www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2523 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (14 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Vitens werkt aan workspace van de toekomst met Citrix

Vitens gebruikt SaaS-oplossingen van Citrix om een moderne digitale workplace op te zetten die productiviteit en bedrijfsprestaties verbetert in een consistente, veilige en betrouwbare ervaring.

Amsterdam, 6 april 2021 – Als grootste waterbedrijf in Nederland mag de business van Vitens nooit drooglopen. Jaren geleden nam dit innovatieve bedrijf Citrix Workspace in gebruik. Deze oplossing vormt de basis van het digitale platform van Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS), dat medewerkers een veilige en betrouwbare toegang biedt tot de systemen en applicaties die ze nodig hebben om de watervoorziening te garanderen. Door over te stappen naar de cloud zorgt Vitens voor de nodige snelheid en flexibiliteit die nodig zijn om sneller in te spelen op veranderende organisatorische behoeften en om bedrijfsresultaten te verhogen.

“De missie van Vitens is helder: iedere druppel water moet in 2030 duurzaam zijn. Om dit te bereiken is voortdurende innovatie binnen onze processen en de manier waarop we werken essentieel”, zegt Marcel Zunnebeld, Senior Advisor Digital Workspace bij Vitens. “Met Citrix creëerden we een moderne, digitale workspace waarin onze werknemers kunnen verbinden en productief kunnen werken. Door naar de cloud te verhuizen, kunnen we hun ervaringen, onze bedrijfsprestaties en de toegevoegde waarde voor onze klanten verbeteren.”

Winst in wendbaarheid

Een wendbare IT-infrastructuur is al tijden onmisbaar voor Vitens.

“We leveren water aan meer dan vijf miljoen klanten die op ons rekenen en moeten dus snel reageren op onverwachte situaties die ons hierin belemmeren”, zegt Zunnebeld. “Citrix geeft ons de flexibiliteit en wendbaarheid die we nodig hebben om dat te doen”.

Toen bijvoorbeeld de coronacrisis begon en organisaties van over de hele wereld hun medewerkers naar huis stuurden, werd het voor veel organisaties een uitdaging om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Maar niet voor Vitens. Dankzij Citrix Virtual Apps and Desktops kon de organisatie het hele klantenserviceteam binnen een week op afstand aan het werk krijgen.

Citrix Virtual Apps and Desktops wordt geleverd als onderdeel van Citrix Workspace en geeft medewerkers gepersonaliseerde toegang tot de systemen, informatie en tools die ze nodig hebben om op hun best te presteren in een uniforme omgeving, die ervoor zorgt dat beveiligingsbeleid op dynamische wijze toegepast kan worden om de veiligheid van applicaties en informatie op ieder privé- of bedrijfsapparaat te waarborgen.

Voor de transitie naar de cloud gebruikt Vitens Citrix Virtual Apps and Desktops om vanaf iedere locatie toegang te blijven bieden tot veilige en betrouwbare middelen en om bedrijfsprestaties te optimaliseren. Vanuit één enkele console binnen de Desktop-as-a-Service (DaaS)-oplossing kan IT:
  • apps en desktops op een flexibele en efficiënte manier in een hybride cloudomgeving implementeren;
  • nieuwe cloud-gebaseerde workloads uitrollen;
  • virtuele desktops en applicatiepakketten leveren voor een optimale ervaring op elk apparaat;
  • naadloze integraties realiseren met andere Citrix-producten;
  • eenvoudige toegang tot tools verkrijgen om hun omgeving te beheren, inclusief de beveiliging en prestatie-analyses om gebruikersactiviteiten en reactiesnelheid van sessies te controleren.
“Dankzij de Citrix Virtual Apps and Desktop-service hoeven we ons geen zorgen te maken over de productinstallatie, setup, upgrades en monitoring”, zegt Zunnebeld. “We besteden het uit aan Citrix en kunnen ons daardoor focussen op onze medewerkers en bedrijfsbehoeften.”

Vitens voegt zich bij een groeiend aantal bedrijven dat gebruikt maakt van Citrix’ cloud-oplossingen om een moderne digitale werkplek te creëren die medewerkers de ruimte geeft die ze nodig hebben om optimaal te presteren en hun bedrijf te laten groeien. Klik hier om meer te leren over deze oplossingen en hoe ze van toegevoegde waarde zijn voor iedere organisatie.Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) bouwt veilige en uniforme workspace technologie waarmee organisaties het beste uit hun mensen kunnen halen en hen overal een consistente werkomgeving kunnen aanbieden. Met Citrix krijgen gebruikers een soepele werkervaring en heeft IT een uniform platform om diverse technologieën in complexe cloudomgevingen te beveiligen, te beheren en te controleren. Meer informatie vindt u ophttps://www.citrix.nl/ of volg Citrix Benelux op Twitter via@citrixbenelux.

Voor Citrix Investeerders
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die worden gedaan in overeenstemming met de safe harbor-bepalingen van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. De toekomstgerichte bepalingen in dit bericht vormen geen garanties voor toekomstige prestaties. Deze verklaringen betreffen een aantal factoren die kunnen leiden tot feitelijke resultaten, met inbegrip van risico’s verbonden aan de impact van de wereldeconomie en onzekerheid in de IT-uitgavenomgeving, omzetgroei en erkenning van inkomsten, producten en diensten, hun ontwikkeling en distributie, productbehoefte en productportefeuille, economische en concurrentiefactoren, de belangrijkste strategische relaties van de Vennootschap, acquisities en daarmee verband houdende integratierisico’s, alsmede andere risico’s die gedetailleerd zijn in de filialen van de Vennootschap bij de Securities en Exchange Commissie. Citrix aanvaardt geen verplichting om toekomstige informatie in dit persbericht of in verband met de hierin beschreven aankondigen bij te werken. De ontwikkeling, publicatie en timing van alle functies of functionaliteiten die voor onze producten beschreven zijn, blijven naar eigen goeddunken en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving of overleg gewijzigd worden. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen verbintenis, belofte of wettelijke verplichting om materiaal, codes of functionaliteiten te leveren en mag niet worden gebruikt bij het nemen van aankoopbeslissingen of worden opgenomen in een contract.

© 2020 Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries. All other marks are the property of their respective owners.

Citrix Persdesk
Linda Schilperoort
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@clarity.pr
www.citrix.nl

Lydia Mekrez
Senior Communications Manager Western and Southern Europe & MENA Citrix
+33 6 49 80 09 71
lydia.mekrez@citrix.com
Laatste van Citrix  
Vitens werkt aan workspace van de toekomst met Citrix

Teleperformance klaar voor de toekomst van werk met Citrix

Citrix® voltooit overname van Wrike
Pilot Cellnex en Techtenna versnelt realisatie IoT netwerk Tilburg

Klantcontact.nl lanceert de Klantcontact Partnership Studie (KPS)

Resultaten Unit4 Q1 opgestuwd na groei-investering door TA Associates van meer dan 2 miljard dollar

Vattenfall Foundation start kennisgedreven vrijwilligerswerk door samenwerking met Impact Matters

Nieuw onderzoek biedt inzicht in belangrijkste oorzaken burn-outs onder zorgpersoneel

Werkomgeving, bedrijfscultuur en persoonlijke ontwikkeling belangrijker voor softwareontwikkelaars dan salaris

Pega Process AI biedt zelfoptimaliserende procesautomatisering

Arrow Electronics breidt ArrowSphere uit met Bitdefender MSP-portfolio voor cyberbeveiliging

VMware ondersteunt de huidige Anywhere Workforce met nieuwe propositie

Zscaler verbetert Zero Trust-security voor de digitale organisatie en ontwricht daarmee decennia aan verouderde IT-security- en netwerkmodellen

Dell Technologies: Betere prestaties en meer automatisering voor Dell EMC PowerStore-gamma

Gezichtsverificatie iProov geselecteerd door itsme om wereldwijde groei te ondersteunen

Maandalert Woningmarkt | april 2021, Blijvende prijsstijgingen op de woningmarkt

TIE Kinetix helpt Nederlands Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de volgende stap te maken met e-procurement
BIM4Production wil de bouwsector blijvend veranderen, project bij Spaansen is antwoord op de vraag: ‘hoe dan?’

Ivanti introduceert Neurons voor ITSM en ITAM om Everywhere Workplace mogelijk te maken

Zoom stelt $100 miljoen beschikbaar voor ontwikkelaars Zoom Apps

Updates voor Jamf Parent en Jamf Teacher ondersteunen online, hybride en fysiek onderwijs

Rick Schouten wordt Head of Finance BPSOLUTIONS

PayIBAN innoveert met aanbieden van iDEAL en Incassomachtigen zonder transactiekosten

Startupbootcamp Lanceert Digitale Accelerator Voor One Single Hub

Earth Day: duurzaamheid begint bij de fabrikant volgens Lexmark

KnowBe4-rapport laat zien dat we slimmer worden in het herkennen van corona-gerelateerde phishing-mails

JOGO haalt €2 miljoen op voor innovatief ontwikkelingsplatform voor voetbaltalent
Geplaatst:
Verstreken tijd: 14 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Citrix contact  

Logo Citrix

  +31 (0)20 301 3400
  info@citrix.nl
  www.citrix.com/nl-nl
Citrix sociaal  


Citrix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Impact Matters
Logo Nuance
Logo Honeypot
Logo Pegasystems
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Zoom
Logo Jamf
Logo BPSOLUTIONS
Logo Startupbootcamp
Logo Unit4
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90895 persberichten
- 5959 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10128 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl