022 klaar zijn en voldoen aan de regelgeving; anderzijds worden ze geconfronteerd met de operationele realiteit en het feit dat er jaarlijks miljoenen mensen gebruik maken van het systeem, voor wie we een zo vlot mogelijke ervaring willen bieden. De expertise van Thales op het gebied van identiteits- en grensbeheer biedt ons technologische betrouwbaarheid, zonder dat we een keuze hoeven te maken tussen veiligheid en gebruiksgemak”, aldus het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Slimme toegang luchthavens Spanje
Ook in Spanje wordt Thales, in dit geval samen met Inetum, Europees leider in digitale diensten en oplossingen, verantwoordelijk voor grensbeheer. De partijen voorzien de luchthavens van Valencia en Bilbao van meer dan 45 Automatic Border Control-poorten (ABC Gates) die gebruikmaken van gezichtsherkenning en automatische documentverificatie. Thales is verantwoordelijk voor de identiteitsverificatie en slimme toegangscontrole, terwijl Inetum handmatige verificateurs en het realtime monitoringsysteem implementeert. Deze automatische controles verbeteren de flexibiliteit, veiligheid en gemak bij het uitvoeren van biometrische identiteitscontroles in de politiedatabases. Agenten behouden de volledige controle over de operaties en kunnen indien nodig extra beveiligingscontroles uitvoeren.

Deze nieuwe slimme toegangspunten zijn al sinds juli in gebruik op de luchthavens van Valencia en Bilbao, waar passagiers al een grotere wendbaarheid hebben kunnen verifiëren. De luchthaven van Fuerteventura bevindt zich momenteel ook in de implementatiefase en krijgt 36 ABC-poorten.

“De door Thales vervaardigde grenskiosken en toegangspoorten zijn uitgerust met onze technologieën voor het creëren en verifiëren van identiteit. Ze zijn gebaseerd op software die is geoptimaliseerd voor snelle controles van de authenticiteit van een document en intelligente detectie van elke poging tot identiteitsfraude. We zijn daarom in staat om hoogwaardige tools te ontwikkelen om Frankrijk en Spanje te ondersteunen, zonder de veiligheid en bescherming van reizigersgegevens in gevaar te brengen”, aldus Youzec Kurp, SVP Identity and Biometrics Solutions bij Thales.
Laatste van Thales  
Thales en Senetas lanceren quantum bestendige netwerk encryptie-oplossing

Techbedrijf Thales begint eigen speakersbureau

Slimmer grensbeheer geleverd door Thales voor Schengengebied en op Spaanse luchthavens
Geplaatst:
Verstreken tijd: 35 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Thales contact  

Logo Thales

Thales sociaal  


Thales tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl