www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (202 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Kaspersky lanceert nieuw MDR-product op basis van machine learning voor MKB

Utrecht, 1 april 2021 - Kaspersky lanceert een nieuwe reeks detectie- en respons of MDR-services (Managed Detection and Response), die 24/7 bescherming bieden. Gebaseerd op machine learning, stelt deze nieuwe versie van Kaspersky MDR IT-beveiligingsteams in staat zich te concentreren op dreigingsanalyse en -beheer. Dankzij twee aanbodniveaus is Kaspersky MDR nu niet alleen beschikbaar voor grote ondernemingen, maar ook voor het MKB, met verschillende niveaus van volwassenheid en behoeften op het gebied van IT-beveiliging. Naast de lancering van deze nieuwe MDR-oplossing, actualiseert Kaspersky ook zijn productbenadering door nieuwe frameworks aan te bieden voor cyberbeveiliging. Deze frameworks combineren verschillende sets beveiligingsoplossingen en -services om bescherming te bieden tegen alle soorten bedreigingen.

Het detecteren van en reageren op geavanceerde aanvallen vereist specifieke expertise, terwijl interne training of het inhuren van extra experts niet altijd in het cyberbeveiligingsbudget passen. Een gebrek aan deze middelen kan leiden tot een te late reactie, met gevolg dat een bedrijf verlies leidt na een cyberaanval. Volgens een rapport van Kaspersky stijgen de gemiddelde kosten van een datalek voor bedrijven met meer dan € 335.000,- afhankelijk van het feit of een datalek vrijwel onmiddellijk, of na zeven dagen wordt ontdekt.

Kaspersky Managed Detection and Response biedt bescherming aan bedrijven, ook met beperkte interne cybermiddelen. Het heeft de voordelen van een uitbesteed Security Operations Center (SOC) en vereist geen gespecialiseerde vaardigheden van interne teams voor het opsporen van dreigingen en incidentanalyse, waardoor het vooral relevant is voor middelgrote bedrijven. De service wordt aangevuld met detectietechnologieën en uitgebreide expertise in het opsporen van bedreigingen en het reageren op incidenten door professionele eenheden, waaronder het Global Research & Analysis Team (GReAT).

Daarnaast is het uitgerust met AI Analyst, die automatische oplossingen mogelijk maakt voor kleine waarschuwingen, waardoor Kaspersky SOC-analisten zich kunnen concentreren op de meest belangrijke waarschuwingen. De combinatie van Kaspersky-technologie en expertise biedt klanten bescherming tegen bedreigingen die detectie omzeilen, bijvoorbeeld door legitieme programma's na te bootsen. IT-beveiligingsexperts kunnen de beschermingsstatus van alle activa en bedreiging-detecties in realtime zien, kant-en-klare responsaanbevelingen ontvangen of beheerde reactiescenario's autoriseren.Integatie van verschillende componenten
Kaspersky-producten, zoals bijvoorbeeld eindpuntbeveiliging of EDR, sturen hun telemetrie naar het Kaspersky Security Network. Deze telemetrie wordt vervolgens geanalyseerd in het interne Kaspersky Security Operations Center met behulp van meer dan 700 constant bijgewerkte, gepatenteerde TTP-gebaseerde ‘hunts’, die zijn afgestemd op de omgeving van de klant, samen met verschillende detectie-engines. Doordat waarschuwingen van alle eindpunten worden verzameld, kan het systeem schakels van één aanvalsketen op verschillende machines detecteren. Alle gedetecteerde bedreigingen worden gevalideerd en geprioriteerd door het Kaspersky-team om een tijdige reactie te garanderen. Na onderzoek ontvangen klanten incidentmeldingen en een uitgebreide gids voor incidentrespons in de speciale MDR-portal. Reactieopties kunnen vervolgens worden geïnitieerd via een Endpoint Detection and Response (EDR) -agent. Klanten de Kaspersky MDR-oplossing combineren met de Kaspersky Incident Response-tool om het analyseren, aanpakken en elimineren van bedreigingen volledig uit te besteden.

Kaspersky MDR is beschikbaar met twee toegangsniveaus: Kaspersky MDR Optimum, dat klanten kant-en-klare bescherming biedt. Kaspersky MDR Expert, waarmee u SOC-analisten van Kaspersky-teams met OSCP-, GCTI-, SANS SEC560-, SANS SEC660-certificeringen kunt raadplegen, en die ook toegang biedt tot de Kaspersky Threat Intelligence Portal en een API voor het integreren van bestaande beveiligingsstromen

Frameworks op basis van volwassenheidsniveau
Met deze lancering introduceert Kaspersky drie frameworks om te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van bedrijven, ongeacht van het volwassenheidsniveau van hun IT-beveiligingsinfrastructuur. De Kaspersky MDR-oplossing werkt met frameworks om de volwassenheid van IT-bescherming te vergroten, terwijl IT-beveiligingsteams zich kunnen concentreren op het reageren op de kritieke bedreigingen.

De frameworks zijn als volgt:
Kaspersky Security Foundations biedt adaptieve bescherming tegen bredere dreigingslandschappen, die zich richten op de eindpunten, mobiele apparaten, cloud infrastructuren en servers van klanten. Deze sterke basis helpt organisaties voordeel te halen uit beveiligingsinvesteringen door bedreigingen op een geautomatiseerde manier te voorkomen. Klanten kunnen ook op elk moment profiteren van deskundige hulp, geleverd in de vorm van premium-ondersteuning en een vernieuwd portfolio van professionele services.

Kaspersky Optimum Security verbetert de beveiliging tegen onbekende bedreigingen door middelgrote bedrijven en kleinere ondernemingen met beperkte cyberbeveiligingsmiddelen te helpen bij het opzetten van incidentrespons. Het framework biedt geavanceerde detectiemechanismen met op machine learning gebaseerde algoritmen en een sandbox, evenals verbeterde zichtbaarheid van bedreigingen, analyse van de hoofdoorzaak en een breed scala aan responsacties. Het framework stelt ook trainingsprogramma's voor beveiligingsbewustzijn voor, om organisaties te helpen bij het creëren van een cybersafe werknemerscultuur.

Kaspersky Expert Security staat voor een holistische strategie om interne experts uit te rusten, te informeren en te begeleiden bij de omgang met complexe bedreigingen en APT-achtige en gerichte aanvallen. Het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform met Kaspersky EDR als kern fungeert als een Extended Detection and Response (XDR) -oplossing en levert alles-in-één APT-bescherming met detectie van netwerkbedreigingen en EDR-mogelijkheden. Op deze manier zijn IT-beveiligingsspecialisten gewapend met alle technologieën die ze nodig hebben om de ontdekking van multidimensionale bedreigingen op zowel eindpunt- als netwerkniveau te beheren, uit te voeren, effectieve onderzoeken uit te voeren, proactieve bedreigingen op te sporen en een snelle, gecentraliseerde respons te leveren - allemaal via één enkele oplossing. Bovendien biedt het framework Kaspersky Threat Intelligence en training om IT-beveiligingspersoneel bij te scholen, evenals de mogelijkheid om hulp, onmiddellijke ondersteuning en advies van Kaspersky-experts te ontvangen via het portfolio van cyberbeveiligingsdiensten.


Effectieve bescherming tegen bedreigingen bestaat uit een reeks maatregelen die goed op elkaar zijn afgestemd, gemakkelijk zijn te controleren en voorzien in de behoeften van de klant. Kaspersky-frameworks werken precies zo. Een ander voordeel is dat ze, in tegenstelling tot één specifieke oplossing, een cybersecurity-roadmap voor het bedrijf bieden, waardoor de overgang van het ene IT-beveiligingsniveau naar een ander volwassenheidsniveau wordt gegarandeerd wanneer de tijd daar is. In het geval van MDR kan een bedrijf dus op een meer basaal niveau van informatiebeveiligingsontwikkeling een volledig geautomatiseerde service ontvangen. En wanneer de expertise van de specialisten groeit, schakel dan over naar het expertniveau en raak betrokken bij het opsporen en onderzoeken van bedreigingen ”, legt Dmitry Aleshin, VP, Product Marketing bij Kaspersky, uit.

Bezoek de webpagina voor meer informatie over Kaspersky Managed Detection and Response. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de beveiligingsframeworks van Kaspersky.
Laatste van Kaspersky  
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake

HashiCorp werkt samen met Microsoft aan veilige remote access oplossingen voor Azure Active Directory

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

Beyond Identity lanceert Secure DevOps: deze koppelt broncode aan veilige ondertekenings-sleutel

GO Sharing breidt uit naar Turkije en start met 300 elektrische deelscooters in Istanbul
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 202 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Kaspersky contact  

Logo Kaspersky

  030 752 95 00
  info@kaspersky.nl
  www.kaspersky.nl
Kaspersky sociaal  


Kaspersky tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR