Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (53 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

PA Consulting, PulPac en Seismic Solutions bundelen krachten om wegwerpplastic te vervangen

  • Deze nieuwe samenwerking moedigt merken en fabrikanten aan om single-use plastic te vervangen door duurzame, betaalbare, droog gegoten vezelproducten
  • De technologie is opgeschaald naar de behoefte van de markt. Een select aantal internationale merk- en productieleiders is al bezig met de implementatie
Utrecht, 16 maart 2021 - PA Consulting (PA), PulPac en Seismic Solutions kondigen vandaag een nieuw internationaal samenwerkingsverband aan om single-use plastic te vervangen door een duurzaam en betaalbaar alternatief. PulPac (uitvinders van een nieuwe droog gegoten vezeltechnologie) gaat samenwerken met PA (het adviesbureau dat vindingrijkheid tot leven brengt) om een brede reeks technische en commerciële toepassingen te ontwikkelen en het productieproces op te schalen. Seismic Solutions (het adviesbureau voor bedrijfsontwikkeling) introduceert PulPac bij zijn uitgebreide netwerk van merkeigenaren en fabrikanten in Noord-Amerika.

PulPac's "Dry Molded Fiber" is een gepatenteerde productietechnologie voor de circulaire economie. In dit unieke proces worden hernieuwbare pulp en cellulosebronnen gebruikt om goedkope, hoogwaardige verpakkingen en producten voor eenmalig gebruik te produceren. Dry Molded Fiber heeft een tot 80-90% lagere CO2-voetafdruk tegen dezelfde (of zelfs lagere) kosten als plastic. Dry Molded Fiber kan snel worden geproduceerd en kan de meeste verpakkingen en wegwerpproducten vervangen die momenteel van plastic zijn gemaakt, zoals deksels van frisdrank- en koffiebekers, vleesverpakkingen, scheermesjes, verpakkingen van afhaalmaaltijden, cosmeticaverpakkingen en flessen.

PA is expert in end-to-end innovatie en duurzaamheid. Het adviesbureau heeft veel ervaring met het versneld naar de markt brengen van nieuwe product- en verpakkingsconcepten, van circulair productontwerp, materiaalwetenschap en ontwikkeling van productieprocessen tot het bouwen van snelle productielijnen. PA's multidisciplinaire en vakkundige teams zijn van groot belang geweest voor de snelle groei van PulPac technology. PA is op een missie om organisaties te helpen duurzaamheid te omarmen. Het bureau helpt organisaties te transformeren om grote duurzame impact te leveren en succes op lange termijn te bereiken. Dit maakt PA's innovatie- en technologiecentrum de perfecte keuze om het Global Application Development Centre voor PulPac te worden.

Het volledige Engelstalige persbericht over deze samenwerking vindt u hier.Over PA Consulting
De experts van PA Consulting bouwen samen aan een positieve toekomst. In een wereld die wordt gedreven door technologie, geloven wij dat de kracht van onze vindingrijkheid bijdraagt aan een positieve toekomst voor de mens. Waar strategie, technologie en innovatie samenkomen, zien wij kansen in complexiteit. Onze teams van experts op uiteenlopende gebieden combineren innovatief denken met baanbrekende technologie om sneller en verder vooruit te komen. Terwijl onze klanten transformeren, bereiken we samen duurzame resultaten.

PA heeft 3.200 specialisten in dienst op het gebied van financiële diensten, overheid, productie, energie- en nutsbedrijven, consumenten, defensie en beveiliging, gezondheidszorg, biowetenschappen, transport, reizen en logistiek. We werken wereldwijd vanuit kantoren in Europa, Noord-Amerika en de Golfstaten.

PA. Bringing ingenuity to life.

Meer informatie: https://www.paconsulting.com/ 

Over PulPac
PulPac voorziet de verpakkingsindustrie van baanbrekende productietechnologie voor goedkope, hoogwaardige vezelverpakkingen en single-use producten. PulPac is pionier op het gebied van cellulose molding waarmee het zijn klanten in staat stelt wereldwijd single-use plastic te vervangen door een duurzaam en goedkoop alternatief.

Meer informatie: www.pulpac.com

Over Seismic Solutions, LLC.
Seismic Solutions is een adviesbureau dat een ecosysteem van partners heeft gecreëerd om nieuwe ideeën, concepten en producten te bedenken en uit te voeren. Ze werken met een team van experts met uiteenlopende ervaring in de industrie. Zij delen een passie voor innovatie en het optimaliseren van klantresultaten.  De expertise van Seismic Solutions omvat product- en verpakkingsinnovatie, bedrijfsontwikkeling, commercialisering en verbetering van de toeleveringsketen.  

Meer informatie: www.seismicoutcomes.com

Voor meer informatie:
Clarity 
Wesley Schouwenaars
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: paconsulting@clarity.pr
Laatste van PA Consulting  
PA Consulting boekt recordjaar dankzij vindingrijkheid

PA Consulting, PulPac en Seismic Solutions bundelen krachten om wegwerpplastic te vervangen

PA Consulting rondt investering door Jacobs af
Geplaatst:
Verstreken tijd: 53 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
PA Consulting contact  

Logo PA Consulting

  +31 30 28 29 791
  www.paconsulting.com
PA Consulting sociaal  


PA Consulting tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com