Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (115 dagen geleden)
Bedrijf:

Nieuwe website verbindt klanten, experts en auto’s op hoog niveau

Vooral de mens centraal op nieuwe online platform Louwman Exclusive

Utrecht, 1 april 2021 – Louwman Exclusive, dealer en partner van diverse exclusieve auto- en supercarmerken, lanceert een nieuw online platform. Uniek is de rol van de medewerkers: zij weten als geen ander wat elke auto uniek maakt en juist dat verhaal vertellen ze graag aan klanten, liefhebbers en geïnteresseerden. Dat maakt het nieuwe platform meer dan alleen een website.

Klantenbinding begint vaak online. Louwman Exclusive, dé McLaren-dealer van Nederland en partner van onder meer Morgan, Maserati en Automobili Pininfarina, weet dat als geen ander en was al pionier op het gebied van videobellen, persoonlijke boodschappen en online verkooppresentaties. Nu wordt met een geheel nieuw, digitaal platform een grote stap gezet in het presenteren van en informeren over de bijzondere modellen van het bedrijf. Door middel van pakkende verhalen met foto’s en video’s wordt op een informatieve en aantrekkelijke wijze de juist sfeer rond een model gecreëerd.

Ambassadeurs
Niet alleen het team van Louwman Exclusive deelt zijn ‘expert opinion’ op het nieuwe platform. Ook klanten komen aan het woord. Zij weten immers als geen ander de beleving van een exclusieve auto over te brengen en zij kunnen beamen dat kwaliteit en service hoog in het vaandel staan bij Louwman Exclusive. Ambassadeurs dus, die eerlijk en puur hun enthousiasme delen.

Persoonlijke beleving
Een hoofdrol voor mens en machine, de showroom en de werkplaats. Arjen van Beek, managing director van Louwman Exclusive, vindt dat logisch. “Technici en salesmedewerkers van Louwman Exclusive volgen jaarlijks tientallen trainingen en cursussen bij de fabriek en bij gespecialiseerde opleidingscentra om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen rond een merk. Zij kunnen de eigenaar van een exclusieve auto uitleggen wat zij doen, zij adviseren op het gebied van personalisatie en maken de klant wegwijs in de bijzondere wereld van de techniek. Daarom is de hoofdrol, zowel online als offline, voor deze specialisten. Samen met onze klanten, onze ambassadeurs, vertellen zij een écht verhaal.”

Master Technician
Een voorbeeld van zo’n toegewijde specialist is de Master Technician van Lamborghini. Slechts een kleine groep technici over de hele wereld mag die titel voeren. Daarvan werkt er één bij Louwman Exclusive. In betere handen dan bij hem kan een Lamborghini dus niet zijn zoals ook maar weinig mensen het gevoel van zo’n bijzonder merk beter kunnen overbrengen.

Benchmark
Ontwerp en realisatie van de nieuwe website lagen bij digital agency Sumedia. Daan Tutert, founder van Sumedia, begreep wat er gevraagd werd: “Met Louwman Exclusive bouwden we een platform. Op het allerhoogste niveau, over producten van de allerbeste kwaliteit en met betrokken mensen. Een prachtklus, die zeer gelaagd is en waarmee we samen de benchmark zijn voor de branche, en daarbuiten.”

Toekomst
Het nieuwe platform van Louwman Exclusive biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden op het gebied van sales, service, informatie en vooral beleving. In de nabije toekomst volgt een geheel nieuwe webshop met de mogelijkheid om op de website accessoires aan te schaffen, natuurlijk uitsluitend fabrieksorigineel en inclusief het juiste advies.

Beleef de mensen en de merken van Louwman Exclusive vanaf 1 april op het nieuwe platform www.louwmanexclusive.nl. De link https://youtu.be/9PrK1lforJU leidt naar de kick-off-video van het platform en geeft een prachtige indruk van de inspanningen.

Einde persbericht

Noot voor de redactie:
Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Louwman Exclusive
Julie Reimus
030-221 21 21
info@louwmanexclusive.nl

Over Louwman Exclusive
Louwman Exclusive is het adres in Nederland voor exclusieve auto’s en is gevestigd in Utrecht, direct aan de A2. Het bedrijf maakt deel uit van de Louwman Group, heeft oprechte passie voor auto’s en mikt met zijn aanbod bijzondere merken op eigenzinnige persoonlijkheden die hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken. Louwman Exclusive is officieel partner van Bentley, De Tomaso, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan, Automobili Pininfarina en TVR.

Over de Louwman Group
De Louwman Group is een van de grootste autodistributeurs in Europa en ook actief in de sector van de mobiliteitshulpmiddelen. Het Nederlandse familiebedrijf werd opgericht in 1923 en bestaat uit importbedrijven voor Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki, waaronder motorfietsen en buitenboord- en scheepsmotoren. Daarnaast is Louwman Group actief in retail, lease en finance, onderdelenlevering, logistiek en de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en lichamelijk gehandicapten. 

Louwman Group geniet een continue internationale groei en is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.
Laatste van Louwman Exclusive  
Nieuwe website verbindt klanten, experts en auto’s op hoog niveau
Geplaatst:
Verstreken tijd: 115 dagen
Louwman Exclus.. contact  

Logo Louwman Exclusive

Louwman Exclus.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl