www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (149 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

CyberArk plaatst Identity Security nog centraler in het beperken van cyber-risico’s

CyberArk introduceert nieuwe abonnementsmodellen, programma’s en tools om Identity Security bij bedrijven verder te versterken. Het Identity Security portfolio draait om privileged access management, waar CyberArk om gekend is. Keer op keer blijkt dat misbruik van privileged accounts aan de basis staat van cyber-aanvallen en andere incidenten met bedrijfsgegevens. Identity Security richt zich op het beschermen van losse identiteiten, menselijk en machine, gedurende de hele periode dat ze toegang hebben tot cruciale gegevens en systemen.

De attack surface, ofwel het aantal mogelijkheden dat aanvallers hebben om ergens binnen te komen, groeit, doordat het aantal identiteiten groeit, er meer verschillende soorten identiteiten ontstaan en er tussen die identiteiten steeds meer verbindingen worden gelegd. Aangezien deze zowel menselijke als machine-identiteiten allemaal op een gegeven moment geprivilegieerd kunnen worden door een samenloop van omstandigheden, is een nieuwe benadering van Identity Security van belang, waarbij privileged access management aan de basis staat.

Op basis van een zero trust-model wordt elk account geverifieerd voordat het toegang krijgt. Met Identity Security kunnen bedrijven veilige toegang bieden aan elk apparaat op elke plek dankzij Privileged Access dat de inloggegevens beschermt en het voldoen aan compliancy-regelgeving faciliteert, Workforce Identity and Customer Identity om opvallende gedragingen te monitoren en Secrets Management om applicaties en automation tools veilige toegang te bieden zonder ontwikkelaars in de weg te zitten.

Versterking Identity Security
De introducties betreffen onder andere drie abonnementsmodellen, waarmee klanten profiteren van de combinatie van Identity as a Service (IDaaS) en het meest uitgebreide privileged access management aanbod in de markt, variërend van Workforce User, External User tot Privileged User.

CyberArk biedt daarnaast Blueprint, een stap voor stap handleiding om identiteiten volgens Identity Security best practices in te richten en te beschermen, gebaseerd op jarenlange samenwerkingen tussen CyberArk en hun klanten. De Assessment Tool is gelieerd aan Blueprint, om na te gaan in hoeverre maatregelen binnen een bedrijf voldoen aan de Identity Security best practices. Een makkelijke manier voor een bedrijf om zichzelf te vergelijken met andere organisaties. 

Ten slotte biedt het bedrijf Success Plans, een verzameling van handleidingen, tips en expertise om een Identity Security programma succesvol te implementeren en de maatregelen en tools snel van toegevoegde waarde te laten zijn. 

“CyberArk plaatst Identity Security centraal in alle grote ontwikkelingen zoals digitale transformatie, cloud-migratie, geavanceerdere aanvallen en compliancy”, aldus Udi Mokady, CEO van CyberArk. “Onze aanpak van Identity Security is ontwikkeld om bedrijven te helpen een risicogebaseerde strategie te ontwikkelen voor het beschermen tegen identiteits-aanvallen, terwijl er ondersteuning wordt gegeven aan flex- en thuiswerkers, cloud-ontwikkelingen en nieuwe gebruikservaringen.”Over CyberArk
CyberArk is de specialist in Identity Security. Het bedrijf richt zich op privileged access management en biedt de meest uitgebreide beveiligingsoplossing voor elke identiteit, menselijk of machine, binnen bedrijfsapplicaties, lokale medewerkers of collega’s op afstand, hybride cloud workloads en in DevOps lifecycles. Voor meer informatie, kijk op  https://www.cyberark.com, lees de  CyberArk blogs of volg ons op Twitter via  @CyberArkLinkedIn of  Facebook.
Laatste van CyberArk  
CyberArk Labs: Gezichtsherkenning in Windows Hello te omzeilen

CyberArk maakt Identity Security-aanbod beschikbaar via AWS Marketplace

CyberArk verbetert Identity Security platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 149 dagen
CyberArk contact  

Logo CyberArk

  +31 20 767 1925
  www.cyberark.com
CyberArk sociaal  


CyberArk tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl