www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (119 dagen geleden)
Bedrijf:

Zscaler en CrowdStrike breiden Zero Trust Security uit van apparaten naar zakelijke applicaties

Grote security cloud-spelers breiden wereldwijd strategisch partnership uit met nieuwe integraties om organisaties naadloze, dynamische en data- en identiteitsgebaseerde bescherming te bieden

Amsterdam, 30 maart 2021 - Zscaler, en CrowdStrike, twee leiders in cloud-native beveiliging, kondigen een reeks integraties aan die end-to-end-security leveren van endpoint tot de applicatie. Deze integraties voor gezamenlijke klanten versterken de security door een identiteits- en datagebaseerde zero trust-aanpak te bieden die data, mensen, apparaten, workloads en netwerken omvat.

Zscaler is CrowdStrike’s eerste cloud security-partner die CrowdStrike Zero Trust Assessment (ZTA) inzet om veilige toegang tot applicaties vanaf ieder endpoint mogelijk te maken, ongeacht de locatie van de gebruiker. Middels het gebruik van de uitgebreide telemetrie van het CrowdStrike Falcon-platform, dat meer dan 5 biljoen events per week verwerkt, verleent ZTA dynamische en conditionele toegang op basis van een continue, realtime security-posture-assessment van de apparaatstatus en compliance-checks. Door de integratie met Zscaler Private Access (ZPA) kan toegang tot private applicaties automatisch worden aangepast op basis van de ZTA assessment-score en geüpdatet toegangsbeleid van Zscaler.

“Werknemers werken steeds vaker op afstand en applicaties worden in toenemende mate verplaatst naar de cloud”, zegt Amit Sinha, President, CTO en bestuurslid bij Zscaler. “De enterprise-perimeter bestaat niet meer, het internet is het nieuwe bedrijfsnetwerk en security zou gebruikers en workloads moeten volgen waar zij zich ook bevinden. Zero trust vereist het loskoppelen van toegang tot applicaties van het bedrijfsnetwerk en het toestaan van toegang op basis van identiteit, context en beleid. Dit verkleint het aanvalsoppervlak van de organisatie enorm en voorkomt laterale verplaatsing van aanvallen, iets wat we vaak zien als een organisatie enkel vertrouwt op legacy firewall- en netwerkgerichte oplossingen.

Deze samenwerking tussen twee cloud-native security-leiders biedt gezamenlijke klanten een adaptieve, risicogebaseerde toegangscontrole tot private applicaties, wat de beveiliging van werknemers op afstand significant verbetert. De integratie maakt het daarnaast mogelijk de workflow tussen de twee platformen te automatiseren door threat intelligence en telemetriegegevens te delen. Dit biedt zero-day bescherming tegen malware, automatische updates van inline-aangepaste blokkeerlijsten en snellere datacorrelatie en impact assessment.

“Recente grote aanvallen waarbij inloggegevens werden gestolen, dienen als moment van de waarheid voor organisaties die worstelen met de externe workforce, groei van cloud-applicaties en de toenemende complexiteit van het dreigingslandschap”, zegt Michael Sentonas, Chief Technology Officer bij CrowdStrike. “Moderne organisaties moeten een identiteitsgebaseerd securitybeleid met een volwassen zero trust-architectuur omarmen dat dynamisch en end-to-end is. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld workflows worden geautomatiseerd die toegang tot endpoints, netwerken, workloads en apparaten verifiëren. Zero trust moet de standaard worden in de work-from-anywhere-wereld van vandaag.”

“CrowdStrike en Zscaler’s schaalbare en complementaire oplossingen hebben de securitytransformatie van onze organisatie mogelijk gemaakt door meer inzicht in endpoints en workloads te bieden binnen onze 400 kantoren in 60 landen. Directe detectie en reactie zijn essentieel voor het stoppen van potentiële lekken. Het is voor ons nu mogelijk onze reactietijd enorm te versnellen”, zegt Erik Hart, Chief Information Security Officer bij Cushman & Wakefield. “Terwijl gedistribueerde workforces blijven groeien en bedrijfsomgevingen vaker blootgesteld worden aan cyberdreigingen, moet een identiteitsgebaseerde zero trust-strategie geïmplementeerd worden om te garanderen dat toegang geverifieerd is en dat het risico voor de organisatie minimaal is.”

De nieuwe integraties bieden gezamenlijke klanten de volgende vier voordelen:
  • ZPA neemt CrowdStrike’s realtime ZTA op om een toegangsbeleid tot private apps af te dwingen en organisatierisico’s te verkleinen;
  • Inline geïmplementeerde Zscaler Internet Access (ZIA) stopt de verspreiding van malware door het apparaat in quarantaine te plaatsen via het CrowdStrike Falcon-platform;
  • Telemetriegegevens van CrowdStrike’s Falcon X threat intelligence en Falcon Endpoint Protection kunnen snel gedeeld worden met Zscaler’s Zero Trust Exchange voor sterkere beveiliging en meer inzicht wanneer de integraties geactiveerd worden;
  • Cross-platform workflows verkorten de reactietijd en helpen bij het bestrijden van de toename in geavanceerdere aanvallen.
Zscaler en CrowdStrike gingen voor het eerst een partnership aan in 2019 om het CrowdStrike Falcon-platform te integreren met Zscaler’s cloud security-platform. Middels deze integratie kon het klanten realtime threat-detectie en geautomatiseerde policy-handhaving bieden om security van netwerken en endpoints te verbeteren.

Om meer te weten te komen over de integratie met CrowdStrike en van klanten te horen, kunt u zich registreren voor het Beyond the Perimeter virtuele event op 15 april.Over Zscaler
Zscaler (NASDAQ: ZS) versnelt digitale transformatie en maakt klanten meer agile, efficiënt, veerkrachtig en veilig. De Zscaler Zero Trust Exchange bescheremt duizenden klanten van cyberaanallen en dateverlies door gebruikers, apparaten en applicaties veilig met elkaar te verbinden vanaf elke locatie. Verveeld over meer dan 150 datacenters wereldwijd is de op SASE-gebaseerde Zero Trust Exchange het grootste inline cloud security-platform ter wereld.

Over CrowdStrike
CrowdStrike Holdings, Inc. (Nasdaq: CRWD), een wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, herdefinieert beveiliging voor het cloud-tijdperk met een endpoint- en werklastbeschermingsplatform dat vanaf de basis is gebouwd om inbreuken te stoppen. De enkele lichtgewicht-agentarchitectuur van het CrowdStrike Falcon-platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) op cloudschaal en biedt realtime bescherming en zichtbaarheid in de hele onderneming, waardoor aanvallen op endpoints en workloads op of buiten het netwerk worden voorkomen. Aangedreven door de gepatenteerde CrowdStrike Threat Graph®, correleert CrowdStrike Falcon in realtime 5 biljoen endpoint-gerelateerde evenementen per week van over de hele wereld, waardoor een van 's werelds meest geavanceerde dataplatforms voor beveiliging wordt aangedreven.

Met CrowdStrike profiteren klanten van betere bescherming, betere prestaties en onmiddellijke time-to-value geleverd door het cloud-native Falcon-platform.

Meer informatie: https://www.crowdstrike.com/
Volg ons: Blog | TwitterVoor meer informatie

Zscaler
Berend Sikkema
E-mail: bsikkema@zscaler.com

Whizpr
Martine Korthals / Winnie Silvertand
Telefoon: 0317 410 483
E-mail: zscaler@whizpr.nl
Geplaatst:
Verstreken tijd: 119 dagen
Zscaler contact  

Logo Zscaler

Zscaler sociaal  


Zscaler tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com