Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (104 dagen geleden)
Bedrijf:

SMILE versterkt aanbod in zakelijke applicaties door nieuwe strategische distributieovereenkomst met WSO2

Twee grote open-source leiders bundelen krachten om hun klanten oplossingen met toegevoegde waarde te bieden voor API-beheer en gedeelde gegevens

Utrecht, 8 maart 2021 – SMILE, de Europese leider in digitale oplossingen en WSO2, de leider in digitale transformatietechnologie, hebben een samenwerking aangekondigd, waarbij SMILE de exclusieve distributeur is van WSO2-producten in Frankrijk. De distributieovereenkomst bouwt voort op de succesvolle samenwerking die de twee bedrijven al sinds 2014 hebben. Samen gaam SMILE en WSO2 hun klanten open-source, bedrijfsgeoriënteerde, API-gedreven oplossingen bieden die hun digitale initiatieven te ondersteunen.

Zakelijke toepassingen zitten al vanaf het begin in het DNA van SMILE. Vanuit het hoofdkantoor in Parijs heeft het bedrijf een netwerk van internationale bureaus opgebouwd met een grote expertise in het integreren van open-source bedrijfsapplicaties. Om een sterke toegevoegde waarde te bieden aan de zakelijke behoeften van haar klanten, vertrouwt SMILE op de 100% open-source producten van WSO2 - inclusief API-beheer, integratie, identiteit en toegangsbeheer (IAM), en open banking - die de flexibiliteit bieden om applicaties en on-premises diensten in de cloud of in hybride omgevingen te implementeren. Als distributeur voor WSO2 zal SMILE haar succes als de bestverkopende reseller van WSO2 in Frankrijk verder uitbouwen.

Jean-Philippe Balança, internationaal directeur van SMILE, licht toe: "Als toonaangevend Europees open digitaal bedrijf ondersteunt SMILE end-to-end open-source oplossingen voor haar klanten, van digitale interfaces tot de gegevensbron zelf. In de kern van IT- en data-architecturen beheren wij data met WSO2's toonaangevende API-management oplossing, evenals IAM, die deze functie op een open manier vervult. Gezien de langetermijn verbintenis en het vertrouwen van SMILE en WSO2, zullen we de projecten van klanten vereenvoudigen door één aanspreekpunt te bieden voor hun projecten, inclusief professionele diensten, producten, integratie en ondersteuning."

SMILE en WSO2 werken al samen bij het leveren van oplossingen aan toonaangevende organisaties zoals La Poste, Crédit Agricole, Société Générale, enz. De bedrijven breiden de samenwerking uit door een set van uitgebreide producten te implementeren om klanten van elke omvang, privaat of publiek, te helpen hun digitale transformatie te versnellen en hun bedrijven te laten groeien.

Jonathan Marsh, vice president strategie bij WSO2, stelt: "WSO2's geavanceerde platform voor het verbinden en veilig publiceren van API's heeft de afgelopen jaren een snelle adoptie gezien, voornamelijk gedreven door de expertise van onze belangrijkste partner SMILE. We zijn verheugd om nauwer samen te gaan werken. De combinatie van WSO2's toonaangevende producten en SMILE's bewezen talent voor het bouwen van effectieve open-source oplossingen zal klanten helpen zich aan te passen en te gedijen in een steeds digitaler wordende bedrijfsomgeving."

-EINDE-

Over WSO2
WSO2, opgericht in 2005, maakt de samengestelde onderneming mogelijk. Onze open source, API-first en gedecentraliseerde aanpak helpen ontwikkelaars en architecten om productiever te zijn en snel digitale producten te bouwen om aan de vraag te voldoen. Klanten kiezen voor ons vanwege ons brede, geïntegreerde platform, onze benadering van open source en onze digitale transformatiemethodologie. Het hybride platform van het bedrijf voor het ontwikkelen, hergebruiken, uitvoeren en beheren van integraties voorkomt lock-in door middel van open-source software die on-premises of in de cloud draait. Met kantoren in Australië, Brazilië, Duitsland, Sri Lanka, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, heeft WSO2 wereldwijd meer dan 700 ingenieurs, consultants en professionals in dienst. Vandaag de dag voeren honderden toonaangevende merken en duizenden wereldwijde projecten jaarlijks meer dan 6,2 biljoen transacties uit met behulp van WSO2 integratie technologieën. Bezoek https://wso2.com voor meer informatie. Volg WSO2 op LinkedIn en Twitter.

Over Smile
Wij zijn 1700+ digitale creatievelingen en doeners in 7+ landen. Sinds onze oprichting is onze aanpak gebaseerd op een diepgaande kennis van marktspecificaties, de zakelijke en financiële perspectieven en verwachtingen van onze klanten vanaf nu tot de volgende jaren. Ons open-source DNA is een enorme garantie voor onze waardepropositie. Wij ondersteunen onze klanten om betrouwbare beslissingen te nemen in technologie die hun business verbetert, zoals digitale en e-commerce platformen, bedrijfsapplicaties, Data, embedded technologieën & IoT, en Infrastructuurbeheer. Wij zijn leuk en innovatief, maar ook pragmatisch en resultaatgericht. Wij zijn SMILE, de Europese leider in Open-Source digitale diensten.

www.smile.eu

Handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Neem voor meer informatiecontact op met Simone Smits. T: 06-30668044of via email: simone@sismo-pr.nl.
Laatste van SMILE  
SMILE versterkt aanbod in zakelijke applicaties door nieuwe strategische distributieovereenkomst met WSO2

SymfonyCon Amsterdam: Smile en SensioLabs versterken hun alliantie voor ontwikkeling Symfony

Keensight Capital neemt meerderheidsbelang in Smile
Geplaatst:
Verstreken tijd: 104 dagen
SMILE contact  

Logo SMILE

  Koen Van Houtum
  +31 (0) 346 557 07
  www.smile.eu
SMILE sociaal  


SMILE tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl