www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (48 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor Healthcare vanaf heden beschikbaar in de Benelux

Infor Healthcare biedt gezondheidsorganisaties een innovatieve, schaalbare oplossing die de operationele kant aan de missie van zorgverleners verbindt

UTRECHT - 25 maart 2021 - Infor, de industry cloud company, kondigt vandaag de beschikbaarheid van Infor Cloudsuite Healthcare aan voor de Benelux. De technologie, die speciaal ontwikkeld is voor organisaties binnen de gezondheidszorg, laat backoffice processen van zorginstellingen beter integreren met hun klinische activiteiten. Daardoor hoeven patiënten uiteindelijk minder tijd door te brengen in wachtkamers, kan de druk op zorgpersoneel worden verlaagd doordat hun werkroosters worden geoptimaliseerd, en kan de benodigde voorraad medicijnen en medische materialen beter worden geïnventariseerd en voorspeld.

De flexibiliteit die verlangd wordt van de zorgsector is ongekend. Niet alleen moet er een pandemie worden bestreden aan de voorkant, maar ondertussen hebben Nederlandse ziekenhuizen achter de schermen vaak te maken met verouderde logistieke systemen en processen waardoor groeiende uitdagingen worden ervaren om de klinische en zakelijke bedrijfsonderdelen optimaal op elkaar te laten aansluiten. De onzekerheid en complexiteit van de pandemie hebben aangetoond dat een datagestuurde benadering van de besluitvorming vereist is. En die kan alleen worden verwezenlijkt door de ondersteunende technologie waarop zorginstellingen zijn gaan vertrouwen te moderniseren.

Oplopende vraag naar zorg
Een van de symptomen hiervan is een oplopende wachttijd voor patiënten. Uit onderzoek dat voor de Coronacrisis werd uitgevoerd bleek al dat de gemiddelde wachttijd in ziekenhuizen structureel toeneemt. Die trend zet naar verwachting door. Er is een groeiende maatschappelijke zorgbehoefte als gevolg van een vergrijzende maatschappij – rond 2040 is 1 op de 4 Nederlanders 65 jaar of ouder – en daarnaast ervaart de zorgsector een tekort aan personeel.

Digitalisering
Om de inzet van middelen en personeel te optimaliseren hebben vrijwel alle Nederlandse zorgorganisaties (94 procent) intussen ervaring met het gebruik van clouddiensten. De coronacrisis zorgde daarnaast voor een versnelde adoptie van digitale oplossingen in de frontoffice van de sector. Er kan echter een nog veel grotere efficiëntieslag gemaakt worden wanneer zorginstellingen hun processen in de backoffice beter integreren met hun klinische activiteiten.

Infor Healthcare
Infor Healthcare is een compleet softwareplatform dat speciaal is ontwikkeld om dit voor de gezondheidszorg te realiseren. Het wordt aangeboden vanuit een Multi Tenant Public SaaS omgeving en is native gebouwd op AWS. Het enige dat een zorginstelling nodig heeft om gebruik te kunnen maken van het platform is een veilige internetverbinding, verder wordt alles ontzorgd. Iedere maand wordt het systeem geüpdatet met innovaties. Gebruikers kunnen deze naar eigen keuze uitproberen en ervoor kiezen deze al dan niet te adopteren.

Het platform omvat een uitgebreide combinatie van bedrijfsoplossingen waarmee onder andere de financiën, personeelsplanning en supply chain op elkaar kunnen worden aangesloten, zodat ze kunnen worden geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Daarnaast voorziet het systeem in functionaliteiten voor het beheren van HR-processen en asset management. Daarmee kunnen gezondheidsorganisaties bijvoorbeeld hun klinisch personeel slimmer inplannen of functie-specifieke prestatiebeoordelingen bijhouden. Ook kunnen ze hiermee bijvoorbeeld patiënt-specifieke bestellingen track & trace-en. De Infor Cloverleaf Clinical Bridge zorgt bovendien voor out of the box integratie met het elektronisch patiëntendossier (EPD), zodat bijvoorbeeld recall management kan worden toegepast.

"Deze technologie biedt een complete en schaalbare waaier aan oplossingen die speciaal is ontworpen om organisaties in de gezondheidszorg te helpen hun bedrijf efficiënt te runnen,” vertelt Jelle Brouwer, Senior Account Executive Healthcare van Infor. Wij bieden dat nu in de Benelux aan met een laag TCO en een hoog rendement voor patiëntenzorg. Dit heeft al bij talloze gezondheidsinstellingen geresulteerd in een veiligere, efficiëntere en beter betaalbare zorg. Infor is niet voor niets ERP-marktleider voor Amerikaanse ziekenhuizen. En van die expertise kan de Benelux vanaf nu ook profiteren.”

Voor meer informatie over Infor Healthcare en praktijkverhalen, kijk op www.infor.com/industries/healthcare/.

Over Infor
Infor is wereldleider in zakelijke cloud-software met sector-specifieke specialisaties. De organisatie levert bedrijfskritische applicaties aan ruim 67.000 klanten in meer dan 175 landen. Infor-software is ontworpen om meer waarde, minder risico’s en duurzame operationele voordelen te leveren. De ruim 17.000 medewerkers combineren diepgaande sectorspecifieke-expertises met inzichten uit data om te leren en betere zakelijke en industriële oplossingen te creëren, waarmee organisaties zich beter kunnen aanpassen en de uitdagingen in hun sector de baas zijn. Infor zet zich in om klanten te voorzien van moderne hulpmiddelen om hun bedrijf te transformeren en hun eigen innovatietrajecten te versnellen. Ga voor meer informatie naar www.infor.com.Deze mededeling geeft de richting weer die Infor kan inslaan met betrekking tot het/de hierin beschreven specifieke product(en). Dit alles kan door Infor naar eigen goeddunken worden gewijzigd, met of zonder kennisgeving aan u. Deze aankondiging is op geen enkele wijze een verplichting aan u en u dient zich bij het nemen van beslissingen niet te baseren op dit document of de inhoud daarvan. Infor verplicht zich er niet toe een bepaalde verbetering, upgrade, product of functionaliteit te ontwikkelen of te leveren, zelfs niet als dit in deze aankondiging wordt beschreven en zelfs niet als een dergelijke beschrijving vergezeld gaat van woorden als "verwachten", "geloven", "verwachten", "bedoelen", "kunnen", "plannen", "projecteren", "voorspellen", "zouden moeten", "zullen" en/of soortgelijke uitdrukkingen. Veel factoren kunnen van invloed zijn op de plannen van Infor voor productontwikkeling en de aard, inhoud en timing van toekomstige productreleases, die allemaal naar eigen inzicht van Infor worden bepaald. Deze aankondiging, geheel of gedeeltelijk, mag niet worden opgenomen in een contractuele overeenkomst met Infor of haar dochterondernemingen of gelieerde ondernemingen. Infor wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze mededeling van de hand.
Laatste van Infor  
Koninklijke Nedschroef bespaart kosten, vermindert risico en vergroot productiviteit met de Infor Cloud

Infor stelt Berny Harink aan als Principal Solution Consultant Healthcare

Infor Healthcare vanaf heden beschikbaar in de Benelux
Qexpertise lanceert volledig nieuwe website

Zoom gaat meerjarig partnerschap met de European Tour aan

€150,00 claimen van HP?

NTT Global Threat Intelligence Report: stijging van 300 procent in aanvallen van opportunistic targeting

Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

Banking Circle sluit zich bij P27 aan om betalingsecosysteem Nordics te ondersteunen

Lightspeed en Google helpen retailers bij het verhogen van hun lokale winkelomzet

Verhoek Europe kiest voor Thinkwise low-code platform om Transport Management Systeem te vervangen

Uitzendorganisatie Abiant gaat datagedreven werken: ilionx implementeert Microsoft Azure en Power BI

IT-organisaties verruilen hun VPN voor Zero Trust

Geschillencommissie bepaalt dat klanten van VodafoneZiggo eigen modem mogen gebruiken

Beyond Identity breidt activiteiten uit naar Benelux

Quantum Delta NL lanceert LightSpeed om13,6 miljard euro investeringspotentieel aan te boren

Onderzoek Financial Times: Wat scheidt de automatisering “Koplopers” van “Achterblijvers” in de financiële dienstverlening?

Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Razer introduceert vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model met nieuwe Intel-processor

Veeam rapporteert 25% groei in Q1 2021

Acer kondigt gaminglaptops Predator Triton 300, Predator Helios 300 en Nitro 5 aan met nieuwe 11e generatie mobiele processoren uit Intel Core H-serie

Webfleet Solutions breidt uit in Centraal- en Oost-Europa met aanwezigheid in Hongarije

Appian onthult nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 48 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91108 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10271 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com