www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (190 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

ITQ behaalt VMware Master Services Competency voor VMware Cloud Foundation

Beverwijk, 16 maart 2021ITQ heeft heeft de Master Services Competency VMware Cloud Foundation met succes behaald, waardoor het totale aantal toegekende MSC's op zeven in Nederland komt, het maximum dat momenteel haalbaar is. Deze competentie toont aan dat ITQ zich inzet om organisaties te helpen hun digitale transformaties te versnellen door gebruik te maken van hun services rond VMware-technologieën.

"Onze klanten zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun datacenters te moderniseren. VMware Cloud Foundation biedt belangrijke voordelen rond vereenvoudigd beheer, gestandaardiseerde architectuur en intrinsieke beveiliging. Met een volledig geautomatiseerd softwaregedefinieerd platform kunnen ze eenvoudig use cases zoals Hybrid Cloud en Modern Appsimplementeren”, aldus Erik Verbruggen, Lead Consultant SDDC Platform, ITQ.

Bij ITQ zijn we gepassioneerd door technologie – maar dit valt in het niet bij onze ambitie om onze klanten vooruit te helpen. Dit heeft ons ertoe gebracht om de Master Services Competency (MSC) VMware Cloud Foundation te behalen als de eerste VMware-partner wereldwijd! Deze competentie is een erkenning van de capaciteiten die we de afgelopen drie jaar op dit gebied hebben opgebouwd en de successen die we hebben gehad. We zijn erg trots om deze MSC toe te voegen aan de zes MSC's die we al hebben!”, aldus Dennis Hoegen Dijkhof, VP SDDC, ITQ.

Hoewel organisaties onzekere tijden doormaken, zijn partners zoals ITQ die strategische, toekomstgerichte investeringen in technologie, knowhow en vaardigheden doen en zich blijven aanpassen, optimaal voorbereid om klanten te helpen bij het klaarstomen voor de toekomst doordat zij beter in staat zijn om te innoveren en te differentiëren", aldus Jean Philippe Barleaza, VP Partners, Alliance en General Business EMEA, VMware. "ITQ is de eerste partner wereldwijd die onze onlangs gelanceerde Master Services Competencies voor VMware Cloud Foundation (VCF) heeft behaald en heeft hiermee de zeven MSC's, het maximaal aantal beschikbare accreditaties die onze partners tot nu toe kunnen behalen. Hiermee helpen zij klanten optimaal met het versnellen van hun diensten en het bereiken van hun digitale transformatiedoelstellingen. We feliciteren ITQ met deze geweldige prestatie."

ITQ is ook de enige wereldwijde launching partner van een nieuwe uitbreiding van het VMware Master Services Competences (MSC) programma: het Host | Satellietprogramma, dat multi-nationale partners helpt om de waarde voor hun klanten te maximaliseren. VMware wil expertise en investeringen in VMware-servicesmogelijkheden in een regio erkennen. Wanneer een partner (host) een volledige MSC verdient, komen alle andere gelieerde partners (satellieten) in een regio in aanmerking voor een subset van de MSC-vereisten. ITQ in BeLux is de eerste MSC Satellite programma partner worldwide, met 5 MSC's behaald, uitbreidend naar België en Luxemburg.

VMware Master Services Competences zijn ontworpen om partners te helpen klantgerichte oplossingen en technische bekwaamheid te demonstreren, met bewezen succes en expertise op een gespecialiseerd gebied. Deze competenties stellen partners ook in staat om te differentiëren op zes specifieke oplossingsgebieden.

VMware-partners kunnen VMware Master Services-competenties behalen in:
  • Cloud Management and Automation– Toont expertise aan op het gebied van levering van VMware Cloud Management, automatiseringsoplossingen en -diensten met diepgaand begrip en uitvoering van designs en methodologieën voor cloud management.
  • Cloud Native– Toont expertise van partnerorganisatie aan voor het uitvoeren en beheren van VMware Modern Application-oplossingen. Het bereiken van deze competentie toont het diepgaande inzicht van partners aan in de concepten van Kubernetes en bekwaamheid in netwerk-, beveiligings- en LCM van applicaties om de continue levering van applicaties op Kubernetes-gebaseerde platforms te garanderen.
  • Data Center Virtualization– Toont expertise aan in het leveren van VMware vSphere-omgevingen en digitale infrastructuurdiensten met diepgaand begrip van en uitvoering in ontwerpprincipes en methodologieën van datacentervirtualisatie.
  • Digital Workspace– Toont de expertise van partnerorganisaties aan voor het ontwerpen, leveren en ondersteunen van het beheer van klantapps, gegevens en virtuele desktopoplossingen, zowel op locatie als in de cloud. Het behalen van deze competentie toont de diepgaande kennis van partners aan op VMware Horizon en VMware Workspace ONE computeroplossingen voor eindgebruikers.
  • Network Virtualization– Toont expertise aan in de levering van VMware NSX-omgevingen en -services met implementatie en optimalisatie van NSX.
  • VMware Cloud on AWS– Toont expertise aan in het leveren van hybride cloudoplossingen op basis van VMware Cloud on AWS. Deze service biedt een operationeel consistente en vertrouwde manier om applicaties uit te voeren, te beheren en te beveiligen in een hybride IT-omgeving.
  • VMware Cloud Foundation - Toont expertise aan in het leveren van oplossingen voor het moderniseren van datacenters, moderniseren van applicaties en gebruik van Hybrid Cloud. Het behalen van deze competentie getuigt van een diepgaande expertise in server-, opslag- en netwerkvirtualisatie, evenals cloud-beheer en -automatisering, en het vermogen om een geïntegreerde oplossing te ontwerpen, bouwen en exploiteren.
VMware Partner Connect biedt partners flexibiliteit om aan de behoeften van klanten te voldoen, waardoor VMware-technologieën en servicemogelijkheden toegankelijker worden. Partners hebben nu een verbeterde ervaring die eenvoud, keuze en innovatie biedt en partners erkent, en beloont, op basis van de waarde die ze aan klanten bieden.

VMware, vSphere, Workspace ONE, Horizon en NSX zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Alle andere hierin genoemde merken en namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke bedrijven.Over ITQ
ITQ, end-to-end IT solution provider en VMware-specialist, helpt bedrijven met het optimaliseren van hun IT-infrastructuur en het transformeren van applicaties en werkplekomgevingen. Door het vertalen van IT-technologie naar echte oplossingen kunnen bedrijven zich richten op groei en innovatie. Kijk voor meer informatie op https://itq.eu/nl/.Voor meer informatie
Dennis Hoegen Dijkhof, VP SDDC
E-mail: dhoegendijkhof@itq.nl
Adres: Parallelweg 94, 1948 NM, Beverwijk, Nederland
Laatste van ITQ  
ITQ behaalt VMware Master Services Competency voor VMware Cloud Foundation
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie

Demissionair kabinet doet mooie beloften, maar juiste randvoorwaarden ontbreken

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Rockwell Automation en Ansys gaan samenwerken om industriële processen te optimaliseren

‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Daily Logistics Group (DLG) selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 190 dagen
ITQ contact  

Logo ITQ

ITQ sociaal  


ITQ tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl