www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (142 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Asecom, Xperi en Serac door fusie grootste SAP-partner voor middenmarkt in Benelux

Drie prijswinnende SAP-partners bundelen krachten voor groei en innovatie

Asecom, specialist in SAP Business One-oplossingen, voegt zich als derde partij bij de recente fusie tussen Serac en Xperi. Hiermee ontstaat het grootste SAP-huis in de Benelux voor Business One, Business ByDesign en S4/HANA-oplossingen in de middenmarkt. Investeerder Mentha Capital helpt de succesvolle SAP-partners bij het realiseren van versnelde groei in West-Europa en het aanboren van nieuwe markten.    

De fusie tussen Serac en Xperi werd eind 2020 aangekondigd en de combinatie zag direct kans de fusie verder uit te breiden met een derde partij. Asecom was na de overname van Agion 1,5 jaar geleden al de grootste Business One partner in de Benelux. Met de focus van Xperi op S4/HANA en Business ByDesign kunnen alle ERP-oplossingen van SAP worden geleverd en biedt de nieuwe organisatie klanten een natuurlijk groeipad middels een langdurige samenwerking.   

Versterken SAP-ecosysteem
De krachtenbundeling is een belangrijke stap in het versterken en toekomstbestendig maken van het SAP-ecosysteem. De nieuwe organisatie telt ruim 150 SAP-specialisten en is een one-stop-shop voor SAP-oplossingen op enterprise-niveau die beschikbaar en toegankelijk worden gemaakt voor de middenmarkt. 

Erik-Jan Kerremans, Managing Director van Serac: “De fusie met Asecom brengt geweldige kansen en nieuwe energie om organisaties te helpen met de beste SAP-consultants, hoogwaardige oplossingen en support. Dankzij onze complementaire expertise en portfolio’s zijn we in staat klanten nog sneller te bedienen met een aantrekkelijke propositie. De eerste veelbelovende plannen van de organisatie zijn gemaakt en ik zie ernaar uit samen innovatieve best practices neer te zetten en onze positie als leidende SAP-partij voor het middensegment uit te bouwen naar West-Europa.”

Bekroonde SAP-partners
De drie partijen staan bekend om de kwalitatief hoogstaande oplossingen. Ook werden ze al vele keren bekroond door SAP met awards zoals Fastest Growing SAP Business One Partner EMEA North 2020, Outstanding Performance Award 2020 en Partner of the Year. Afgelopen week won Asecom bovendien nog de SAP Business One Partner of the Year Award en werd Xperi uitgeroepen tot SAP S/4HANA Move Partner of the Year.

Martijn van Veelen, mede-eigenaar van Asecom: “De fusie betekent voor Asecom dat we de kansen die we zowel nationaal als internationaal zien, kunnen verzilveren. Samen met Serac en Xperi krijgen we aanzienlijk meer slagkracht en expertise om onze SAP-oplossingen en dienstverlening naar nog meer sectoren en organisaties te brengen. Ik zie ernaar uit samen met alle medewerkers en nieuwe collega’s deze volgende fase in te gaan.”   

De komende periode wordt onder meer benut om de fusie concreet vorm te geven. Over Xperi, Serac en Asecom
Xperi, Serac en Asecom zijn samen de leidende SAP-partner voor het middensegment in de Benelux. De combinatie is de enige full service provider die zich richt op het leveren van brede SAP-product suites waaronder Business One, Business ByDesign en S/4HANA met een snelle, pragmatische en kosteneffectieve aanpak. De belangrijkste activiteiten van de groep zijn migratie, implementatie, onderhoud, managed services en cloud-oplossingen. Samen hebben Xperi, Serac en Asecom meer dan 200 SAP-experts in dienst en vestigingen in De Meern, Boxtel, Rijssen en Breda. De drie bedrijven behoren tot de top van SAP-partners in de Benelux, zijn actief lid van SAP's Premium Partner Council en hebben al vele onderscheidingen ontvangen, waaronder de snelst groeiende SAP Business One Partner EMEA North 2020, Outstanding Performance Award 2020, SAP Business One Partner of the Year Award 2020 en SAP S/4HANA Move Partner of the Year 2020.

Over Mentha Capital
Mentha Capital is een onafhankelijke private equity partner. Het bedrijf investeert in middelgrote, winstgevende bedrijven in Nederland en Vlaanderen. Mentha onderscheidt zich van andere investeringsmaatschappijen door een no nonsense cultuur en het feit dat het niet alleen bedrijven ondersteunt met kapitaal, maar zich nauw betrokken voelt bij het op lange termijn succesvol maken van organisaties. Meer informatie: https://www.menthacapital.com/nl/
Laatste van Mentha Capital  
Mentha investeert in Nederlandse specialist in duurzame verpakkingen Multitubes Group

Computest zet in op forse groei in cybersecurity met investering van Mentha

Asecom, Xperi en Serac door fusie grootste SAP-partner voor middenmarkt in Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 142 dagen
Mentha Capital contact  

Logo Mentha Capital

  +31 (0) 20 63 63 140
  office@menthacapital.com
  www.menthacapital.com/nl
Mentha Capital sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl