www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (47 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Amazon en Red Hat kondigen de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat OpenShift Service op AWS (ROSA)

  • Nieuwe managed service maakt het eenvoudiger om Red Hat OpenShift Kubernetes clusters op AWS te bouwen, schalen en beheren
  • Accenture, Cognizant en Persistent Systems zijn klanten/partners die ROSA gebruiken
Amsterdam, 26 maart 2021 - Amazon Web Services, Inc (AWS), een Amazon.com bedrijf (NASDAQ:AMZN) en Red Hat, leverancier van enterprise open source oplossingen, kondigen de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat OpenShift Service on AWS (ROSA). Dit is een nieuwe managed service die beschikbaar is via de AWS Console en die het voor Red Hat OpenShift klanten eenvoudiger maakt om containerized applicaties op AWS te bouwen, te schalen en te beheren.

Met ROSA kunnen klanten eenvoudiger Kubernetes-clusters creëren met behulp van de vertrouwde Red Hat OpenShift-console, -functies en -tooling zonder last te hebben van het handmatig moeten schalen en beheren van de onderliggende infrastructuur. ROSA stroomlijnt het verplaatsen van on-premises Red Hat OpenShift workloads naar AWS en biedt een strakkere integratie met andere AWS-diensten. Met ROSA krijgen klanten verder ook toegang tot Red Hat OpenShift met facturering en ondersteuning direct via AWS. Dit resulteert in de eenvoud van een single-vendor ervaring voor klanten die Red Hat OpenShift op AWS gebruiken. Er zijn vooraf geen investeringen nodig om ROSA te gebruiken. Klanten betalen alleen voor de containerclusters en nodes die worden gebruikt. Om te beginnen, bezoek aws.amazon.com/rosa.

“Met Red Hat OpenShift Service on AWS hebben we een dienst die klaar is voor de toekomst. We hoeven ons geen zorgen te maken over het continu verbeteren van het platform of het beheren van de onderliggende infrastructuur of operaties, waardoor ons team zich volledig kan richten op het leveren van meer innovatie en waarde aan onze klanten.”
ARWIN SCHOLTENCHIEF TECHNOLOGY OFFICER, EDSN

Containers zijn populair gebleken bij AWS- en Red Hat-klanten omdat ze de snelheid van ontwikkelaars verhogen en de portabiliteit van applicaties verbeteren. Op dit moment biedt AWS het breedste scala aan containertechnologie in de cloud, waaronder Amazon Elastic Containers Service (ECS) voor klanten die de diepste integratie met AWS-diensten willen en Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) voor klanten die prioriteit geven aan het draaien van Kubernetes. AWS-klanten die de voorkeur geven aan een volledig serverloze ervaring met containers kunnen ook AWS Fargate gebruiken om containers te draaien zonder dat ze de onderliggende servers of clusters hoeven te beheren.

Wereldwijde Fortune 500-bedrijven, overheidsinstellingen en nog veel meer organisaties gebruiken Red Hat OpenShift, het enterprise Kubernetes-platform van Red Hat. Dit platform breidt de mogelijkheden van het standaard Kubernetes uit, dat is gebouwd voor de cloud-productiestack, om container-applicaties te draaien met dezelfde gemeenschappelijke basis en tooling, in elke omgeving. Veel klanten kiezen ervoor om Red Hat OpenShift clusters zelf te beheren op AWS. Hoewel de elasticiteit, schaalbaarheid en beveiliging van AWS erg populair zijn gebleken bij Red Hat OpenShift-klanten, vereist het zelf beheren van clusters extra inspanning en kosten. Daarnaast moeten klanten ook twee leverancierrelaties beheren voor ondersteuning en facturatie. Deze klanten vroegen om een door AWS beheerde dienst voor Red Hat OpenShift, die naadloos samenwerkt met andere AWS-diensten op schaal, en ondersteuning en facturatie integreert in de AWS-gebruikerservaring.

Met ROSA kunnen klanten snel en eenvoudig Kubernetes-clusters creëren met behulp van vertrouwde Red Hat OpenShift Application Programming Interfaces (API's) en tooling. Ook krijgen ze naadloos toegang tot het volledige spectrum aan AWS-services, allemaal vanuit de AWS-console. ROSA brengt elasticiteit en een pay-as-you-go prijsmodel naar Red Hat OpenShift via een nieuw Red Hat-abonnement dat de noodzaak voor complexe, meerjarige contracten wegneemt en klanten in staat stelt hun Red Hat OpenShift-gebruik in AWS af te stemmen op hun zakelijke behoeften. Met ROSA hebben klanten nu toegang tot een Red Hat OpenShift-abonnement met facturatie en ondersteuning, rechtstreeks via AWS. Hierbij wordt de eenvoud van een één-provider-ervaring geleverd en worden klanten bevrijd van de inkoop en operationele complexiteit van het beheren van twee afzonderlijke leverancierrelaties. Bovendien onderhoudt ROSA belangrijke compliance-validaties, waaronder SOC-2, ISO-27001 en PCI.

"Klanten gebruiken in toenemende mate containers om de snelheid en portabiliteit van hun applicaties te verbeteren. Ze vertrouwen daarbij steeds meer op technologieën als Red Hat OpenShift en AWS, die het eenvoudiger maken om gecontaineriseerde applicaties in te zetten," zegt Bob Wise, GM Kubernetes, AWS. "ROSA geeft deze klanten de mogelijkheid om containers naadloos op AWS te draaien met behulp van vertrouwde Red Hat OpenShift API's en tooling, en integreert de volledige breedte en diepte van AWS-services om hun workloads te bouwen, schalen en beheren."

"Red Hat OpenShift biedt een gemeenschappelijk, open en enterprise Kubernetes-platform voor hybride infrastructuren, van het fysieke datacenter van een klant tot hun activiteiten in AWS," zegt Sathish Balakrishnan, vice president, Hosted Platforms, Red Hat. "ROSA biedt een gestroomlijnd proces voor organisaties die de kracht van Red Hat OpenShift in AWS willen uitbreiden zonder daarvoor aparte technologiestromen te hoeven beheren. Hierdoor kunnen IT-teams zich richten op het leveren van waarde en niet op het beheren van de onderliggende infrastructuur."

Accenture Cloud First, inclusief de Accenture AWS Business Group (AABG) en zijn IBM Red Hat-team, heeft een uitgebreide achtergrond in de strategie, het ontwerp en de implementatie van holistische containeroplossingen.

"Onze vaardigheden en brede ervaring in het bouwen en draaien van grootschalige en bedrijfskritische Red Hat OpenShift clusters, zowel on-premises als uitgerold naar de cloud, positioneert Accenture op unieke wijze voor een effectieve samenwerking met AWS en Red Hat," zegt Andy Tay, Global lead van de Accenture AWS Business Group bij Accenture. "De lancering van ROSA als een volledig beheerde dienst is de volgende stap in de evolutie van OpenShift. Het betekent dat Accenture zich kan richten op het leveren van de voordelen van moderne applicaties voor onze klanten, gebruikmakend van de door AWS en Red Hat geleverde cloud managed services."

Cognizant is een multinationaal technologiebedrijf dat diensten levert op het gebied van business consulting, informatietechnologie en outsourcing. "Met ROSA kunnen klanten van Cognizant nu profiteren van een geïntegreerde ervaring met hun workloads die draaien op het OpenShift-platform op AWS," zegt Raghuraman Chandrasekharan, AVP, Service Delivery en AWS Business Group lead bij Cognizant. "Cognizant's OpenShift on AWS-aanbod omvat nu ROSA als landingszone voor klanten die de verantwoordelijkheid van de infrastructuur- en platformdiensten willen delegeren, terwijl zij zich richten op hun zakelijke kernbehoeften."

Energie Data Services Nederland (EDSN) ontwikkelt en exploiteert de Nederlandse energie datahub namens de Nederlandse transmissie- en distributienetbeheerders. "Aanpassen aan veranderende klantbehoeften is voor ons een dagelijkse vereiste. Deze dynamiek vraagt om gemoderniseerde applicaties en een DevOps-methodiek die op schaal kan worden geleverd," zegt Arwin Scholten, Chief Technology Officer bij EDSN. "Met Red Hat OpenShift Service op AWS hebben we een dienst die klaar is voor de toekomst. We hoeven ons geen zorgen meer te maken over het continu verbeteren van het platform of het beheren van de onderliggende infrastructuur of operations. Hierdoor kan ons team zich volledig richten op het leveren van meer innovatie en waarde aan onze klanten."

###

Over Amazon Web Services
Amazon Web Services is al 15 jaar 's werelds meest uitgebreide en breed toegepaste cloudplatform. AWS heeft zijn diensten voortdurend uitgebreid om vrijwel elke cloudworkload te ondersteunen, en het heeft nu meer dan 200 volledig uitgeruste diensten voor compute, storage, databases, networking, analytics, machine learning en artificial intelligence (AI), Internet of Things (IoT), mobile, security, hybrid, virtuele en augmented reality (VR en AR), media, en applicatieontwikkeling, -implementatie en -beheer vanuit 80 Availability Zones (AZ's) binnen 25 geografische regio's, met aangekondigde plannen voor nog eens 15 Availability Zones en vijf AWS-regio's in Australië, India, Indonesië, Spanje en Zwitserland. Miljoenen klanten, waaronder de snelst groeiende startups, de grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstellingen, vertrouwen op AWS om hun infrastructuur aan te drijven, wendbaarder te worden en de kosten te verlagen. Ga voor meer informatie over AWS naar aws.amazon.com.

Over Amazon
Amazon laat zich leiden door vier principes: klantobsessie in plaats van een focus op de concurrent, passie voor uitvindingen, toewijding aan operational excellence, en langetermijndenken. Klantbeoordelingen, 1-Click shopping, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire-tablets, Fire TV, Amazon Echo en Alexa zijn enkele van de producten en diensten waarmee Amazon baanbrekend werk heeft verricht. Ga voor meer informatie naar www.amazon.com/about en volg @AmazonNews.

Over Red Hat, Inc.
Red Hat is een toonaangevende leverancier van opensourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een community-gedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en opensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.

Red Hat, the Red Hat logo and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries.

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company or its parent International Business Machines Corporation (NYSE:IBM) may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###

Red Hat, Red Hat Enterprise Linux, the Red Hat logo, JBoss, Ansible, Ceph, CloudForms, Gluster and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries. Linux® is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries. The OpenStack Word Mark is either a registered trademark/service mark or trademark/service mark of the OpenStack Foundation, in the United States and other countries, and is used with the OpenStack Foundation's permission. Red Hat is not affiliated with, endorsed or sponsored by the OpenStack Foundation, or the OpenStack community.
Laatste van Red Hat  
Red Hat wil het eerste gecertificeerde Linux-platform voor wegvoertuigen leveren

Red Hat reduceert kosten en complexiteit van hybride cloudbeheer met uitbreiding Red Hat Insights

Red Hat stimuleert edge computing met de nieuwste versie van Red Hat Enterprise Linux
Qexpertise lanceert volledig nieuwe website

Zoom gaat meerjarig partnerschap met de European Tour aan

€150,00 claimen van HP?

NTT Global Threat Intelligence Report: stijging van 300 procent in aanvallen van opportunistic targeting

Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

Banking Circle sluit zich bij P27 aan om betalingsecosysteem Nordics te ondersteunen

Lightspeed en Google helpen retailers bij het verhogen van hun lokale winkelomzet

Verhoek Europe kiest voor Thinkwise low-code platform om Transport Management Systeem te vervangen

Uitzendorganisatie Abiant gaat datagedreven werken: ilionx implementeert Microsoft Azure en Power BI

IT-organisaties verruilen hun VPN voor Zero Trust

Geschillencommissie bepaalt dat klanten van VodafoneZiggo eigen modem mogen gebruiken

Beyond Identity breidt activiteiten uit naar Benelux

Quantum Delta NL lanceert LightSpeed om13,6 miljard euro investeringspotentieel aan te boren

Onderzoek Financial Times: Wat scheidt de automatisering “Koplopers” van “Achterblijvers” in de financiële dienstverlening?

Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Razer introduceert vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model met nieuwe Intel-processor

Veeam rapporteert 25% groei in Q1 2021

Acer kondigt gaminglaptops Predator Triton 300, Predator Helios 300 en Nitro 5 aan met nieuwe 11e generatie mobiele processoren uit Intel Core H-serie

Webfleet Solutions breidt uit in Centraal- en Oost-Europa met aanwezigheid in Hongarije

Appian onthult nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 47 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91108 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10271 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers