www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2523 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (49 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

WRSTBND's nieuwe contactloze platform ondersteunt op veilige wijze live concerten en evenementen

Live evenementen klaar voor veilige comeback dankzij low-code van Mendix

  • Tech-bedrijf WRSTBND introduceert het Passport-platform en maakt het bijwonen van live evenementen veiliger
  • Het met Mendix gebouwde platform integreert RFID-scanners, digitale wallets en mobiele apparaten met backend-ticketsystemen, aankoop- en inlogsystemen
  • Het technologieplatform is gebouwd met low-code en is geschikt voor evenementen van 500 tot 50.000 deelnemers
  • Het platform is gebouwd door slechts drie Mendix-ontwikkelaars, waar anders 15 traditionele ontwikkelaars nodig zouden zijn geweest
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt aan dat WRSTBND, een in New Orleans gevestigd techbedrijf gespecialiseerd in live evenementen, Passport heeft geïntroduceerd. Dit is een innovatieve applicatie voor capaciteitsbeheer die live evenementen zowel veiliger als toegankelijker maakt voor bezoekers. De oplossing is direct inzetbaar.

Het contactloze registratie- en ticketplatform van WRSTBND combineert RFID-scanhardware, edge computing en real-time mobiele transacties en koppelt die aan back-endprocessen. Het platform is in z’n geheel gebouwd met het Mendix low-code platform.

De geïntegreerde oplossing van Passport speelt in op verschillende trends. Zo biedt het een innovatieve oplossing voor organisatoren van live optredens en evenementen om het hoofd te bieden aan de uitdagingen op het gebied van veiligheid en gezondheid tijdens en na de pandemie. Zoals de Wereldgezondheidsorganisatie onlangs aangaf, zal de anderhalvemeter-samenleving tot ver in 2021 duren. In de Verenigde Staten voorspelde Dr. Anthony Fauci dat de entertainmentindustrie live evenementen zonder beperkingen niet eerder kan hervatten dan in de herfst van 2021. Dat kan alleen als minstens 70% van de bevolking gevaccineerd is, waardoor groepsimmuniteit ontstaat.

Onder deze omstandigheden heeft WRSTBND tijdens de feestdagen van 2020 Passport ingezet tijdens " Celebration in the Oaks", een jaarlijks lichtfestival in het historische New Orleans City Park. De organisatoren bouwden het evenement om van een wandeltocht naar een autorit van vier kilometer, en deden een beroep op WRSTBND om die omschakeling in goede banen te leiden.

"Met Mendix konden we een volledig op maat gemaakt reserveringsplatform bouwen waarmee 40.000 tot 50.000 bezoekers konden reserveren op een zelfgekozen tijdstip tijdens de feestdagen. We werkten met meerdere prijsniveaus, terwijl we ook de parkeercapaciteit en verkeersstroom in de gaten konden houden", aldus Conway Solomon, CEO van WRSTBND. "Het kostte ons met hulp van Mendix slechts tien dagen om de op maat gemaakte interfaces te bouwen, compleet met een mobiel betalingssysteem en een webbased backend."

De directie van WRSTBND heeft meer dan tien jaar ervaring met het gebruik van technologie tijdens producties van live evenementen. Solomon noemt low-code softwareontwikkeling met Mendix de doorbraak die het bedrijf in staat stelt om snelle resultaten en ROI te behalen met op maat gemaakte, schaalbare oplossingen.

Personalisatie door sensoren
Ook installeerde WRSTBND ultrahoge frequentie RFID-sensoren in New Orleans City Park om bezoekers te volgen en het verkeer in goede banen te leiden. Op een afstand van maximaal 6 meter lazen de sensoren het ticket op het dashboard van elke auto, waarna ze de namen van de kinderen in de auto op een 'nice'-display en de ouders op een 'naughty'-bordje lieten zien - een mooi vleugje personalisatie.

Ondersteuning voor contactloze digitale betalingen en transacties
Om veilige, contactloze transacties te kunnen verrichten, hebben de ontwikkelaars van WRSTBND digitale wallets als Apple Pay en Google Pay geïntegreerd met de fysieke polsbandjes. Hierdoor worden contant geld en creditcards overbodig en verminderen de problemen met frauduleuze transacties. Deze koppeling zorgt ervoor dat WRSTBND inspeelt op een andere trend: volgens onderzoek van Jupiter Research zal het gebruik van digitale wallets door consumenten met 83 procent omhoogschieten en rond 2025 uitgroeien tot een markt van 10 biljoen dollar.

De scanners die worden gebruikt om de polsbandjes en digitale pasjes te lezen, bevatten een Raspberry PI-databaseprocessor, waardoor real-time communicatie met de database mogelijk is. Het is een mooi voorbeeld van ‘edge computing', een groeiende technologietrend die de rekenkracht precies daar plaatst waar de transactie plaatsvindt. Voltooide transacties worden vervolgens geüpload naar het backend-systeem van WRSTBND via de Mendix-cloud.

Substantiële waarde
WRSTBND onderzocht het bouwen van een platform eerst met behulp van Java en het maakte gebruik van offshore coding shops. Solomon zegt daarover: “Die opties waren onbetaalbaar en te rigide voor een normaal jaar waarin we twintig tot dertig evenementen draaien. Met Mendix kan mijn driekoppige ontwikkelteam binnen enkele dagen productieklaar werk leveren. Een ervaren Mendix-ontwikkelaar levert hetzelfde hoogwaardige werk van vijf traditionele ontwikkelaars. Dat is een substantiële waarde die ik niet genoeg kan benadrukken.”

"Het gemak van ontwikkelen met Mendix stelt ons in staat om snel met complexe oplossingen te komen", vervolgt Solomon. Als voorbeeld noemt hij Passport's nieuwe mogelijkheid om een geschikte datum en tijdstip vast te leggen voor temperatuurcontroles en andere gezondheidsgerelateerde informatie. Het is een uitbreiding van Passport's mogelijkheid om ID's bij te houden om leeftijd te checken voor de aankoop van alcoholische dranken.

WRSTBND, ruim twee jaar geleden opgericht door Solomon en CTO Jonathan Foucheaux, was oorspronkelijk een software-divisie binnen Solomon Group. Solomon Group is een vooraanstaande evenementenaanbieder, decormaker en ontwerper voor grote sportevenementen zoals Super Bowl XLVII, muziekfestivals, conferenties en musea.

"Mijn team startte in 2013 met Mendix", zegt Solomon. “Zodra we de wereld van low-code betraden, konden we FileMaker en Quick Base overboord gooien. Relationele databases en spreadsheets hebben niet de functionaliteit om evenementen zo te verbeteren dat ze een verschil maken voor de bedrijfsresultaten van de klant."

Rendement op low-code
Het rendement op low-code is aanzienlijk. Een vroegere app, geïmplementeerd door de Solomon Group, plaatste IoT-sensoren op tourniquets in het New Orleans Convention Center. Het systeem leverde data aan de door Mendix gebouwde applicatie en gaf de brandweer real-time informatie over de bezoekerscapaciteit van het gebouw. Hierdoor verkochten de organisatoren op één dag voor 700.000 USD meer aan tickets.

"Bij Mendix willen we business experts en software-ontwikkelaars de juiste tools en mogelijkheden geven, zodat zij complete, probleemloze oplossingen kunnen bouwen voor het volledige scala aan eindgebruikers, klanten en medewerkers", zegt Gordon Van Huizen, VP Platform Strategy bij Mendix. "Het is mooi om te zien dat bedrijven als WRSTBND grenzen verleggen met deze innovaties en tastbare resultaten laten zien. We zijn er zeker van dat hun oplossing gekopieerd zal worden door anderen, als de branche veilig opstart en terugkeert naar de schaal die het gewend was."

Klik hier om gratis toegang te krijgen tot de content van Mendix World, 's werelds grootste virtuele low-code conferentie. Meer dan 60 sessies, waaronder meer dan 20 door klanten, bestrijken het hele scala aan low-code applicatie-ontwikkelingsthema's, van strategie tot praktijkgerichte platformtraining.

Lees meer over het Mendix PlatformAchtergrond
In een door een pandemie ontwrichte wereld is software de nieuwe levensader van ons dagelijks leven en de lijm die de wereldeconomie bijeenhoudt. Traditionele software-ontwikkeling duurt echter veel te lang en levert vaak niet de gewenste business resultaten op en sluiten niet aan bij de behoeften van gebruikers. Zelfs vóór Covid-19 waren er wereldwijd niet genoeg professionele software-ontwikkelaars om alle software te bouwen die momenteel nodig is. De wereldwijde pandemie heeft de al heersende software- en bedrijfscrisis versneld. Low-code software-ontwikkeling biedt hiervoor een oplossing. Low-code van Mendix is een krachtige, visuele benadering voor software-ontwikkeling die citizen en professionele ontwikkelaars in staat stelt om meer dan 10x sneller cloud-native applicaties te maken, zowel voor web als mobiel, met behulp van drag-and-drop-componenten en modelgedreven logica; allemaal via een intuïtieve grafische gebruikersinterface. Voor meer informatie over hoe Mendix helpt bedrijven te transformeren kijk op: www.mendix.com.

Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst. Het ‘Go Make It’ platform van Mendix wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 4.000 organisaties.
Laatste van Mendix  
eV-ict en de IT Management Group starten een samenwerking om ICT kosten analyse in te voeren bij bedrijven en organisaties

Klantcontact.nl lanceert de Klantcontact Partnership Studie (KPS)

Pilot Cellnex en Techtenna versnelt realisatie IoT netwerk Tilburg

Resultaten Unit4 Q1 opgestuwd na groei-investering door TA Associates van meer dan 2 miljard dollar

Vattenfall Foundation start kennisgedreven vrijwilligerswerk door samenwerking met Impact Matters

Nieuw onderzoek biedt inzicht in belangrijkste oorzaken burn-outs onder zorgpersoneel

Werkomgeving, bedrijfscultuur en persoonlijke ontwikkeling belangrijker voor softwareontwikkelaars dan salaris

Pega Process AI biedt zelfoptimaliserende procesautomatisering

Arrow Electronics breidt ArrowSphere uit met Bitdefender MSP-portfolio voor cyberbeveiliging

Razer Invitational – North America begin van Invitational Season 2021

VMware ondersteunt de huidige Anywhere Workforce met nieuwe propositie

Zscaler verbetert Zero Trust-security voor de digitale organisatie en ontwricht daarmee decennia aan verouderde IT-security- en netwerkmodellen

Dell Technologies: Betere prestaties en meer automatisering voor Dell EMC PowerStore-gamma

Gezichtsverificatie iProov geselecteerd door itsme om wereldwijde groei te ondersteunen

Maandalert Woningmarkt | april 2021, Blijvende prijsstijgingen op de woningmarkt

Keensight Capital neemt strategisch meerderheidsbelang in RAM Infotechnology om verdere groei en innovatie op het gebied van ICT voor de zorg te faciliteren

TIE Kinetix helpt Nederlands Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de volgende stap te maken met e-procurement

Duurzame bezorgservice Homerr breidt uit naar Vlaanderen
BIM4Production wil de bouwsector blijvend veranderen, project bij Spaansen is antwoord op de vraag: ‘hoe dan?’

Ivanti introduceert Neurons voor ITSM en ITAM om Everywhere Workplace mogelijk te maken

Zoom stelt $100 miljoen beschikbaar voor ontwikkelaars Zoom Apps

Updates voor Jamf Parent en Jamf Teacher ondersteunen online, hybride en fysiek onderwijs

Rick Schouten wordt Head of Finance BPSOLUTIONS

PayIBAN innoveert met aanbieden van iDEAL en Incassomachtigen zonder transactiekosten

Startupbootcamp Lanceert Digitale Accelerator Voor One Single Hub

Earth Day: duurzaamheid begint bij de fabrikant volgens Lexmark

KnowBe4-rapport laat zien dat we slimmer worden in het herkennen van corona-gerelateerde phishing-mails

JOGO haalt €2 miljoen op voor innovatief ontwikkelingsplatform voor voetbaltalent
Geplaatst:
Verstreken tijd: 49 dagen
Mendix contact  

Logo Mendix

  +31 10 276 0434
  info@mendix.com
  www.mendix.com
Mendix sociaal  


Mendix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Impact Matters
Logo Nuance
Logo Honeypot
Logo Pegasystems
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Zoom
Logo Jamf
Logo BPSOLUTIONS
Logo Startupbootcamp
Logo Unit4
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90899 persberichten
- 5959 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10135 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers