Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (222 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

IFS lanceert IFS Cloud

IFS lanceert IFS Cloud™: een platform dat alle producten van IFS met elkaar verbindt om de end-to-end-mogelijkheden te leveren die een organisatie nodig heeft om klanten, mensen en middelen te coördineren en de juiste servicemomenten te creëren. Klanten kunnen hierbij ervoor kiezen om best-of-breed in te zetten of hun waardeketens verbinden met mogelijkheden zoals enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM), human capital management (HCM), asset management (EAM) en field service (FSM).

IFS biedt met IFS Cloud een uniek platform met één gemeenschappelijke gebruikerservaring, gegevensmodel en consistent ondersteuningsaanbod. Het nieuwe technologieplatform brengt eenvoud, keuze, en innovatie naar organisaties toe die behoefte hebben aan evoluerende businessmodellen, kostenbeheersing, mogelijkheden om sneller en beter uit te breiden en om hun klanten beter te bedienen. Met de implementatie van IFS Cloud breiden bedrijven gemakkelijk uit en schakelen zij eenvoudig nieuwe functionaliteiten (zoals extra modules of nieuwe mogelijkheden) in.

Tevens kunnen klanten zelf ook kiezen hoe en waar ze IFS Cloud inzetten. Het is ontworpen voor de cloud, maar het kan tevens on-premise worden ingezet met een keuze uit verschillende locaties. In tegenstelling tot veel andere oplossingen, profiteren IFS-klanten van dezelfde oplossingsfunctionaliteit en gebruikerservaringen, ongeacht hun keuze voor implementatie.

Daarnaast is IFS Cloud ontworpen om voor klanten de aanschaffing, implementatie en het updaten van bedrijfssoftware eenvoudiger en effectiever te maken. IFS Cloud brengt tweejaarlijkse releases van functies uit, waardoor klanten de keuze hebben om naar de nieuwste versie over te stappen als hun bedrijf er klaar voor is.

"Digitale transformatie is niet eenvoudig. De meeste bedrijven zijn complex en hebben ingewikkelde waardeketens. Daarom slagen maar weinig organisaties hierin en bieden nog minder leveranciers de tools om het echt mogelijk te maken. Bij IFS is ons belangrijkste doel waarde te leveren aan onze klanten, en we willen hen een duidelijk pad bieden om zich te ontwikkelen naar nieuwe bedrijfsmodellen, te concurreren en te winnen”, meldt Darren Roos, CEO van IFS.

Roos vervolgt: "Klanten vertellen ons dat hun belangrijkste doelen zijn om efficiëntie te verhogen, kosten te beheren en betere producten en diensten te ontwikkelen. We weten dat de cloud een eerste vereiste is om dit te bereiken. Digitale innovaties moeten gemakkelijk worden ingezet en worden verankerd in de dagelijkse bedrijfsvoering.”

De architectuur van IFS Cloud, waarin digitale innovaties zijn ingebed, omvat ook nieuwe en verbeterde applicatieservices voor intelligent en autonoom zakendoen, die kunnen worden ingezet via IFS-producten en in verschillende sectoren. Dit maakt het praktisch en betaalbaar voor klanten om te profiteren van technologieën zoals machine learning (ML), augmented en mixed reality (AR/MR), kunstmatige intelligentie (AI), en internet of things (IoT).

IFS Cloud wordt gebruikt door een aantal pionierklanten in de focusmarkten van IFS: lucht- en ruimtevaart en defensie, bouw en infrastructuur, energie- en nutsbedrijven, productie en dienstverlening. Een van die klanten is Cimcorp Group, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van robotica- en automatiseringssystemen.

Jyrki Anttonen, Technology Director bij Cimcorp vult aan: "De maak- en productiedienstensector is zeer dynamisch en enorm concurrerend, wat betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar technologieën waarmee we slimmer en sneller kunnen werken dan onze concurrenten. Bedrijfsgroei is zeker een doel, maar we zijn een wereldwijd bedrijf en daarom moeten we wereldwijd inzicht hebben in onze activiteiten, zodat we ons kunnen richten op efficiëntie, kostenbeheersing en nieuwe manieren kunnen bedenken om waarde te creëren voor onze klanten.”

“IFS Cloud is ontworpen en gebouwd om in te spelen op de behoeften van klanten bij de transformatie naar digitale bedrijfsmodellen; iets wat we de afgelopen twee jaar nooit uit het oog hebben verloren. IFS Cloud is van cruciaal belang als het aankomt op het bedrijfssucces van de klant. Dit heeft onze aanpak op verschillende gebieden gevormd: het snel en geïnformeerd beslissingen nemen op basis van één enkel datamodel, het volledig open zijn met native API's en het bieden van één enkele upgrade-ervaring, zodat klanten zich richten op wat belangrijk is: namelijk het leveren van uitzonderlijke servicemomenten aan hun eigen klanten", voegt IFS Chief Product Officer Christian Pedersen toe. Lees meer over IFS Cloud op www.ifs.com/corp/ifs-cloud/ifs-cloud-overview

IFS-klanten aan het woord tijdens het digitale lanceringsevenement: www.ifs.com/possibilities
Over IFS
IFS ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. IFS heeft 4.000 medewerkers en ondersteunt meer dan tienduizend gebruikers wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners.

Kijk voor meer informatie op IFS.com. Volg ons op Twitter: @ifs en lees meer in onze IFS Blogs over technologie, innovatie en creativiteit.Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Linda van Helden of Sofie Dohmen van LEWIS:
Tel: +31 40 235 4600
E-mail: IFSNL@teamlewis.com
Laatste van IFS  
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

De EIT Community Booster ondersteunt impactvolle bedrijven in het kader van het New European Bauhaus

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021

Northwave ontvangt CCV-keurmerk pentesten

Onderzoek: B2B-webshops laten klanten nog te vaak in de steek

Twee op de drie consumenten houdt rekening met milieu bij online bestelling

Onderzoek door Vertiv definieert standaardmodellen voor de implementatie van edge computing-omgevingen

GO Sharing breidt aanbod uit met elektrische deelfietsen

Tanium breidt partnership uit met Exclusive Networks in EMEA

Veiligheidscentrum Spinel zet hittemonitor ARMOR in tijdens brandweeroefeningen

TIE Kinetix presenteert de Herfstrelease 2021 van het FLOW-platform

Extra voorbereiding webwinkels en vervoerders voor de feestdagenperiode
Kaspersky zet in op hogere transparantie en stelt lijst met softwarecomponenten beschikbaar voor klanten en partners

Filantroop Fred Matser spreekt over vrouwelijk leiderschap bij Powerful Business Women’s Club

Yenlo neemt Datacon over en bundelt krachten in integratielandschap

Drastische veranderingen bedrijfsleven noodzakelijk om jong talent niet mis te lopen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 222 dagen
IFS contact  

Logo IFS

  +31 (0) 40 29 23 292
  info.nl@ifsworld.com
  www.ifs.com/nl
IFS sociaal  


IFS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92349 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10916 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR