Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (136 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Thales helpt Microsoft-klanten bij het beschermen van gevoelige gegevens in de cloud

  • De integratie van Thales Hardware Security Modules (HSM's) met Microsoft Double Key Encryption helpt organisaties hun gegevens in Microsoft 365-applicaties te beschermen, terwijl ze de controle over hun encryptiesleutels behouden.

  • De samenwerking met Microsoft zorgt voor bescherming van gevoelige gegevens in de cloud. Organisaties die gebruik maken van Microsoft 365 voldoen hiermee aan de belangrijkste dataprivacyvoorschriften en -vereisten.

Thales biedt Microsoft-klanten een nieuwe mogelijkheid om gegevens te beschermen. Dankzij de integratie van Luna Hardware Security Modules (HSM’s) met Microsoft Double Key Encryption kunnen organisaties de kracht van het volledige scala aan Microsoft 365-applicaties benutten, terwijl hun gevoelige gegevens worden beschermd. Deze koppeling zorgt ervoor dat organisaties voldoen aan de belangrijkste dataprivacyvoorschriften en -vereisten.

Hierdoor kunnen organisaties hun gevoelige gegevens beschermen terwijl ze de controle behouden over hun encryptiesleutels in de cloud. Twee sleutels zorgen voor de bescherming van gevoelige gegevens. De ene sleutel wordt veilig beheerd door de klant via de Luna HSM’s en een tweede sleutel wordt beheerd door Microsoft. Om de gegevens te kunnen bekijken, moet men toegang hebben tot beide sleutels. Dit betekent dat er geen toegang is tot de gegevens zonder de sleutel en dus toestemming, van de klant zelf.

Organisaties die moeten voldoen aan de strengste eisen, zoals organisaties in de financiële dienstverlening en gezondheidszorg, kunnen nu rekenen op de Thales Luna HSM's met Double Key Encryption voor Microsoft 365. Hiermee kunnen ze dan ook voldoen aan regelgeving, zoals de EU General Data Protection Regulation (GDPR), de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) en de aanbevelingen van de European Data Protection Board (EDPB) naar aanleiding van de Schrems II-uitspraak.

Gegevensbeveiliging in tijden van werken op afstand
De manier waarop we vandaag de dag thuis of op afstand kunnen werken, is afhankelijk van een soepele informatie-uitwisseling. Dit daagt organisaties uit om enerzijds de veiligheid van vertrouwelijke gegevens en naleving van de regelgeving te handhaven en anderzijds de productiviteit van werknemers te verbeteren. De gevoelige gegevens van organisaties in sterk gereguleerde sectoren, zoals de financiële dienstverlening, overheden en de gezondheidszorg, vereisen het hoogste niveau van controle en beveiliging. De integratie van Luna HSM's met Double Key Encryption voor Microsoft 365 biedt de bescherming die past bij zeer gevoelige gegevens en maakt het mogelijk te voldoen aan de strenge wettelijke vereisten.

"Werken op afstand is niet langer voorbehouden aan een selecte groep, maar de standaard voor veel organisaties", zegt Imran Mohiuddin, DKE partner director bij Microsoft. “Onze tools voor samenwerking en productiviteit zijn zo ontworpen dat iedere organisatie ervan kan profiteren. Een belangrijk element hierbij is ervoor zorgen dat ze de beste beveiligings- en compliance-oplossingen hebben als het gaat om het beschermen van gevoelige gegevens en data. Onze Double Key Encryption-integratie met Thales stelt klanten in staat te voldoen aan de strenge eisen rondom gegevensbescherming, compliancy en wet- en regelgeving. Door de volledige controle te behouden over hun encryptiesleutels, kunnen klanten er zeker van zijn dat geen enkele derde partij toegang heeft tot hun gegevens, inclusief Microsoft. Beveiliging mag nooit iets zijn dat organisaties beperkt in het verplaatsen van hun gevoelige informatie naar de cloud, en met Thales zorgen we ervoor dat dit voor onze klanten niet zal gebeuren."

"De samenwerking met Microsoft draagt eraan bij dat klanten erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens en data veilig zijn, ongeacht waar of tot welke Microsoft-applicaties ze toegang hebben", aldus Todd Moore, vice-president encryptieoplossingen bij Thales. “De manier waarop we werken is voor altijd veranderd. Organisaties moeten zich steeds meer aanpassen en samenwerkingsapplicaties gaan gebruiken. De integratie van Thales Luna HSM's met Microsoft Double Key Encryption biedt organisaties de benodigde controle over hun versleutelde gegevens, ongeacht hun branche."

Laatste van Thales  
Thales en Google breiden samenwerking uit

Meerderheid bedrijven maakt zich na een jaar nog steeds zorgen over cybersecurity bij werken op afstand

Thales en Senetas lanceren quantum bestendige netwerk encryptie-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 136 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Thales contact  

Logo Thales

Thales sociaal  


Thales tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com