www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (116 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Loth PR Writing

Dean One maakt zijn zakelijke telefoniedienst Horizon ook beschikbaar voor Microsoft Teams gebruikers

30 maart 2021, Amsterdam – Dean One - de snel groeiende telecom- en internetprovider voor de zakelijke markt en onderdeel van Gamma Communications - heeft zijn zakelijke telefoniedienst Horizon geïntegreerd met Microsoft Teams. In januari van dit jaar heeft Dean One de all-in-one Horizon-telefonie oplossing al volledig geïntegreerd met Communications & Collaboration (UCC) van Cisco Webex.  De combinatie is de meest complete communicatieoplossing waarbij telefonie en Unified Communications & Collaboration volledig zijn geïntegreerd. Hierdoor kunnen zakelijke gebruikers altijd op de meest efficiënte manier communiceren en samenwerken, vanaf iedere locatie, altijd en vanaf iedere device. Nu Horizon ook beschikbaar is in combinatie met Microsoft Teams, kunnen business partners nagenoeg alle business-segmenten bedienen. 

De zakelijke telefoniedienst Horizon biedt één enkele, veilige omgeving om slimmer te samenwerken en effectiever te communiceren. Waar je ook bent, wanneer je maar wilt en welk apparaat je maar ook voorhanden hebt. Via één app of in de browser, en volledig geïntegreerd met de bestaande telefonieoplossing.  De integratie met de Horizon-telefonie oplossing van de klant gaat zonder ingewikkelde koppelingen. Gebruiksbeheer en bereikbaarheidsinstellingen worden afgehandeld via de gebruiksvriendelijke portal. 

Met het toevoegen van Teams Cloud aan Horizon is het mogelijk om Teams als telefoontoestel toe te kennen aan Horizon-gebruikers. Hierdoor wordt de Teams-applicatie, zowel voor desktop als mobiel, herkend en gebruikt als (secundair) telefoontoestel waarmee inkomende gesprekken en uitgaande gesprekken kunnen worden gevoerd. 

“Het laatste jaar zien wij een versnelde adoptie van unified communications-diensten met de desktop als startpunt van alle communicatie. “We bieden klanten de mogelijkheid om gemakkelijk vanuit één icoontje te werken, overal waar ze werken. We willen de gebruikers de beste ervaring bieden. De integratie van Teams en Cisco Webex met de bestaande PBX-oplossing is nu heel makkelijk. Doordat alle communicatie overal, altijd en op elk apparaat mogelijk is, nemen productiviteit en het werkplezier van de gebruikers enorm toe”. Wij zijn erg enthousiast over de uitbreiding van onze oplossingen met Teams. De integratie van zowel Teams als Cisco Webex met de bestaande telefonie is ook van toepassing op mobiele telefoons. Hierdoor kunnen Dean One-partners hun dienstenportfolio nu eenvoudig uitbreiden met Teams en nagenoeg alle business-segmenten bedienen.” Aldus Gerben Wijbenga, CEO Gamma Communications Benelux.

UCC-oplossingen zijn met name geschikt voor bedrijven met een duidelijke behoefte aan verbetering van de bedrijfsprocessen en de klantbeleving.  “Een onderzoek van de Cavell Group geeft aan dat in de Benelux de adoptie van thuiswerken het grootst is in de categorie van 50 tot 250 medewerkers. Daar liggen voor business partners en resellers momenteel de grootste kansen. De komende jaren zal de markt hard doorgroeien. Wij bieden onze partners volledige persoonlijke ondersteuning om bij te dragen in de omzetgroei”, aldus Pieter Verbrugghe, Directeur Marketing & Sales.

Horizon van Dean One wordt aangeboden in een overzichtelijk ‘one-license-fits-all’ model tegen een vaste prijs. De Horizon-licentie bevat alle functionaliteiten die nodig zijn voor het inrichten van een volwaardige MKB-telefoniecentrale. De eindklant betaalt zonder hoge eenmalige investeringen te hoeven doen een vast bedrag per medewerker per maand, waarmee de volledige functionaliteit van Horizon tot hun beschikking staat. Inclusief Teams Cloud en Cisco Webex. Verder zijn er add-ons beschikbaar om de functionaliteit nog verder uit te breiden. Martin van Dijk, Product Manager bij Dean One: “De out-of-the-box integratie met hun telefonieoplossing is van grote waarde voor de klant. Daardoor zijn onze partners in staat hun klantrelatie nog verder te verdiepen en te versterken.” 

Over Dean One
Dean One is één van de vier bedrijfsonderdelen van Gamma Communications Benelux, dat deel uitmaakt van de beursgenoteerde onderneming Gamma Communications plc. Het bedrijf onderscheidt zich met innovatieve oplossingen, een uitstekende service en een snelgroeiend partnerkanaal. De oplossingen zijn gebouwd op de innovatieve en betrouwbare technologie van onder meer Broadsoft, Oracle en Webex. 

Kijk voor meer informatie op https://deanone.nl.

Over Gamma Communications Benelux 
Gamma Communications Benelux maakt deel uit van Gamma Communications plc. Net als de moedermaatschappij biedt Gamma Communications Benelux, waar Dean One, gnTel, Nimsys en Schiphol Connect onderdeel van zijn, een breed palet aan oplossingen voor bedrijfscommunicatie en collaboratie. 

Kijk voor meer informatie op: https://gammacommunicationsbenelux.com/Perscontacten
Pieter Verbrugghe, Directeur Sales & Marketing Gamma Communications Benelux
+316 240 959 37 -  pieter.verbrugghe@gammabenelux.com
Laatste van Dean One  
Dean One maakt zijn zakelijke telefoniedienst Horizon ook beschikbaar voor Microsoft Teams gebruikers

Gamma Communications maakt positieve resultaten bekend over 2020

Dean One lanceert de UCC-dienst Cisco Webex voor zakelijke gebruikers 
Geplaatst:
Verstreken tijd: 116 dagen
PR contact  

Logo Loth PR Writing
Dean One contact  

Logo Dean One

Dean One sociaal  


Dean One tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau