www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (137 dagen geleden)
Bedrijf:

Verizon Business maakt hybride personeelsbestand mogelijk met Microsoft Teams-oplossingen

 • Nieuwe BlueJeans Gateway for Microsoft Teams-functies zijn ontworpen om de huidige 'work-from-anywhere'-cultuur te ondersteunen
 • Verizon benoemd tot early launch partner van Microsofts nieuwe Operator Connect-platform
Amsterdam - BlueJeans by Verizon heeft vandaag nieuwe verbeteringen aangekondigd voor zijn BlueJeans Gateway for Microsoft Teams-oplossing (BlueJeans Gateway). Veel organisaties zijn bezig om hun plannen voor een hybride personeelsbestand te versnellen. Daarom biedt BlueJeans Gateway hen de mogelijkheid om hun Microsoft Teams-samenwerkingsmogelijkheden uit te breiden, ongeacht waar medewerkers zich bevinden.

Bovendien heeft Microsoft Verizon aangewezen als een van de eerste introductiepartners voor zijn nieuwe Operator Connect-platform. Operator Connect creëert een directe koppeling tussen het Microsoft Teams-platform en het uitgebreide SIP trunking-netwerk van Verizon. Hierdoor krijgen klanten een veiligere en enterprise-waardige end-to-end-telefonieoplossing en kunnen de provisioning- en beheerprocessen worden geautomatiseerd.

“De pandemie heeft de behoefte van organisaties aan enterprise-waardige samenwerkingsoplossingen voor hun medewerkers wereldwijd versterkt, zodat ze verbonden blijven en effectiever kunnen werken vanuit elke omgeving”, zegt Sampath Sowmyanarayan, President Global Enterprise bij Verizon Business. “Deze nieuwste updates van ons geavanceerde communicatieportfolio met de BlueJeans Gateway en het nieuwe Operator Connect-platform van Microsoft vereenvoudigen de manier waarop ondernemingen oplossingen op schaal kunnen uitrollen. Dit helpt hen de connectiviteit te stroomlijnen, de meeste waarde uit bestaande investeringen te halen en de samenwerkingsinfrastructuur toekomstbestendig te maken zodat deze voldoet aan de eisen van de hybride werkplek.”

Microsoft Teams bereikte in oktober 2020 115 miljoen dagelijks actieve gebruikers (DAU). IT- en bedrijfsleiders moeten nu hun strategie voor bedrijfscontinuïteit versnellen en Microsoft Teams-connectiviteit mogelijk maken voor werknemers zodra de kantoordeuren weer opengaan. Als gecertificeerd Gold Microsoft-partner bevindt Verizon zich in een unieke positie om organisaties van elke omvang te helpen het volledige potentieel van Microsoft Teams te benutten. Met deze nieuwste toevoegingen aan de BlueJeans Gateway kan Verizon klanten een uitgebreidere communicatieoplossing bieden voor verbeterde teamconnectiviteit, of ze nu op kantoor zijn of op afstand werken.

De Microsoft-gecertificeerde BlueJeans Gateway for Microsoft Teams is een zuivere SaaS-oplossing die klanten in staat stelt hun bestaande H.323- en SIP-gebaseerde eindpunten te gebruiken om deel te nemen aan Microsoft Teams-vergaderingen vanuit elke vergader- of ontmoetingsruimte.

Tot nu toe hebben bijna 650 klanten BlueJeans Gateway for Microsoft Teams gekozen als hun favoriete cloud video interop (CVI)-oplossing om hun bestaande hardware-infrastructuur aan te sluiten op Microsoft Teams-vergaderingen. De Gateway-updates van BlueJeans zijn een aanvulling op de bestaande uitgebreide functieset en omvatten meer beheerfuncties voor CVI om de Microsoft Teams-ervaring verder te vereenvoudigen en te verbeteren.
 • Auto-join: Om ervoor te zorgen dat de COVID-gerelateerde protocollen worden nageleefd, kan er bij Gateway-geschikte ruimtesystemen nu voor worden gekozen om automatisch deel te nemen aan Microsoft Teams-vergaderingen zonder dat er knoppen hoeven te worden ingedrukt. Deze handsfree-optie biedt medewerkers extra zekerheid bij hun terugkeer naar kantoor. Als er al een vergadering gaande is, zal de nieuwe vergadering niet starten tenzij daarom wordt gevraagd.
 • 1080p HD-video: Met extra ondersteuning voor 1080p HD-videokwaliteit krijgen klanten video van hoge kwaliteit met hun bestaande hardware.
 • Verbeteringen van de videokwaliteit: Voorkom pixelvorming tijdens Microsoft Teams-videovergaderingen vanaf op standaarden gebaseerde ruimtes met adaptieve FPS-ondersteuning. Deze functie verbetert de verversingssnelheden voor video bij slechte netwerkomstandigheden en zorgt voor een optimale video-ervaring in situaties met weinig bandbreedte.
 • Agenda-integratie in de cloud: Beheerders kunnen nu BlueJeans' eigen one-touch join-ervaring toepassen voor de integratie met de Microsoft Outlook-agenda zonder dat ze een lokale listener service hoeven in te zetten.
 • Skype-uitnodigingen: Met ondersteuning voor zowel generieke als aangepaste uitnodigingen kunnen klanten die gebruikmaken van een SIP/H.323-apparaat met BlueJeans-agenda-integratie nu Skype for Business-agendauitnodigingen ontvangen op het toestel waarop de gateway is geïnstalleerd. Bovendien kunnen ze eenvoudig met één druk op de knop deelnemen aan Skype-gesprekken.
 • Premium toegang China: BlueJeans Gateway is de eerste CVI-oplossing die een speciaal netwerk aankondigt voor het afhandelen van videovergaderingen naar en vanuit China. Deze betaalde add-on is binnenkort beschikbaar en zorgt voor een betere vergaderervaring voor eindgebruikers die deelnemen aan Microsoft Teams-vergaderingen wanneer ze kampen met variabele netwerkomstandigheden in het land.
 • Spotlight-ondersteuning: Door de Spotlight-functie van Microsoft Teams-vergaderingen uit te breiden naar ruimten die Gateway ondersteunen, wordt nu de uitgelichte deelnemer op het scherm van de ruimte zichtbaar voor deelnemers aan de vergaderzaal.
 • Verbeterde mute-functie: Indien nodig kunnen beheerders er nu voor zorgen dat eindpunten die zijn ingeschakeld met BlueJeans Gateway niet worden gemutet, zelfs als de oorspronkelijke Microsoft Teams-vergadering 'Mute for All entry'-instellingen heeft ingeschakeld.
 • Aangepaste alternatieve nummerkeuze: Om de toegang voor eindgebruikers verder te stroomlijnen, hebben organisaties nu de mogelijkheid om een instructiepagina te maken met alternatieve VTC-nummerkeuzes, gebaseerd op specifieke netwerkconfiguraties en video-endpoint types.
Nu werknemers hun tijd verdelen tussen werken vanuit huis en werken op kantoor, is het essentieel dat ze kunnen deelnemen aan Microsoft Teams-vergaderingen, waar ze zich ook bevinden. Deze nieuwste verbeteringen helpen verspreid werkende teams veilig samen te brengen - via vergaderruimten, persoonlijke werkruimten en thuiskantoren - om een betere communicatie tussen werknemers, klanten en partners te bevorderen.

Over Verizon
Verizon Communications Inc. (NYSE, Nasdaq: VZ) werd op 30 juni 2000 opgericht en viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Het bedrijf geldt als een van 's werelds leidende aanbieders van communicatie-, informatie- en entertainmentproducten en -diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City en met zijn wereldwijde activiteiten genereerde Verizon in 2019 een omzet van 131,9 miljard dollar. Het bedrijf biedt spraak-, data- en videodiensten en -oplossingen aan via zijn bekroonde netwerken en platforms. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de vraag van klanten naar mobiliteit, betrouwbare netwerkverbindingen, veiligheid en controle.
Laatste van Verizon Nederland  
Verizon Business en Mastercard brengen samen 5G naar de wereldwijde betalingssector

Cybercriminelen gebruiken phishing en pretexting om betalingsgegevens van online shoppers te stelen

Verizon Business introduceert Advanced SASE
Geplaatst:
Verstreken tijd: 137 dagen
Verizon Nederl.. contact  

Logo Verizon Nederland

  020 711 1000
  www.verizonbusiness.com
Verizon Nederl.. sociaal  


Verizon Nederl.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl