www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (139 dagen geleden)
Bedrijf:

CBMK, Goorts + Coppens Advocaten en Recht Direct geven klap op strategische samenwerking

CBMK, Goorts + Coppens en Recht Direct hebben afgelopen week een strategische samenwerking gepresenteerd. De drie bedrijven zochten al langere tijd elkaars versterking op, maar hebben de samenwerking nu officieel bevestigd. Op het dakterras van de Eindhovense bedrijven werd op 1 maart 2021 het startsein gegeven.

Met deze kersverse samenwerking zetten de drie bedrijven the next step in het worden van een strategisch partner voor ondernemers op de gebieden klantcontact, credit management en recht.

Altijd de juiste expertise en ondersteuning
“We zijn verheugd dat de samenwerking met Recht Direct en Goorts + Coppens Advocaten is beklonken,” zegt Leon Koppen, directeur CBMK. Door het samenvoegen van onze kennis en expertise zijn we in staat om ondernemingen in iedere fase nog beter van dienst te zijn. Op deze manier bieden wij een actieve bijdrage in het ondernemen, en beschikken onze klanten áltijd over de juiste expertise en ondersteuning”.

Toegevoegde waarde
Irene van Geel, partner bij Goorts + Coppens Advocaten vult aan: ”Met onze kernwaarden Anders, Samen en Gedreven laten we zien dat we met deze samenwerking gebruikmaken van elkaars kwaliteiten. Hiermee bieden we onze klanten een toegevoegde waarde, waarbij we ieders kwaliteit gericht toepassen.”

Win-win
”Onze missie is om juridische zaken voor ondernemers vooraf goed te regelen,” legt Jaap van den Broek, General Manager bij Recht Direct uit. “Door deze samenwerking kunnen we tal van bedrijven de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van ons platform. Helaas kunnen we niet al het onrecht voorkomen en hebben we hiermee de juiste partners voor eventuele vervolgtrajecten. Win-win, dus.”

Zowel CBMK als Goorts + Coppens en Recht Direct blijven vanuit hun eigen identiteit actief, ieder vanuit zijn eigen expertise. Achter de schermen hebben ze goede afspraken gemaakt waar klanten hun voordeel mee kunnen doen.


Note voor de redactie:

CBMK: Leon Koppen, www.collactivebmk.nl, tel. 06 10 94 94 36

Goorts + Coppens Advocaten: Irene van Geel, www.gca.nl, tel. 06 30 06 79 28

Recht Direct: Jaap van den Broek, www.recht-direct.nl tel. 06 21 33 06 14

Over CBMK:
CBMK groep is gespecialiseerd in het optimaliseren van klantcontact in zowel het commerciële als financiële traject. Door het optimaliseren van het commerciële klantcontact draagt CBMK actief bij aan de realisatie van operationele bedrijfsdoelstellingen van haar opdrachtgevers. Dankzij gespecialiseerd persoonlijk contact, in combinatie met relevante financiële data, worden geldstromen geoptimaliseerd. Hierdoor helpen zij ondernemingen met het behalen van financiële bedrijfsdoelstellingen.

Over Goorts + Coppens Advocaten|Adviseurs:
De wereld verandert, zo ook de wereld van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. De advocaat zelf wordt steeds minder belangrijk, maar het werk dat we voor je doen is dat zeker wel. Daarom willen we niet alleen winnen als dat moet, maar ook voorkomen als dat kan. Samen aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

Over Recht Direct:
Recht Direct wil de ondernemers van Nederland laten zien hoe het recht nou echt werkt. Door je eenvoudig meer inzicht te geven, helpen we jou juridisch gedoe te voorkomen. We werken samen met advocatenkantoren van kwaliteit. Mede hierdoor is onze kwaliteit altijd gewaarborgd.
Laatste van CBMK  
CBMK, Goorts + Coppens Advocaten en Recht Direct geven klap op strategische samenwerking
Geplaatst:
Verstreken tijd: 139 dagen
CBMK contact  

Logo CBMK

CBMK sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91722 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10578 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers