www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (211 dagen geleden)
Bedrijf:

Nieuw partnerschap INGO en Xenialab met het Nederlandse Sound of Data

Sound of Data brengt lokale ondersteuning en distributiemogelijkheden voor Xenialab's omnichannel XCALLY Motion product naar de Benelux-regio

AmsterdamINGO en Xenialab zijn een samenwerking aangegaan met het Nederlandse Sound of Data. Hiermee versterken ze het huidige product- en dienstenaanbod aan klanten op de Nederlandse en Belgische markt. Sound of Data, gevestigd in Rotterdam, is de voice channel-expert voor klantenservice. Zij begeleiden bedrijven bij de implementatie van voice en geïntegreerde communicatietechnologieën. Het bedrijf wordt officieel distributeur van Xenialab's XCALLY Motion. Dit is een innovatieve omnichannel-oplossing voor klantcontact via voice, chat, e-mail, SMS, fax en open kanalen - alles in één geïntegreerd platform.

Wereldwijd voorziet Xenialab bedrijven van producten die het beheer van zakelijke contactcentra en de algehele customer journey verbeteren. Xenialab maakt deel uit van INGO. Dit is een groep bedrijven die consultancydiensten levert en bedrijven ondersteunt bij het opbouwen van relaties met hun klanten. Dit door middel van een georganiseerde, wendbare en flexibele klantervaring en omnichannel-diensten.

XCALLY Motion behoort tot een van 's werelds toonaangevende omnichannel-platforms en is momenteel in meer dan zestig landen geïnstalleerd. Het product ondersteunt bedrijven met een eenvoudig te gebruiken technologie en set-up. Hierdoor kunnen gebruikers van het product naadloos met de technologie werken en hun focus op klanttevredenheid behouden.

“XCALLY Motion biedt een betrouwbare omnichannel-oplossing voor bedrijven waarmee we samenwerken om hun klanten beter te bereiken via alle kanalen”, zegt Jos van Loo, CEO bij Sound of Data. “We vinden het geweldig om het product aan ons aanbod toe te voegen en deze samenwerking met Xenialab aan te gaan. We zullen onze positie in de markt gebruiken om lokale ondersteuning en middelen voor XCALLY Motion en Xenialab-diensten naar de Nederlandse markt te brengen.”

Sound of Data zal ook twee andere belangrijke producten van Xenialab opnemen en distribueren: Vidaoo, de WebRTC-videoconferencing om contactcenter- en zakelijke collaboration-diensten te verbeteren, en Witiop, de alles-in-één cloudoplossing voor het beheren van instant messaging-applicaties, zoals WhatsApp.

“Sound of Data brengt overtuigende expertise in het beheer van klantcontactcenters naar ons partnerkanaal in Nederland”, zegt Diego Gosmar, VP International Operations van Xenialab en INGO. “De samenwerking met Sound of Data is een belangrijke stap voor ons om voortdurend bovengemiddelde ondersteuning en lokale taalopties te bieden voor de adoptie en het gebruik van XCALLY Motion. Vooral omdat we kijken naar de verdere uitbreiding van ons productaanbod en onze diensten op de Nederlandse markt.”

Sound of Data is al XCA-gecertificeerd voor XCALLY setup overview en fundamentals. Na training over de geavanceerde modules en configuraties van XCALLY Motion, zal het in de komende maanden ook XCP-gecertificeerd zijn.

Meer informatie over XCALLY Motion en Sound of Data is hier te vinden.

###

Over INGO
INGO, een gevestigd Italiaans bedrijf, ontwikkelt op succesvolle wijze oplossingen voor een vlotte en efficiënte, maar ook steeds meer multichannel en actuele klantenervaring. Via een geïntegreerd ecosysteem van diensten en producten gewijd aan het innovatieve beheer van klantrelaties, voorziet INGO zijn klanten van consultancy, technologieën en cross-channel-diensten voor digitale transformatie. Meer informatie is beschikbaar via www.ingogroup.it.

Over Xenialab
Xenialab is in 2007 opgericht op de I3P Technologische Campus van de Polytechnische Universiteit van Turijn. In 2010 werd het bedrijf uitgeroepen tot start-up van het jaar door een groep experts die bedrijven beoordeelde op basis van hun bedrijfsresultaten en innovatievermogen. Xenialab levert Professional Services met een team dat gespecialiseerd is in Data Base management en de nieuwste gedistribueerde cloud-architecturen. Xenialab is ook de eigenaar en ontwikkelaar van XCALLY, de omnichannel-contactcenter-software van wereldklasse. XCALLY wordt gebruikt in meer dan zestig landen, door meer dan tienduizend agents. Meer informatie is te vinden www.xenialab.com,  en meer productinformatie over XCALLY is beschikbaar via: www.xcally.com.

Over Sound of Data
Sound of Data geeft merken een stem en klanten een luisterend oor. Sound of Data is een toonaangevende speler in het optimaliseren van telefonische contacten in de customer journeys van merken. Zowel in Nederland als internationaal. Het bedrijf helpt grote corporate merken, mediabedrijven en goede doelen om hun contacten met consumenten te optimaliseren via voice-oplossingen. 

Sound of Data is al meer dan 30 jaar actief in telecom, technologie en customer experience. Het bedrijf staat bekend om zijn slimme telco-oplossingen voor contactcenters en verwerkt jaarlijks 300 miljoen consumentencontacten. Daarnaast adviseert Sound of Data als slimme Customer Service Voice Channel Expert zijn klanten en creëert daarmee nog meer waarde voor merken, bedrijven en consumenten. www.soundofdata.com
Laatste van Sound of Data  
Nieuw partnerschap INGO en Xenialab met het Nederlandse Sound of Data

Advantage Focus Partnership maakt mobiele reisoplossing beschikbaar voor haar leden

Rapi10 kiest voor Mobitinerary van Sound of Data
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake

HashiCorp werkt samen met Microsoft aan veilige remote access oplossingen voor Azure Active Directory

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

Beyond Identity lanceert Secure DevOps: deze koppelt broncode aan veilige ondertekenings-sleutel

GO Sharing breidt uit naar Turkije en start met 300 elektrische deelscooters in Istanbul
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 211 dagen
Sound of Data contact  

Logo Sound of Data

  +31(0)10.429.14.11
  info@soundofdata.nl
  soundofdata.nl
Sound of Data sociaal  


Sound of Data tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR