Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (131 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

PQR introduceert nieuwe dienst ‘Workspace Security as a Service’

Totaalpakket werkplekbeveiliging voor vast bedrag per maand

Utrecht, 18 maart 2021 - IT-dienstverlener PQR uit Utrecht introduceert zijn nieuwe dienst ‘ Workspace Security as a Service’. Met Workspace Security as a Service beschermt PQR voor een vast bedrag per maand werkplekken tegen digitale dreigingen door het beheer uit handen te nemen en werkplekken 24x7 te monitoren en te testen. Deze dienst heeft PQR ontwikkeld in samenwerking met strategische partners ESET Nederland en Northwave en is beschikbaar in drie opties: Essential, Advanced en Premium.

“Veiligheid van werkplekken is altijd al belangrijk geweest. De Covid-19-crisis zorgt hierbij voor extra urgentie, omdat heel veel meer mensen vanuit huis werken dan voorheen”, zegt Marijke Kasius, CEO van PQR. “Systemen moeten voorzien zijn van de juiste technologie en de laatste updates moeten erop draaien. Dit is een proces dat continu aandacht en beheer vraagt. Ook aan de kant van de klant moeten keuzes gemaakt worden op het gebied van security. Onze ervaring is echter dat de meeste organisaties daar niet voldoende aandacht kunnen aanbesteden of simpelweg niet weten hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun systemen veilig blijven. De kosten van een security-incident kunnen echter flink oplopen en dat zal de komende jaren niet veranderen.”

Veel organisaties hebben moeite om een keuze te maken uit de vele (security-)diensten die beschikbaar zijn in de markt. Met de dienst Workspace Security as a Service biedt PQR organisaties een antwoord in deze zoektocht met goede security op werkplekniveau en een aanbod voor de specifieke behoeftes van organisaties.

Optimale basisbeveiliging
Workspace Security as a Service maakt onderdeel uit van SpaceHub, het modulaire hybride multi cloud-platform van PQR voor advies, implementatie en beheer van moderne datacenteroplossingen en werkplekken. De dienst is ontwikkeld en wordt geleverd in samenwerking met partners ESET Nederland en Northwave en bestaat uit drie elementen die gezamenlijk een totaalpakket vormen voor optimale basisbeveiliging van werkplekken: Endpoint Protection, Security Operations Center en Penetration Test.
  • Door middel van de nieuwste Endpoint Protection-oplossingen zijn de werkplekken in de gehele IT-omgeving beschermd tegen malware, exploits en ransomware. De Endpoint Protection-technologie maakt gebruik van machine learning, geavanceerde gedragsanalyse en big data. PQR monitort de werkplekomgeving en zorgt ervoor dat de systemen geüpdatet worden.
  • Vanuit het Security Operations Center (SOC) monitort PQR alle mogelijke dreigingen binnen de IT-omgeving van klanten, zowel in de cloud als on-premises. Bedreigingen worden geanalyseerd en desgewenst direct opgevolgd met een duidelijk advies van een dedicated security officer.
  • Op regelmatige basis uitvoeren van een diepgaande Penetration Test om inzicht te krijgen in de risico’s en kwetsbaarheden van de IT-omgeving en de beveiliging te verbeteren. Klanten ontvangen een rapportage van de gevonden kwetsbaarheden en helder advies om deze aan te pakken.
Dave Maasland, CEO van ESET Nederland “PQR Workspace Security as a Service is een unieke totaalpropositie en relevanter dan ooit. In de huidige tijd is Endpoint Security cruciaal, maar de monitoring daarvan is misschien nog wel belangrijker. Het is PQR gelukt dit op een schaalbare, betaalbare en hoogwaardige manier te doen. Dit zou weleens de toekomst kunnen worden van de werkplek in Nederland. Als ESET Nederland zijn we trots dat we een technologische bijdrage aan deze propositie hebben mogen leveren.”

Ga voor meer informatie over PQR Workspace Security as a Service naar: https://www.pqr.com/secure-workspace-as-a-service/Over PQR
Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij het SpaceHub platform en jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van werkplekken, data en applicaties, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten zorg, educatie, overheid en financieel zakelijke dienstverlening.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland, zodat onze klanten kunnen werken en groeien. De IT-professionals van PQR streven op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. PQR is opgericht in 1990, is gevestigd in Utrecht en telt meer dan 180 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.pqr.com.Voor meer informatie

PQR
Afdeling Marketing
E-mail: marketing@pqr.nl

Whizpr
Paul Maris, Linda van Essen
E-mail: pqr@whizpr.nl
Laatste van PQR  
Ministerie van Defensie gunt infrastructuur-aanbesteding aan PQR

PQR introduceert nieuwe dienst ‘Workspace Security as a Service’

Vanboeijen zet grote stap in zorginnovatie met ‘Zorghuis van de Toekomst’ van PQR
Geplaatst:
Verstreken tijd: 131 dagen
PQR contact  

Logo PQR

  030 662 9729
  www.pqr.com
PQR sociaal  


PQR tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl