www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (132 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Shippeo en Peripass bundelen hun krachten om de visibility van de weg tot de yard te vergroten

Amsterdam/Gent/Parijs, 25 maart 2021 - Shippeo, de Europese marktleider in real-time transport visibility, en Peripass de innovatieve Belgische provider van yard management oplossingen, bundelen hun krachten om een naadloze end-to-end visibility aan te bieden in vrachtvervoer en geïntegreerde logistieke processen over yard- en transportactiviteiten heen.

Shippeo’s service in real-time zichtbaarheid van transportactiviteiten zal worden geïntegreerd in het Peripass Yard Management-platform, waarbij alle voordelen van geïntegreerde logistieke processen worden gecombineerd: van real-time visibility tot automatisering en digitalisering van logistieke stromen binnen de yard. De yard is rijp voor proces- en efficiëntieverbeteringen, maar is een zone die nog vaak over het hoofd wordt gezien als het gaat om investeringen binnen de supply chain. De Peripass Yard Management-oplossingen digitaliseren en integreren logistieke processen op de site en automatiseren logistieke stromen.

De gecombineerde oplossing gaat verder dan traditioneel dock management en omvat ook weegbruggen, poorten en communicatie om vrachtwagens naar de juiste dock te leiden. Het platform kan teams helpen hun dagelijkse laad- en losactiviteiten voor vrachtwagens en trailers op het terrein beter te beheren. Self-service kiosken, een digitaal controle dashboard van de logistieke site (Yard Control Tower) en procesautomatisering helpen klanten aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren op het vlak van administratie-, detentie- en liggeldenkosten en het vermijden van wachttijden om zo de totale productiviteit te verhogen.

Met de integratie van Shippeo's real-time visibility worden wachtkosten verminderd dankzij het anticiperen op vertragingen. Een geoptimaliseerde uitvoering en real-time overzicht van de transportplanning maken een grotere doorstroom en snellere dispatchbeslissingen mogelijk. In feite maakt het inzicht op de site, aangeleverd door de Yard Control Tower, het mogelijk processen te optimaliseren, doorlooptijden te verkorten, het volume te verhogen en de wachtkosten tot 85% te verlagen. Bovendien zal een betere visibility van inkomende goederen helpen om de dienstverlening aan de klant te verbeteren.

Na de selectie door grote Europese merken, waaronder Tereos, Bridgestone, XPO Logistics, Kuehne+Nagel, Lidl en Intermarché, heeft de Belgische yard management specialist grote groeiplannen binnen Europa. Samenwerkingsverbanden met belangrijke marktspelers, zoals Shippeo, zorgen voor meer naadloze integraties voor klanten en klantgerichte oplossingen.

"Klanten gebruikten beide oplossingen al naast elkaar. Zo moesten gebruikers nog steeds zelf het denkwerk doen en gegevens vergelijken in beide systemen", legt Leander Naessens, CEO van Peripass, uit. "Door de integratie met Shippeo zijn we in staat om voor onze klanten een naadloze ervaring en een completer beeld te creëren bij het traceren van goederen over de weg, via het spoor of maritiem transport tot en met magazijnen."

Lucien Besse, COO van Shippeo, is verheugd om met Peripass de netwerken uit te breiden en nieuwe mogelijkheden voor klanten te creëren. "Real-time beheer van vrachtvervoer wordt cruciaal voor bedrijven om wendbaar en concurrerend te blijven. De samenwerking met Peripass geeft ons de mogelijkheid om klanten een groter scala aan integraties en functionaliteiten te bieden en een breder en meer diepgaand real-time inzicht in de vrachtbewegingen. Zo komen we nog beter tegemoet aan de individuele klantvraag."

Over Peripass
Peripass staat bekend om haar expertise in Yard Management voor Logistiek, Retail, Productie en Food & Beverage bedrijven. Peripass werkt voor bedrijven als Bridgestone, Lidl, XPO Logistics en Intermarché. Peripass is een cloud-based innovatief SAAS+platform en heeft een duidelijke missie met sterke internationale ambities. Peripass maakt het mogelijk processen in kaart te brengen, te digitaliseren en dankzij de opgebouwde logistieke expertise in diverse sectoren, te optimaliseren. Waar Peripass al in gebruik is, genieten bedrijven van een blijvende positieve impact op verschillende vlakken: meer visibiliteit, verhoogde veiligheid en verbeterde efficiëntie. Als gevolg daarvan, wat alle huidige projecten met elkaar gemeen hebben, zijn aanzienlijke kostenbesparingen. Wie meer wil weten kan terecht op de website www.peripass.com

Over Shippeo
Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden (ETA’s) voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 10 miljoen ladingen per jaar in 70 landen voor toonaangevende klanten zoals Carrefour, Eckes-Granini, Faurecia, Saint-Gobain en Schneider Electric.

Voor meer informatie: www.shippeo.com

Beeld

 

PR Contact Peripass
Caroline Vanderbauwede
Marketing Manager Peripass
GSM: +32 476 77 66 45
Email: caroline.vanderbauwede@peripass.com

Contact Shippeo
Dennis van Bodegom, dennis.vanbodegom@shippeo.com, +31 6 51 33 73 46

PR Contact Shippeo
Carolijn Peelen, carolijn@peelen.nu, +31 6 53 28 09 36
Laatste van Shippeo  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 132 dagen
PR contact  

Logo carolijn peelen bv
Shippeo contact  

Logo Shippeo

  +31 20 799 16 19
  www.shippeo.com
Shippeo sociaal  


Shippeo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91786 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl