www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (213 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Fortinet breidt partnerprogramma Engage uit

Fortinet Engage 2.0 voorziet in nieuwe gebruiksmodellen, specialisaties en verbeteringen die cloud-partners meer wegen naar winstgevendheid bieden

Utrecht, 16 maart 2021 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt vandaag bekend dat het verbeteringen heeft aangebracht in zijn partnerprogramma Fortinet Engage. Het biedt kanaalpartners daarmee meer flexibiliteit en mogelijkheden voor het verhogen van hun omzet. De toevoeging van nieuwe gebruiksmodellen voor oplossingen als FortiSIEM en FortiEDR levert specifieke voordelen op voor cloud-partners. Fortinet introduceert daarnaast nieuwe partnerspecialisaties die op groeimarkten zijn gericht.

De nieuwe voordelen van Fortinet Engage 2.0
Organisaties worstelen momenteel met een sterk gedistribueerde netwerkinfrastructuur en de komst van allerhande nieuwe digitale innovaties. Ze merken dat het beveiligen van al hun omgevingen steeds lastiger wordt als ze het zonder passende technologie en een vertrouwde adviseur moeten stellen. Om kanaalpartners te helpen om aan deze behoeften tegemoet te komen biedt het partnerprogramma Engage 2.0 met directe ingang:
  • Nieuwe gebruiksmodellen: Fortinet blijft met nieuwe manieren komen om managed security service providers (MSSP’s) en service providers in staat te stellen om nieuwe diensten op basis van de Fortinet Security Fabric te ontwikkelen en hun omzet te vergroten. Het introduceert daartoe nieuwe gebruiksmodellen voor FortiSIEM, FortiEDR, FortiClient, FortiSOAR, FortiAI en FortiDeceptor. Volgens Gartner zal ruim 90% van alle inkopers die in 2024 de beveiliging willen uitbesteden hun focus richten op diensten voor bedreigingsdetectie en incidentrespons. Steeds meer organisaties gaan op zoek naar flexibele gebruiksmodellen voor security-oplossingen. Fortinet introduceert daarom nieuwe manieren om zijn oplossingen voor endpoint-beveiliging af te nemen. MSSP’s en service providers kunnen op die manier nieuwe beveiligingsdiensten aanbieden die hun klanten snel en tegen lagere kosten kunnen inzetten.

  •  Meer voordelen voor cloud-partners: Het partnerprogramma Engage bestaat uit drie niveaus: Integrator, MSSP en Cloud. Fortinet biedt cloud-partners de mogelijkheid om te profiteren van nieuwe go-to-marketstrategieën op basis van zijn Adaptive Cloud Security-oplossingen. MSSP-partners komen per direct in aanmerking voor het Engage Select Cloud Business Model. Dit voorziet in extra kortingen op de flexibele licentiemodellen van Fortinet, zoals BYOL en pay-as-you-go. Ze krijgen daarnaast toegang tot de clouddienst FortiCWP en het Fortinet Developer Network (FNDN). Deze nieuwe voordelen leveren kostenbesparingen op voor partners die hun door Fortinet ondersteunde clouddiensten voor cybersecurity willen uitbreiden.

  • Aanvullende specialisaties: Fortinet introduceert nieuwe specialisaties voor belangrijke groeigebieden, zoals Zero Trust Access, Operational Technology en Security Operations. Deze helpen partners om nieuwe expertise op te doen om zich bij huidige en potentiële klanten te profileren als vertrouwde partner die over alle kennis, diensten en technologieën beschikt die nodig zijn om in hun zakelijke behoeften te voorzien. Bestaande specialisaties van Fortinet zijn onder meer Secure SD-WAN, Data Center, Adaptive Cloud Security, LAN Edge en SD-Branch.

  • Bijgewerkte NSE-cursussen die aan de actuele compliance-eisen voldoen: Het aanbod van Network Security Expert-cursussen van Fortinet en zijn acht niveaus tellende certificeringsprogramma zijn gratis toegankelijk voor alle partners voor Fortinet. Ze zijn bijgewerkt om hen in staat te stellen om aan nieuwe eisen van de wet- en regelgeving te voldoen.
Partner van Fortinet worden
Fortinet Engage 2.0 biedt partners de mogelijkheid om de expertise op te doen die nodig is om de belofte van digitale transformatie in te lossen. Dit aanpasbare programma is marktleidend qua winstgevendheid en voorziet in de training en infrastructuur die nodig zijn om de groei van partners een boost te geven. Er zijn flexibele mogelijkheden beschikbaar voor partners op drie niveaus: Integrator, MSSP of Cloud. Deze bieden hen diverse kansen om verschillende onderdelen van hun bedrijfsactiviteiten te doen groeien en specialisaties waarmee zij zich van de concurrentie kunnen onderscheiden. Meer informatie over de deelname aan Fortinet Engage 2.0 is hier beschikbaar.

Vincent Zeebregts, country manager Benelux bij Fortinet: “Fortinet stelt zijn kanaalpartners in staat om hun omzet en dienstenaanbod te laten groeien met behulp van de Fortinet Security Fabric. Onze samenwerking met partners gaat echter verder dan technologieën die hun groei en winstgevendheid bevorderen. We hebben tot dusver uitmuntende feedback over ons partnerprogramma ontvangen. We blijven hier verbetering in aanbrengen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van klanten en in te springen op digitale innovaties. Vandaag introduceren we verbeteringen die onze partners in staat stellen om meer voordelen te putten uit het partnerprogramma Engage en zich van de concurrentie te onderscheiden.”

Over Fortinet
Fortinet beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties compleet beheer van en inzicht in hun  groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen het Fortinet Security Fabric-platform pak de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan en beschermt gegevens over de gehele digitale infrastructuur. Dit geldt voor zowel voor netwerk-, applicatie- als (multi)cloud of edge-omgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 480,000  klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Fortinet is zowel een technologiebedrijf als een leerbedrijf. Fortinet Network Security Expert (NSE) Training Instituut biedt een van de grootste en breedste trainingsprogramma's voor cybersecurity in de industrie. Kom meer te weten op https://www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.
Laatste van Fortinet  
Onderzoek Fortinet: ruim twee derde van alle organisaties was doelwit van minstens één ransomware-aanval

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Fortinet gaat een miljoen mensen gratis helpen bij opleiding tot security-professional
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 213 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92332 persberichten
- 6070 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10909 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers