www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (127 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Loth PR Writing

Gamma Communications maakt positieve resultaten bekend over 2020

Gamma maakt positieve resultaten bekend over 2020 met stevige organische groei in het Verenigd Koninkrijk, gesteund door strategische overnames in Europa 

25 maart 2021, Amsterdam - Gamma Communications plc (‘Gamma’ of ‘de Groep’), een toonaangevende leverancier van Unified Communications as a Service (UCaaS) voor de zakelijke markt in het Verenigd Koninkrijk (VK) en Europa, is verheugd haar jaarresultaten over 2020 bekend te maken.All adjusted measures set out above and throughout this document which are described as "adjusted" represent Alternative Performance Measures ("APMs") and are separately presented within the statement of profit or loss or reconciled in the Financial Review section or segment note and are applied consistently.  Where reference is made to adjusted EPS this is stated on a fully diluted basis.  Definitions of APMs are included in the Financial Review - within the adjustments is the gain of £19.5m made on the sale of the Group's non-core business which traded as "The Loop". Our policy on the use of APMs is included in note 2.

Belangrijkste hoogtepunten 
De Groep behaalde goede financiële resultaten voor alle bedrijfsonderdelen met groei voor alle belangrijke productcategorieën gedurende het jaar. De impact van COVID-19 op de algemene financiële prestaties van de onderneming is beperkt; opzeggingen en oninbare vorderingen bleven op het normale lage niveau van vóór COVID-19.

Financiële hoogtepunten 
Alle bedrijfsonderdelen bleven goed presteren: 
 • Inkomsten stegen met 20% van £328,9 mio naar £393,8 mio. 
 • De organische groei in de periode bedroeg 9% (van £328,9 mio naar £357,6 mio voor de hele Groep). De organische groei was iets lager dan oorspronkelijk verwacht als gevolg van de lagere verkopen in het tweede kwartaal door de COVID-19 pandemie; de verkoopactiviteit keerde in de tweede helft van het jaar terug naar het niveau van voor COVID. (NB. organische groei is exclusief de resultaten van overnames in 2020).
 • De maandelijks terugkerende inkomsten stegen van £306,9 mio in 2019 naar £359,3 mio in 2020.
 • European Business zag de brutowinst stijgen van £9,2 mio in 2019 naar £22,3 mio in 2020, voornamelijk door de overname van Voz Telecom (april 2020), HFO Holding (juli 2020) en gnTel (juli 2020).
Overnames
We zijn doorgegaan met het uitvoeren van onze strategie van gerichte overnames, waardoor we zowel ons UCaaS-productaanbod kunnen versterken en alsook onze Europese footprint kunnen uitbreiden.

Onze productaanbod en onze footprint hebben we als volgt uitgebreid:  
 • In februari 2020 hebben we Exactive Holdings Ltd (‘Exactive’) overgenomen, een specialist in ‘unified communications’ (gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en Polen) met expertise in Microsoft Teams. Het is een aanvulling op ons UCaaS-aanbod omdat het de configuratie van Microsoft Teams als een volledige UCaaS-oplossing mogelijk maakt voor onze zakelijke klanten. 
 • In maart 2021 hebben we Mission Labs Limited (‘Mission Labs’) overgenomen. Mission Labs levert expertise en productiecapaciteit in de Cloud Contact Centre-as-a-Service-markt (‘CCaaS’). Het heeft ook een oplossing voor de allerkleinste zakelijke gebruikers genaamd Circle Loop, die digitaal wordt verkocht. 
 • We hebben onze aanwezigheid in Europa uitgebreid door drie overnames: 
  • In april 2020 hebben we VozTelecom OIGAA360, S. A. (‘Voz Telecom’) overgenomen, een gevestigde aanbieder van cloud communicatiediensten in Spanje, waarmee we toegang krijgen tot de opkomende Cloud PBX-markt in Spanje.
  • In juli 2020 hebben we een meerderheidsbelang in HFO Holding AG (‘HFO’) in Duitsland verworven. HFO is een toonaangevende aanbieder van SIP Trunks in Duitsland en is onlangs gestart met de verkoop van Cloud PBX-producten.
  • Daarnaast hebben we in juli 2020 gnTel B.V. (‘gnTel’), een Cloud PBX-provider in Nederland en Duitsland, overgenomen.
Andrew Taylor, Chief Executive Officer:
“We hebben goede bedrijfs- en financiële resultaten over 2020 gerealiseerd, met zowel onze Britse als Europese activiteiten die zich verder blijven ontwikkelen en groeien. We zijn gestart met de succesvolle uitbreiding van onze Europese aanwezigheid en werken nauw samen met het lokale management om onze groei in Cloud PBX in Europa te versnellen.

Ondanks de COVID-19 pandemie was ons resultaat positief en wisten we onze marktpositie verder te versterken door de ontwikkeling en de lancering van nieuwe producten en diensten. Het afgelopen jaar hebben we de implementatie van onze UCaaS-strategie, die goed op schema ligt, geïntensiveerd, door uitbreiding van onze geografische footprint en verdere ontwikkeling van het dienstenaanbod. Als vanouds gaan we op alle markten door met verdere versterking van het, waarbij de focus ligt op betrouwbare ondersteuning van onze partners en klanten.”

Lees het complete Gamma Jaarverslag en Jaarrekening 2020 

Over Gamma Communications Benelux 
Gamma Communications Benelux maakt deel uit van Gamma Communications plc. Net als de moedermaatschappij biedt de gelijknamige Benelux-dochter met de vier merken Dean One, gnTel, Nimsys en Schiphol Connect een breed palet aan oplossingen voor bedrijfscommunicatie en collaboratie. 

Kijk voor meer informatie op: https://gammacommunicationsbenelux.com/Perscontacten
Pieter Verbrugghe, Directeur Sales & Marketing Gamma Communications Benelux
+316 24095937
pieter.verbrugghe@gammabenelux.com
Laatste van Dean One  
Dean One maakt zijn zakelijke telefoniedienst Horizon ook beschikbaar voor Microsoft Teams gebruikers

Gamma Communications maakt positieve resultaten bekend over 2020

Dean One lanceert de UCC-dienst Cisco Webex voor zakelijke gebruikers 
Geplaatst:
Verstreken tijd: 127 dagen
PR contact  

Logo Loth PR Writing
Dean One contact  

Logo Dean One

Dean One sociaal  


Dean One tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers