Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (48 dagen geleden)
Bedrijf:

GÉANT selecteert Orange Business Service als zijn geaccrediteerde cloud serviceprovider voor pan-Europese onderwijs- en onderzoeks-ecosystemen

  • Betrouwbare clouddiensten beschikbaar voor 8.000 instellingen en 50 miljoen gebruikers in Europa
  • Ontworpen om de overstap naar de Cloud in Europese onderzoeksgroepen te versnellen
Orange Business Services is door GÉANT geselecteerd als een van de voorkeurspartners in zijn Open Clouds for Research and Education-project (OCRE). OCRE is ontworpen om academische en onderzoeksinstellingen te voorzien van alle voordelen van de cloud, waaronder verbeterde beveiliging, flexibiliteit, verbeterde efficiëntie en samenwerking, voor hun projecten.

Het OCRE-project wil de invoering van de cloud in de Europese onderzoeks- en onderwijsgemeenschappen versnellen door cloud providers samen te brengen met aardobservatie-, gezondheids-, onderzoeks- en onderwijsgroepen. De overeenkomst stelt Orange Business Services in staat om publieke clouddiensten verkopen aan National Research Education Networks (NREN) en meer dan 8.000 instellingen in heel Europa, goed voor meer dan 50 miljoen gebruikers.

GÉANT is een fundamenteel onderdeel van Europa's e-infrastructuur en levert een pan-Europees netwerk voor wetenschappelijke excellentie, onderzoek, onderwijs en innovatie. Het biedt een catalogus van connectiviteits-, samenwerkings- en identiteitsdiensten aan zijn gebruikers, alsook IT-middelen via het OCRE-programma. OCRE biedt een proces voor de selectie en goedkeuring van cloud-based tools via een kader van overeenkomsten met dienstverleners. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van alle verschillende onderzoeks- en onderwijsgemeenschappen.

De overstap naar de cloud versnellen in de Europese onderzoeks- en onderwijsgemeenschappen met de betrouwbare cloud- en expertdiensten van Orange

Orange Business Services zal zijn geaccrediteerde public cloud platform Flexible Engine leveren, een krachtige infrastructuur die opkomende technologieën, zoals big datamanagement en kunstmatige intelligentie (AI), kan ondersteunen, voorzien van een veiligheidsperimeter om de veiligheid van het platform te garanderen.

Flexible Engine-diensten worden al gebruikt in tal van Europese initiatieven en zullen deel uitmaken van het soevereine aanbod binnen het GAIA-X-ecosysteem, dat is opgezet om gemeenschappelijke eisen voor een transparante en interoperabele Europese gegevensinfrastructuur te ontwikkelen en te bevorderen. Orange is een van de 22 stichtende leden van GAIA-X en draagt bij aan de ontwikkeling van de richtlijnen en kerndiensten voor deze nieuwe gemeenschappelijke, open gegevensinfrastructuur op basis van Europese waarden.

“De kennis en expertise van Orange in de Cloud omgeving stelt ons in staat om onze leden de juiste combinatie van governance, diensten en tarieven te bieden. Hierdoor kunnen onze leden profiteren van de kracht van een toekomstbestendige Cloud infrastructuur die hun onderzoekscapaciteiten aanzienlijk zal uitbreiden”, aldus Dave Heyns, Director Cloud and Digital Services bij GÉANT.

"We zijn verheugd dat we als cloud provider zijn gekozen in het Open Clouds for Research Environment (OCRE) project. Door samen te werken met Orange Business Services, beschikt GÉANT over een betrouwbare en wereldwijde partner voor digitale diensten die in staat is de flexibiliteit van de cloud en de bijbehorende professionele diensten te leveren aan onderzoeks- en onderwijsgroepen in heel Europa. Hierdoor zullen zij in de kopgroep van onderzoek en innovatie kunnen blijven. Met onze uitgebreide expertise op het gebied van GDPR en Europese regelgeving kunnen onderzoekers beschikken over een betrouwbare omgeving voor hun eigen intellectuele eigendommen," aldus Kristof Symons, Executive Vice President, International, Orange Business Services.

image

++++


Noot voor de redactie

Indien u graag meer informatie wilt ontvangen of een interviewverzoek wilt aanvragen neem dan contact op met de onderstaande contactpersonen.


Perscontact:
NL: Danny van Eck, Burson Cohn & Wolfe, danny.vaneck@bcw-global.com, +31 6 513 514 72

USA: Elizabeth Mayeri, Orange Business Services, elizabeth.mayeri@orange.com, +1 212 251 2086

Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-gebaseerd digitaal dienstverleningsbedrijf en de wereldwijde zakelijke divisie van de Orange Group. Het verbindt, beschermt en innoveert voor ondernemingen over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door gebruik te maken van zijn connectiviteits- en systeemintegratie-expertise in de gehele digitale waardeketen, is Orange Business Services goed toegerust om wereldwijde bedrijven te ondersteunen op gebieden zoals software-gedefinieerde netwerken, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten, en cybersecurity. Het begeleidt bedrijven veilig end-to-end in elke fase van de gegevenslevenscyclus, van verzamelen, transporteren, opslaan en verwerken tot analyseren en delen.

Doordat bedrijven floreren op innovatie, stelt Orange Business Services zijn klanten in het middelpunt van een open samenwerkend ecosysteem. Dit omvat zijn 28.500 werknemers, de activa en expertise van de Orange Groep, zijn technologie- en bedrijfspartners, en een pool van zorgvuldig geselecteerde start-ups. Meer dan 3.000 multinationals, evenals twee miljoen professionals, bedrijven en lokale gemeenschappen in Frankrijk, leggen hun vertrouwen in Orange Business Services.

Voor meer informatie, ga naar: www.orange-business.com of volg ons op LinkedIn, Twitter en onze blogs.

Orange is een van 's werelds toonaangevende telecombedrijven, met een omzet van 42,3 miljard euro in 2020 en 259 miljoen klanten wereldwijd op 31 december 2020. Orange is genoteerd aan de Euronext Parijs (ORA) en aan de New York Stock Exchange (ORAN). In december 2019 presenteerde Orange zijn nieuwe strategische plan "Engage 2025", ondersteund door sociale en ecologische verantwoording. Terwijl Orange versnelt in groeigebieden, zoals B-to-B-diensten en data en AI centraal stellen bij innovatie, zal de hele Orange Groep een aantrekkelijke en verantwoordelijke werkgever zijn.

Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen welke in dit materiaal voorkomen, zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Geplaatst:
Verstreken tijd: 48 dagen
Orange Busines.. contact  

Logo Orange Business Services

Orange Busines.. sociaal  


Orange Busines.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl