Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (45 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel werkt samen met AV-fabrikant WyreStorm voor krachtige end-to-end AV over IP-oplossing

Samenwerking stelt channelpartners in staat eenvoudig AV over IP op te zetten

Hoofddorp, 24 maart 2021 - Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-gedreven zakelijke en thuisnetwerkoplossingen, werkt vanaf heden samen met WyreStorm, een vooraanstaande innovator op het gebied van AV over IP, HDBaseT en HDMI-technologieën, die onlangs zijn AV over IP-lijn heeft uitgebreid met de H.265 NetworkHD 110's.

WyreStorm is een professionele leverancier van distributietechnologiediensten voor AV-toepassingen die verder gaan dan HDMI-technologie. Hun NetworkHD AV over IP-productlijn biedt een scala aan technologieën, variërend van lage-bandbreedte H.265 streaming tot JPEG2000 4K over IP en zero-latency 10GbE streamingdiensten. De samenwerking biedt toegang tot het complete portfolio netwerkswitches van Zyxel met Networked AV-modus, zodat WyreStorm het installatieproces kan vereenvoudigen en kan zorgen voor naadloze interoperabiliteit met soepele streamingprestaties.

"We zijn een samenwerking aangegaan met Zyxel omdat hun producten aansluiten bij de visie van WyreStorm om krachtige, betrouwbare en gemakkelijke oplossingen te bieden voor de A/V-industrie," aldus Andy Herron, directeur productontwikkeling van WyreStorm. "Met Zyxel-switches als de ruggengraat voor NetworkHD-distributie ervaart u beproefde prestaties en betrouwbaarheid. De toevoeging van de nieuwe Networked AV-modus is een game-changer voor setup en configuratie. Het stelt een integrator in staat om binnen enkele minuten een operationeel NetworkHD-systeem te hebben."

Zyxel’s recente introductie van Networked AV in veel van zijn switch-producten heeft de eenvoud en efficiëntie vergroot waarmee netwerkpartners zoals WyreStorm AV-systemen kunnen aanbieden in een breed scala van installaties met compromisloze netwerkstreamingprestaties. Het nieuwe aanbod van Zyxel, dat put uit meer dan 30 jaar netwerkexpertise, biedt VAR's, systeemintegrators en channelpartners in de AV-industrie een grotere schaalbaarheid en efficiëntie.

Het migratiepad van HDMI-gebaseerde technologie naar netwerkgebaseerde AV is vrij eenvoudig. Toch vinden installateurs zonder netwerkervaring het vaak een uitdaging om met de tientallen netwerkprotocollen op netwerkswitches om te gaan. Dit resulteert in onderbroken streamingdiensten voor wat anders een perfecte streamingervaring zou zijn. Hierbij komt de nieuwste Networked AV-modus van Zyxel van pas. Dankzij de vereenvoudigde installatiewizard behoren deze problemen tot het verleden en een volledig AV over IP-netwerk in slechts enkele minuten worden opgezet.

Beheer stroomlijnen met een op maat gemaakte Networked AV-modus
"Zyxel wil hoogwaardige netwerkswitches leveren die nieuwe toepassingen ondersteunen. Het overstappen naar een IP-gebaseerd netwerk moet eenvoudig en efficiënt zijn," aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. "Onze op maat gemaakte Networked AV-modus vereenvoudigt de complexiteit van het opzetten van een IP multicast-netwerk en minimaliseert de configuratie-inspanning voor partners als WyreStorm om Zyxel-switches aan te bieden wanneer ze een betrouwbare AV over IP-oplossing moeten leveren."

Om de installatie van netwerkswitches voor AV over IP te vereenvoudigen, of het nu gaat om één of meerdere switches, integreert de gespecialiseerde Networked AV-modus van Zyxel alle meest gebruikte functies die nodig zijn om de klus te klaren. Naast de intuïtieve installatiewizard worden switchpoort- en systeeminformatie, bandbreedtegebruik en stroomverbruik status allemaal grafisch weergegeven op één op maat gemaakt dashboard, zodat netwerkbeheerders deze eenvoudig kunnen beheren.

De Networked AV-modus van Zyxel is beschikbaar voor zijn XGS2210-serie GbE Layer 3 Access-switches vanaf firmware v4.70, uitgebracht in februari, en is vanaf heden beschikbaar de XS3800-28 10 Gigabit Layer 3 Aggregation Switch.

Meer informatie over Networked AV mode is te vinden op: www.zyxel.com/solutions/Networked-AV-Solution-20200821-989148.shtml

###

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Canal Digitaal) en T-Mobile biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel vereenvoudigt licentiebeheer met Circle-platform

Zyxel Nebula lanceert meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb

Zyxel werkt samen met AV-fabrikant WyreStorm voor krachtige end-to-end AV over IP-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 45 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com