Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (155 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Roche integreert de Accu-Chek® Insight insulinepomp in het automatische insulinetoedieningssysteem (AID) van Diabeloop

  • De Accu-Chek Insight insulinepomp van Roche Diabetes Care zal de eerste pomp zijn met een voorgevulde ampul die in loopmodus kan worden gebruikt.
  • Als onderdeel van DBLG1 systeem van Diabeloop zal de Accu-Chek Insight insulinepomp mensen met diabetes in staat stellen hun diabetes beter te beheren en hun tijd binnen het bereik te verbeteren.
Almere, 1 maart 2021 - Roche heeft vandaag aangekondigd dat de Accu-Chek Insight insulinepomp automatische insulinetoediening (AID) zal ondersteunen door samen te werken met Diabeloop, een Frans MedTech-bedrijf dat baanbrekend is op het gebied van therapeutische kunstmatige intelligentie. Mensen met diabetes zullen de mogelijkheid hebben om de Accu-Chek Insight insulinepomp, met zijn voorgevulde insuline ampul en de mogelijkheid voor een kleine basaal afgifte, te gebruiken in een hybride closed-loopsysteem. Door de insulinepomptechnologie vooruit te helpen, omarmt Roche zijn visie om te innoveren en mensen met diabetes te helpen, zodat ze minder aan hun diabetes en bijbehorende routines denken en hen te ontzorgen.

De Accu-Chek Insight insulinepomp wordt onderdeel van DBLG1 systeem van Diabeloop. Binnen dit CE-gemarkeerde systeem zal het worden aangesloten op een continu glucosemonitoringsysteem en DBLG1 - Diabeloop's zelflerende algoritme dat beschikbaar is via een speciale handset. Dit algoritme analyseert realtime gegevens en beslist of de insulinetoediening moet worden stopgezet, de basale toedieningssnelheid moet worden aangepast of zelfs een automatische correctiebolus moet worden toegediend als dat nodig is1.

“De diabetesbehandeling is complex en persoonlijk en het bereiken van therapiedoelen is een voortdurende uitdaging. De integratie van de Accu-Chek Insight insulinepomp in een AID-systeem creëert nieuwe mogelijkheden om de last van constante aanpassing van de insulinedosis voor mensen met diabetes te verminderen,” aldus Henrique Zorn, General Manager van Roche Diabetes Care Nederland. "Door samen te werken met Diabeloop, helpen we mensen met diabetes meer uit het leven te halen door hen dag en nacht automatisch te voorzien in hun persoonlijke insulinebehoefte. Bij Roche zijn we van mening dat hoe persoonlijker de therapie is, hoe beter de resultaten zullen zijn."

Met zijn slanke ontwerp, intuïtieve gebruikersbegeleiding en voorgevulde ampul is de Accu-Chek Insight-insulinepomp sinds 2014 een metgezel voor mensen met diabetes. Vanaf begin 2021 zullen mensen met diabetes in Nederland, Duitsland, Italië, Spanje en Zwitserland, de Accu-Chek Insight insulinepomp als hybride closed-loop kunnen gebruiken. De uitrol in de eerste landen in Europa markeert Roche's eerste stap op het gebied van automatische insulinetoediening, wat een mijlpaal is binnen de strategie van geïntegreerd Personalised Diabetes Management (iPDM).

“Samen met Roche willen we mensen met diabetes een nieuwe mogelijkheid bieden in hun insulinepomptherapie”, aldus Marc Julien, co-CEO van Diabeloop. "Door de integratie van de Accu-Chek Insight insulinepomp in ons DBLG1 systeem kan Diabeloop onze veilige en gepersonaliseerde oplossing voor geautomatiseerd diabetesmanagement aanbieden aan meer mensen met diabetes in heel Europa."

Over hybride closed-loop systemen

Hybride closed-loop systemen bestaan uit een continue glucosemonitor, een insulinepomp en een algoritme dat glucosemetingen in realtime analyseert. Elke vijf minuten wordt een glucosewaarde verzonden naar DBLG1 dat het algoritme host dat de insulinetoediening automatisch berekent en aanpast. De benodigde doses insuline worden bepaald, rekening houdend met de fysiologie van mensen, de totale dagelijkse dosis insuline en maaltijdinformatie. De systemen worden als "hybride" beschouwd omdat gebruikers maaltijdinnames moeten aangeven en de bolusdoses moeten invoeren om de maaltijden te dekken. Het systeem automatiseert continu de toediening van basale insuline om de glucosespiegels binnen het streefbereik te houden. Sommige systemen zijn ook in staat om automatisch correctiebolussen toe te dienen, aangezien deze nodig zijn om de glucosewaarden weer binnen het streefbereik te brengen.Alle handelsmerken die in dit bericht worden gebruikt of genoemd, zijn wettelijk beschermd.

Referentie
[1] Benhamou PY, Franc S, Reznik Y, et al. Closed-loop insulin delivery in adults with type 1 diabetes in real-life conditions: a 12-week multicentre, open-label randomised controlled crossover trial. Lancet Digital Health. 2019;1: e17–25.Over Roche Diabetes Care
Roche Diabetes Care is al meer dan 40 jaar een pionier in innovatieve diabetestechnologieën en diensten en een wereldleider op het gebied van geïntegreerd diabetesmanagement. Als wereldleider op het gebied van geïntegreerd diabetesbeheer, werken meer dan 5000 werknemers in meer dan 100 markten over de hele wereld dagelijks om mensen met diabetes te helpen minder aan hun diabetes en bijbehorende routines te denken en hen te ontzorgen.

Roche Diabetes Care werkt samen met zorgverleners, zorgaanbieders en betalers om deze complexe aandoening optimaal te beheren en bij te dragen aan duurzame zorgstructuren. Onder het merk Accu-Chek® en in samenwerking met partners creëert Roche Diabetes Care waarde door geïntegreerde oplossingen te bieden voor het bewaken van glucosewaarden, de afgifte van insuline en het volgen en interpreteren van relevante data voor een succesvolle therapie. Door een toonaangevend open ecosysteem op te zetten en digitale oplossingen en apparaten aan te sluiten, zal Roche Diabetes Care een optimaal persoonlijk diabetesmanagement mogelijk maken en zo de therapieresultaten verbeteren.

Sinds 2017 maakt mySugr, met zijn toonaangevende mobiele app en diensten voor diabetesmanagement, deel uit van Roche Diabetes Care.

Roche Diabetes Care maakt deel uit van Roche Diagnostics, gevestigd in Basel, Zwitserland. Kijk voor meer informatie op www.accu-chek.nl en www.mysugr.com.

Over Roche
Roche is een wereldwijde pionier op het gebied van farmaceutica en diagnostiek, gericht op het bevorderen van de wetenschap om het leven van mensen te verbeteren. De gecombineerde sterke punten van farmaceutica en diagnostiek onder één dak hebben Roche tot leider gemaakt in gepersonaliseerde gezondheidszorg - een strategie die erop gericht is om op de best mogelijke manier de juiste behandeling voor elke patiënt af te stemmen.

Roche is 's werelds grootste biotechbedrijf, met echt gedifferentieerde geneesmiddelen op het gebied van oncologie, immunologie, infectieziekten, oogheelkunde en ziekten van het centrale zenuwstelsel. Roche is ook de wereldleider op het gebied van in-vitrodiagnostiek en weefsel gebaseerde kankerdiagnostiek, en een koploper op het gebied van diabetesmanagement.

Roche, opgericht in 1896, blijft zoeken naar betere manieren om ziekten te voorkomen, diagnosticeren en behandelen en een duurzame bijdrage te leveren aan de samenleving. Het bedrijf wil ook de toegang van patiënten tot medische innovaties verbeteren door samen te werken met alle relevante belanghebbenden. Meer dan dertig door Roche ontwikkelde geneesmiddelen zijn opgenomen in de World Health Organization Model Lists of Essential Medicines, waaronder levensreddende antibiotica, antimalariamiddelen en geneesmiddelen tegen kanker. Bovendien wordt Roche voor het twaalfde opeenvolgende jaar door de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) erkend als een van de meest duurzame bedrijven in de farmaceutische industrie.

De Roche Group, met het hoofdkantoor in Bazel, Zwitserland, is actief in meer dan 100 landen en had in 2020 wereldwijd ongeveer 98.000 mensen in dienst. In 2020 investeerde Roche 12,2 miljard CHF in R&D. Genentech, in de Verenigde Staten, is een volledig onderdeel van de Roche Group. Roche is de meerderheidsaandeelhouder van Chugai Pharmaceutical, Japan. Voor meer informatie kan je terecht op www.roche.com.

Voor meer persinformatie
Roche Diabetes Care Nederland BV
Marianne van Gool
tel: +31 (0)6 51918614
e-mail: marianne.van_gool@roche.com

of

Clarity
Naomi van Duin
tel: +31 (0)23 555 34 24
e-mail: rochediabetescare@clarity.pr
Laatste van Roche Diabetes Care  
Insulinepomp met hybride closed-loop modus nu beschikbaar in Nederland

Roche integreert de Accu-Chek® Insight insulinepomp in het automatische insulinetoedieningssysteem (AID) van Diabeloop

Ervaar wat één dag met diabetes betekent: #denkaandiabetes
Extreme Networks brengt als eerste in de branche enterprise-grade Wi-Fi 6E-oplossing op de markt

BlackBerry-oplossing monitort schoon water en overstromingsrisico's

Essentra Components neemt Chinese onderdelenfabrikant over

Britse defensieonderdelen Royal Air Force en Royal Navy verbeteren recruitmentproces met Pega’s low-code software

Nederlandse bedrijven sluiten wereldwijd hoogste verzekering af tegen ransomware-aanvallen

Total Economic Impact-onderzoek: Dataiku levert bedrijven een return-on-investment van 423 procent

Onderzoek Red Hat: Ruim twee derde developers zet containers actief in

Macaw wordt comdirect’s socialmedia-leadagency 

KnowBe4 ontvangt vier ISO-certificeringen van ISOQAR
Worldstream breidt uit naar Duitsland met nieuw datacenter bij maincubes in Frankfurt

fonQ groeit met 142% jaar over jaar dankzij gebruik van Mirakl-marktplaatsplatform

53 procent van de Nederlanders vindt dat ze voor een normaal leven hun gegevens moeten delen met techreuzen als Google

Werkgevers overschatten de productiviteit van medewerkers bij het thuiswerken

Conscia benoemt Pascal Huijbers tot CTO Conscia Group

Visma | Raet splitst op in Visma | Raet en Visma | YouServe

Waard€volle Club partners CBMK Creditmanagement en Budgetcoach Groep lanceren Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit

Proactiviteit vereist voor toekomstig succes in e-commerce

Fortinet lanceert security service FortiTrust: flexibele licentie per gebruiker

Rooskens Group kiest voor Oracle Transportation Management ter ondersteuning van snelle bedrijfsuitbreiding

Western Digital introduceert draagbare WD Elements SE SSD
Geplaatst:
Verstreken tijd: 155 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Roche Diabetes.. contact  

Logo Roche Diabetes Care

Roche Diabetes.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91780 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10604 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl