www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (217 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Nexans werkt samen met Shippeo aan real-time visibility van wereldwijde klant leveringen

  • De nieuwe digitale dienst van Nexans, mogelijk gemaakt door Shippeo, gebruikt automatisering en AI om end-to-end inzicht te bieden in de leveringsactiviteiten van fabriek tot klant 
  •  Het biedt Nexans klanten directe, betrouwbare informatie en efficiëntie met de voordelen van real-time track & trace, incidentbeheer en nauwkeurige ETA (geschatte aankomsttijd) voorspellingen
  •  Roll-out van de service start in Q1 2021

 Amsterdam/Parijs, 1 april 2021 –  Shippeo, de Europese marktleider in real-time transport visibility (RTTV) oplossingen, heeft een langetermijn partnership overeenkomst getekend met  Nexans.

Het bedrijf implementeert een nieuwe innovatieve digitale dienst die gebruik maakt van automatisering en kunstmatige intelligentie en breidt hiermee de toekomstige mogelijkheden van zijn wereldwijde transportactiviteiten uit. Het partnerschap ondersteunt de visie van Nexans door de klanttevredenheid te verbeteren en de business te versnellen via een flexibele, datagestuurde toeleveringsketen op basis van de meest moderne technologie. Digitalisering stelt Nexans in staat om klanten innovatieve services te bieden, zoals real-time tracking, nauwkeurige voorspellingen van de geschatte aankomsttijd (ETA) en incidentbeheer van zendingen.

De samenwerking met Shippeo zal de strategische transitie van Nexans naar een nog meer klantgerichte organisatie helpen bevorderen. De tracking- en ETA-voorspellingen van Shippeo bieden Nexans-klanten real-time inzicht in transportactiviteiten, wat ten goede komt aan de transparantie tussen alle betrokken partijen en de traceerbaarheid van de goederen die onderweg zijn. Het zal Nexans ook in staat stellen om verbeteringen in de waardeketen te identificeren en de leveringsflexibiliteit voor klanten te vergroten. De oplossing focust in het bijzonder op samenwerking om activiteiten te stroomlijnen, het verminderen van onnodige voorraden en het elimineren van knelpunten zoals vertragingen bij het lossen.

"Voor Shippeo is het een geweldige kans om samen te werken met een toonaangevende speler in de energietransitie. De interesse en support vanuit het management van Nexans maakt de samenwerking extra interessant. Onze real-time visibility wordt als strategisch voor het bedrijf gezien. Dit onderstreept dat visibility niet alleen relevant is in de transportwereld, maar ook voor het verbeteren van verkoop-, marketing- en service”, aldus Lucien Besse, COO en medeoprichter van Shippeo.

"De digitalisering van onze toeleveringsketen is een integraal onderdeel van Nexans’ ambitie om de toekomst elektrisch te maken. We begonnen enige tijd geleden met visibility initiatieven, onder meer met onze add-on oplossingen. Maar nu we Shippeo mogen verwelkomen in onze groeiende groep van belangrijke strategische partners, tillen we de visibility van onze transportactiviteiten snel naar een hoger niveau”, zegt Christopher Guérin, CEO van Nexans. “Een hoge mate van transparantie en traceerbaarheid wordt als de norm beschouwd bij het online bestellen van consumptiegoederen. Door met Shippeo te werken, kunnen we eenzelfde soort ervaring en hetzelfde vertrouwen bieden voor onze business-to-business leveringen."

De transportoplossing zal vanaf het eerste kwartaal van 2021 bij Nexans worden uitgerold.

Over Nexans
Nexans is een wereldspeler in de energietransitie. Ons doel: de toekomst elektrisch maken. Nexans speelt al meer dan een eeuw een cruciale rol in het elektrisch maken van de planeet. Met ongeveer 25.000 mensen in 38 landen leidt de Groep naar de nieuwe wereld van elektrificatie: veiliger, duurzamer, hernieuwbaar, koolstofarm en voor iedereen toegankelijk. In 2020 genereerde Nexans 5,7 miljard euro aan standaardverkoop.

De Groep ontwerpt oplossingen en diensten in de hele waardeketen, met drie hoofdactiviteiten: Building & Territories (inclusief nutsbedrijven en e-mobiliteit), High Voltage & Projects (met betrekking tot offshore windparken, onderzeese interconnecties, hoogspanning op land) en Industry & Solutions (inclusief hernieuwbare energiebronnen, transport, olie en gas, automatisering en meer).

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat voorop bij de bedrijfsactiviteiten en interne praktijken van Nexans. Als ondertekenaar van het Global Compact sinds 2008, verbindt Nexans zich ertoe bij te dragen aan een verantwoorde wereldeconomie en streeft het ernaar de tien principes die door de VN zijn gedefinieerd bij al haar belanghebbenden te promoten. De Groep beloofde bij te dragen aan CO2-neutraliteit tegen 2030 en was de eerste kabelaanbieder die een stichting oprichtte die duurzame initiatieven ondersteunt die toegang tot energie bieden aan achtergestelde gemeenschappen over de hele wereld. Nexans' toewijding aan de ontwikkeling van ethische, duurzame en hoogwaardige kabels stimuleert ook haar actieve betrokkenheid bij toonaangevende brancheverenigingen, waaronder Europacable, NEMA, ICF en CIGRE.

Nexans staat genoteerd op Euronext Parijs, compartiment A.

Voor meer informatie, zie www.nexans.com

Over Shippeo
Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden (ETA’s) voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 10 miljoen ladingen per jaar in 70 landen voor toonaangevende klanten zoals Carrefour, Eckes-Granini, Faurecia, Saint-Gobain en Schneider Electric. 

Voor meer informatie: www.shippeo.com

BeeldChristopher Guérin, CEO van NexansLucien Besse, COO en medeoprichter van Shippeo

Contact Shippeo

Media contact
Laatste van Shippeo  
Nederlands onbenut arbeidspersoneel zou best in de zorg- en onderwijssector willen werken

Klanten en analisten erkennen OutSystems als leider in het Gartner® Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms

everis gaat verder onder de naam NTT DATA

Bijna kwart van werkend Nederland na corona weer aan de studie

Datagedreven werken must voor de toekomst, niet alleen voor grote bedrijven

Grote zorgen over effecten Digital Markets Act op Nederlandse startups en scale-ups

Mkb-bedrijven in zakelijke dienstverlening zien omzet in derde kwartaal flink stijgen

Samsung Electronics behoudt vijfde plaats in de lijst ‘Best Global Brands 2021’ van Interbrand
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

NetApp vereenvoudigt en versnelt digitale transformatie voor klanten via partnerships met gerenommeerde public cloud-aanbieders

NetApp breidt hybrid cloudportfolio verder uit; organisaties halen meer rendement uit de cloud

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake
Geplaatst:
Verstreken tijd: 217 dagen
PR contact  

Logo carolijn peelen bv
Shippeo contact  

Logo Shippeo

  +31 20 799 16 19
  www.shippeo.com
Shippeo sociaal  


Shippeo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo OutSystems
Logo NTT DATA
Logo NCOI Opleidingen
Logo Cloud Technology Solutions (cts)
Logo NetApp
Logo NetApp
Logo Jamf
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92382 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10936 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers