www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (137 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Clarity lanceert wereldwijd partnernetwerk Clarity Connections

Wereldwijd netwerk bestaat uit 30 bureaus die lokale communicatie en digitale diensten aanbieden in Noord- en Latijns-Amerika, EMEA en APAC

Amsterdam, 18 maart 2021 - Clarity, een wereldwijd geïntegreerd communicatiebureau dat recent door PRweek werd benoemd als Best International Agency en Specialist Consultancy of the Year, lanceert vandaag haar wereldwijde partnernetwerk, Clarity Connections.

Het netwerk bestaat momenteel uit 30 onafhankelijke bureaus over de hele wereld. Na een soft launch eind 2020 heeft het netwerk wereldwijd al succesvol gezamenlijke campagnes uitgevoerd. Met de lancering van dit netwerk vergroot Clarity het mondiale bereik van zijn eigen locaties in New York, Los Angeles, San Francisco, Londen en Amsterdam met partners uit Europa, APAC, Midden-Oosten en Latijns-Amerika.  Daarnaast krijgen klanten door dit netwerk toegang tot aanvullende diensten, waaronder videoproductie, direct marketing, en verschillende onderzoeksmogelijkheden. Klanten kunnen gebruikmaken van deze netwerkdiensten op projectbasis of via een retainermodel waarin Clarity als centrale hub fungeert.

“Het is altijd al onze visie geweest om met Clarity een nieuw soort communicatiebureau neer te zetten dat perfect past bij de wensen en behoeftes van moderne organisaties”, zegt Alex MacLaverty, Global COO bij Clarity. “Organisaties zijn steeds meer op zoek naar een bureau dat een wereldwijd bereik en mondiale mentaliteit kan combineren met het aanpassingsvermogen en de wendbaarheid van een flexibel, lokaal team. Met Clarity Connections kunnen we waar dan ook de beste lokale diensten en expertise leveren aan onze klanten.”

Partners van Clarity zijn enthousiast over het nieuwe netwerk:

“Clarity en Akima werken al geruime tijd succesvol samen. Door het nieuwe partnernetwerk Clarity Connections kunnen we nu een sterk, flexibel en digitaal alternatief bieden voor logge netwerkbureaus. Juist vanwege dit netwerk bieden we het beste van twee werelden: wereldwijde aanwezigheid en de wendbaarheid, innovatie en diepgaande regionale marktinzichten van gespecialiseerde, lokale bureaus”, zegt Volker Schmidt, CEO van Akima Media in München. 

“We delen dezelfde passie voor PR met Clarity. Ik ben al vanaf het eerste moment onder de indruk van de ambitie en het lef van Clarity. Wij werken met Clarity samen voor verschillende cliënten en het voelt alsof we echt één team zijn, ondanks dat we een verschillende bedrijfsnaam hebben”, zegt Nazim Damardji, oprichter en Managing Director van Fabriq in Parijs.

“Clarity en StrategicAmpersand delen net als de rest van het Clarity Connections-netwerk een missie om communicatieprogramma’s neer te zetten die de bedrijfsresultaten van onze klanten positief beïnvloeden. Daarom zijn we erg blij met de uitnodiging om aan te sluiten bij dit netwerk, waarin we internationale techklanten kunnen helpen met campagnes die zijn toegesneden op de unieke eigenschappen van de Canadese markt én onze Canadese klanten succesvol kunnen ondersteunen in andere delen van de wereld”, zegt Gayle Robin, President en Founding Partner van StrategicAmpersand in Toronto.

“Door onze gedeelde creatieve en onafhankelijke visie zijn we blij dat we met Clarity Connections onze samenwerking naar een hoger niveau kunnen tillen. In het veranderende communicatielandschap wordt het belangrijker een wereldwijde mentaliteit te combineren met kennis en begrip van de lokale markt. We geloven dat we onze klanten door onze deelname aan het netwerk samen met andere gelijkgestemde bureaus goed in hun groei kunnen ondersteunen, terwijl het onze consultants meer mogelijkheden biedt gezamenlijk beste practices te ontwikkelen voor onze branche - in Singapore en daarbuiten”, zegt Yvonne Li, mede-oprichter en Managing Director van Tate Anzur in Singapore.

“Veel van onze klanten die actief zijn in Latijns-Amerika hebben een mondiale aanwezigheid en bijbehorende vereisten. Daarom is het fantastisch om de verbinding aan te gaan met gelijkgestemde bureaus, zodat we nog beter kunnen inspelen op hun wensen en onze best practices kunnen delen”, zegt Alasdair Townsend, Managing Partner bij Sherlock Communications, met kantoren in Brazilië, Mexico, Argentinië en meer dan tien andere landen in Latijns-Amerika. 

“We geloven sterk in een aanpak die wereldwijde strategie combineert met lokale communicatieuitvoering van bedrijven in tech en dienstverlening. We zijn blij dat we onderdeel zijn van Clarity Connections en dat we onze twintig jaar aan ervaring met innovatieve marktleiders uit Duitsland kunnen delen met een netwerk van gelijkgestemde bureaus over de hele wereld”, zegt Tapio Liller, oprichter en Managing Partner of Oseon, gevestigd in Frankfurt en Hamburg.Over Clarity
Clarity is een wereldwijd geïntegreerd communicatiebureau dat de verhalen vertelt van merken die de wereld verbeteren met technologie. Clarity ondersteunt bedrijven van iedere omvang, van startups tot grote multinationals. Onze teams van experts lossen communicatie-uitdagingen op en leveren bedrijfsresultaten met earned-, paid- en owned-strategieën, én met bedrijfseigen technologieën. Naast snelgroeiende kantoren in New York, Londen, San Francisco, Los Angeles en Benelux, heeft Clarity een wereldwijd netwerk van partnerbureaus. Ga voor meer informatie naar www.clarity.pr/nl/ of volg Clarity via Instagram, LinkedIn, Twitter of Facebook.

Voor meer informatie
Clarity 
Karin van Geelen
+31 (0)23 555 34 24
karin.vangeelen@clarity.pr
clarity.pr/nl/office/benelux/
Laatste van Clarity Benelux  
Hoe maken we van hybride werken een succes?

Clarity neemt digital marketingbureau 3WhiteHats over

Clarity lanceert wereldwijd partnernetwerk Clarity Connections
Geplaatst:
Verstreken tijd: 137 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Clarity Benelu.. contact  

Logo Clarity Benelux

Clarity Benelu.. sociaal  


Clarity Benelu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl