Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (45 dagen geleden)
Bedrijf:

Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van Teltonika Networks

Alcadis is benoemd tot officiële Value Added Distributeur van het Teltonika Networks-portfolio. Teltonika Networks biedt een breed scala aan 4G, 5G netwerkproducten die zijn ontworpen om een betrouwbaar, veilig en snel (Private) LTE netwerk te leveren. Met de toevoeging van Teltonika versterkt Alcadis zijn LTE portfolio en kan hiermee bovendien zijn partners een volledige end-to-end oplossing bieden.

Het portfolio van Teltonika Networks helpt bedrijven bij het bouwen van een solide IoT-, M2M-, GPS- of bedrijfsnetwerkinfrastructuur. Alle apparatuur is eenvoudig te managen met het Remote Management System (RMS), zelfs wanneer apparaten geen publiek IP-adres hebben.

Alcadis is al enkele jaren succesvol als distributeur van LTE infrastructuur in de Benelux. Er is een toenemende vraag ontstaan naar bedrijfskritische end-to-end oplossingen en robuuste 4G en 5G connectiviteit. Alcadis heeft met Teltonika een geschikte aanvulling op het portfolio gevonden om aan deze vraag te voldoen. “With Alcadis, we share the idea that a suitable solution can be found for every situation,” vertelt Clement Pascal Le Bechennec, Head of Sales Benelux bij Teltonika Networks. “We are convinced that the reliability and ease of use of Teltonika Networks solutions; together with Alcadis expertise and innovative services is the perfect combination to fulfil the needs of users looking for secure networks connections in every applications.”

Een totaaloplossing voor LTE
“Het ligt volledig in lijn met ons credo Confidence in Connectivity”, zegt Hans van Elsen, CTO van Alcadis B.V. in Houten. “We kunnen hiermee een totaaloplossing bieden als het gaat om Private LTE, maar het is ook een mooie uitbreiding op connectiviteit met publieke mobiele netwerken. De modems en routers van Teltonika zijn uitgerust met een verscheidenheid aan draadloze en bekabelde connectiviteitsopties en technologieën. Hierdoor zijn deze producten een essentieel hulpmiddel om mensen, machines en infrastructuur met elkaar te verbinden. Teltonika heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van producten voor industriële toepassingen, en dat is overal in terug te zien.”

Over Teltonika Networks
Teltonika Networks is een snelgroeiend technologiebedrijf dat professionele netwerkconnectiviteitsapparatuur voor internationale markten produceert. Door jarenlange ervaring en onderzoek en ontwikkeling van industriële netwerkapparatuur voor IoT- en M2M-communicatie, heeft Teltonika een breed assortiment producten ontwikkeld voor de meest complexe gebieden zoals Industrie 4.0 en Smart Cities. Teltonika Networks heeft elke fase van de productontwikkelingscyclus in eigen beheer vanuit hun fabriek in Europa, in Litouwen. Door de kortere distributieroutes is er minder CO2 uitstoot en bovendien kan snel en flexibel gereageerd worden op marktbehoeften en veranderingen.
www.teltonika-networks.com

Over Alcadis
Alcadis is een Value Added Distributeur en innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en een innovatief productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met onze partners realiseren wij geavanceerde verbindingen die betrouwbaar en duurzaam zijn. Alcadis.nl.

EINDE PERSBERICHT
Laatste van Alcadis  
Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van Teltonika Networks

Alcadis voegt TP-Link toe aan portfolio

Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van het CommScope OneCell-portfolio
Geplaatst:
Verstreken tijd: 45 dagen
Alcadis contact  

Logo Alcadis

  +31(0)30-6585125
  marketing@alcadis.nl
  www.alcadis.nl
Alcadis sociaal  


Alcadis tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl