Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (150 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Alkmaar/Bunnik, 3 maart 2021 - De Nederlandse clouddistributeur Uniserver Group neemt een meerderheidsbelang in public-cloudspecialist CloudNation. Met het bundelen van hun krachten bieden de Uniserver Group en CloudNation complete expertise op het gebied van clouddiensten voor Managed Service Providers, Independent Software Vendors en bedrijven. De deelneming past in de buy and build-strategie van Uniserver om een echt Nederlands ecosysteem te bouwen waar MSP’s, ISV’s en bedrijven terechtkunnen voor al hun cloudvragen. De Uniserver Group nam eerder onder meer de cloudspecialisten Denit, Micros Internet, de datacenterinfrastructuur van Detron en Soluno BC over.  

Ronald Bezuur, CEO van Uniserver Group: “Er is in Nederland grote behoefte aan kennis over multi-cloudoplossingen. Met CloudNation binnen ons ecosysteem kunnen we aan deze behoeften invulling geven via de nog steeds groeiende private cloud-dienstverlening van de Uniserver Group. Met meer dan 200 cloudspecialisten vullen we nu elk vraagstuk rondom private, public en multi-cloud in. Hiermee zetten we de volgende stap in onze ambitie om de Liander van de Nederlandse clouddienstverlening te worden.”  

CloudNation is pas 2,5 jaar actief maar heeft zich in die periode ontwikkeld tot één van de weinige onafhankelijke public-clouddienstverleners voor MSP’s, ISV’s en eindklanten in Nederland. Arjen Vriens, één van de drie medeoprichters en aandeelhouders (samen met Bart Boonen en Joran Markx) , geeft aan dat CloudNation door haar onafhankelijke benadering een belangrijke positie heeft verkregen in de Nederlandse markt. “Het is dan ook onze ambitie om de grootste onafhankelijke public-cloudspecialist voor Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud Platform in Nederland te worden. Veel organisaties die bezig zijn met de transformatie van hun IT-omgeving overwegen of zijn al bezig met de implementatie van een op de public cloud gebaseerde IaaS- of PaaS-oplossing. Gedurende de oriëntatie en de eerste stappen van die transformatie lopen zij tegen een gebrek aan kennis en ervaring aan. Daardoor zien we veel kansen om hen te versnellen en kennis over te dragen terwijl we ze naar de public cloud brengen.” 

Frank Kurstjens, oprichter en oud-aandeelhouder van CloudNation, is trots op wat het team de afgelopen 2,5 jaar heeft opgebouwd. Kurstjens heeft de andere drie aandeelhouders geholpen in deze snelle groei, maar treedt nu terug. “Ik ben enorm trots om mijn aandeel over te dragen aan de Uniserver Group, zodat het team alle kansen krijgt om verder door te groeien en uiteindelijk de marktleider te worden als de grootste onafhankelijke Nederlandse public cloud-specialist. Met elkaar zullen ze mooie diensten ontwikkelen en de groei van de afgelopen 2,5 jaar voortzetten.”  

### 

Over CloudNation 
CloudNation biedt een cloud-overstijgende propositie aan, die organisaties de mogelijkheid geeft om te versnellen in de realisatie van hun public cloudtransformatie. Het onafhankelijke advies is gebaseerd op AWS, Azure, GCP of Oracle Cloud en wordt geleverd in de vorm van expertise op tijdelijke basis of het realiseren van een project met een kop en een staart. CloudNation is Advanced Partner van AWS en heeft de Microsoft Gold Partner Status. Ook heeft CloudNation partnerships met diverse technologiepartners die aanpalend zijn aan de kernactiviteit, waaronder Aviatrix, SumoLogic, Orca Security en Checkpoint.  

Over Uniserver Group 
Uniserver Group biedt IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Met de beste infrastructuur in Nederlandse datacenters, 99.98 procent up-time, een partner-only model en de beste cloudoplossingen stelt Uniserver Group zijn klanten in staat om innovatieve ICT-diensten voor hun klanten te ontwikkelen. Uniserver Group werkt intensief samen met haar partners om maximale toegevoegde waarde voor de eindklanten te realiseren. Als enige in Nederland werkt het bedrijf met een uniek partner-only model. De partners van Uniserver zijn daarom daadwerkelijk partners en geen concurrenten. Al meer dan 150 IT-dienstverleners kozen voor Uniserver. Bij Uniserver Group werken 200 professionals die samen duizenden eindklanten bedienen.
Laatste van Uniserver  
Uniserver benoemt Oliver Huber tot Senior Sales Manager

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Uniserver levert de nieuwe ‘cloudmotor’ van Soluno BC
Geplaatst:
Verstreken tijd: 150 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Uniserver contact  

Logo Uniserver

  +31(0) 72 572 56 46
  info@uniserver.nl
  www.uniserver.nl
Uniserver sociaal  


Uniserver tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com