Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (120 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Pure Storage FlashBlade nadert $1 miljard aan omzet en is in gebruik bij meer dan 25% van de Fortune 100 bedrijven

Vijf jaar FlashBlade, het Unified Fast File and Object Platform: snelle groei en impact op klanten

Amsterdam, 29 maart 2021 - Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van de introductie van FlashBlade, meldt Pure Storage een aantal mijlpalen aan die met het Unified Fast File and Object Platform zijn bereikt.

FlashBlade werd in maart 2016 geïntroduceerd en heeft sindsdien elk kwartaal een consistente groei laten zien. Binnen twee jaar na algemene beschikbaarheid (GA) bereikte FlashBlade een geraamde omzet van $250 miljoen en werd het aantal klanten meer dan verdrievoudigd. FlashBlade blijft uitbreiden en het klantenbestand diversifieert in hoog tempo. In boekjaar 2021 kwamen er enkele honderden nieuwe FlashBlade-klanten bij en werd een omzet van bijna $1 miljard bereikt. Vandaag de dag gebruikt meer dan een kwart van de Fortune 100 bedrijven FlashBlade om waarde te halen uit hun ongestructureerde data.

De groei van FlashBlade is gestimuleerd door continue innovaties die niet alleen de huidige behoeften van klanten oplossen, maar hen ook in staat stellen om hun business te laten profiteren van de volgende golf moderne data en applicaties. Tot de innovaties die FlashBlade heeft geleverd behoren:
  • Platform-evolutie om de volgende generatie workloads aan te kunnen: FlashBlade is van meet af aan gebouwd met schaalbaarheid en multi-dimensionale performance in het achterhoofd. Het platform is versterkt door continue upgrades, zoals native SMB ondersteuning, SafeMode snapshots voor bescherming tegen ransomware en software-verbeteringen voor bijvoorbeeld real-time analytics. In 2020 definieerde FlashBlade een nieuwe storage-categorie: Unified Fast File and Object (UFFO). Door het samenbrengen van fast file en fast object op één enkel platform, biedt FlashBlade klanten een toekomstvaste infrastructuur voor ongestructureerde data.
  • Bijzondere partnerships en geïntegreerde oplossingen: Om een gevarieerde reeks uitdagingen van klanten aan te pakken, heeft FlashBlade unieke partnerschappen tot stand gebracht. Met NVIDIA creëerde FlashBlade de eerste geïntegreerde AI-Ready Infrastructure (AIRI), een gezamenlijke oplossing voor het inzetten van grootschalige deep learning. Met Cohesity creëerde FlashBlade FlashRecover, Powered by Cohesity, de eerste gezamenlijk ontwikkelde all-flash moderne dataprotectieoplossing voor snelle recovery, bescherming tegen ransomware en hergebruik van gegevens. Ook heeft FlashBlade zijn unified fast file en object platform uitgebreid naar AWS Outposts, waardoor organisaties met een hybride cloudoplossing huidige en next-generation workloads kunnen consolideren.
  • Flexibele gebruiksmodellen en niet-verstorende upgrades: Met Pure's Evergreen abonnement op innovatie kunnen klanten nieuwe mogelijkheden in gebruik nemen zonder verstoring en downtime, en zonder opnieuw capaciteit in te hoeven kopen. Met de optie om FlashBlade's Unified Fast File en Object Service via Pure as-a-Service af te nemen, kunnen klanten kiezen uit Premium en Ultra Performance om niet alleen traditionele file en cloud object workloads te ondersteunen, maar ook workloads op het gebied van AI en machine learning, high performance computing en software development, allemaal geleverd op basis van betalen voor gebruik.
“De groei van FlashBlade heeft alle benchmarks in onze branche overtroffen en ik ben enorm trots op de breedte en diepte van ons snel groeiende klantenbestand. FlashBlade is de bewezen innovator om de infrastructuur te leveren die bedrijven nodig hebben om te profiteren van moderne data, nu en in de toekomst”, zegt Matt Burr, Vice President en General Manager van FlashBlade, Pure Storage.

FlashBlade-klanten behoren tot de meest tevreden klanten in de IT, wat bijdraagt aan Pure’s NPS-score in de top 1% van B2B-bedrijven. Op basis van klantbeoordelingen is FlashBlade uitgeroepen tot een Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Distributed File Systems en Object Storage voor 2021 en TrustRadius heeft FlashBlade uitgeroepen tot 2020 Top Rated Award-winnaar in de categorie Object Storage.

Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis en helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure levert een moderne data-ervaring waarmee organisaties naadloos via meerdere clouds kunnen opereren met een geautomatiseerd storage-as-a-service model. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.

Pure Storage in de rapporten van analisten:
Voor meer informatie:
MCS PR, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@mcspr.nl.

Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Laatste van Pure Storage  
Pure Storage breidt as-a-Service-aanbod uit ter ondersteuning van bedrijfsresultaten

Pure's Evergreen abonnement op innovatie bereikt nieuwe mijlpaal: meer dan 7.000 upgrades sinds 2015

Pure Storage helpt partners met het versterken van hun business
Geplaatst:
Verstreken tijd: 120 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Pure Storage contact  

Logo Pure Storage

  +31 (0) 20 491 9180
  info@purestorage.com
  www.purestorage.com
Pure Storage sociaal  


Pure Storage tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl