www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2523 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (56 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Veeam brengt V11 uit, met meer dan 200 verbeteringen, dat ransomware en dataverlies elimineert en tegelijkertijd één platform biedt voor moderne databescherming

Nieuwe 4-in-1-oplossing combineert back-up, replicatie, storage-snapshots en nu ook Continuous Data Protection (CDP)

Utrecht, 24 februari 2021 - Veeam Software, de leider in back-up-oplossingen voor Cloud Data Management, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Veeam Backup & Replication v11 en levert daarmee de meest geavanceerde databeveiligingsoplossing voor virtuele, fysieke, cloud- en enterprise-workloads. Met meer dan 200 nieuwe features en verbeteringen is deze single solution voor uitgebreid datamanagement krachtig en flexibel genoeg om elke fase van de data-lifecycle te beschermen, terwijl het een antwoord biedt op alle complexiteit van een multi cloud-omgeving voor AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform.

“V10, dat Veeam twaalf maanden geleden uitbracht met 150 nieuwe verbeteringen, is inmiddels meer dan 700.000 keer gedownload. Dat Veeam de volgende versie - Veeam Backup & Replication v11 - met meer dan 200 nieuwe en krachtige back-up-, cloud-, DR-, security- en automation-verbeteringen uitbrengt, spreekt boekdelen over onze innovatiesnelheid en sterke toewijding aan de behoeften en data-betrouwbaarheidseisen van klanten en partners”, zegt Danny Allan, Chief Technology Officer en Senior Vice President Product Strategy bij Veeam.

451 Research rapporteert dat 69% van de organisaties aangeeft dat ten minste 75% van hun workforce effectief kan werken op afstand[1]. Nu workloads zich sneller verplaatsen naar multi cloud-ecosystemen en werknemers steeds vaker op afstand werken, is data lastiger te managen en controleren dan ooit tevoren. Als antwoord op de nieuwe uitdagingen op het gebied van databescherming in 2020 en 2021, beschikt V11 over betrouwbare security en bescherming tegen ransomware die toenemende risico's van cyberdreigingen afweren. Hiermee levert het ongekende veerkracht voor organisaties van elk formaat.

Veeam v11 maakt het voor organisaties mogelijk om de volgende features te gebruiken als onderdeel van een complete databeveiligingsoplossing:
  • Disaster Recovery met Veeam Continuous Data Protection (CDP): Elimineer downtime en minimaliseer dataverlies voor Tier-1 VMware workloads met ingebouwde CDP en realiseer direct herstel naar een laatste staat of een gewenst tijdstip voor de beste recovery point objectives (RPO’s).
  • Betrouwbare ransomware-beveiliging: Houd back-ups veilig met onveranderlijke, geharde Linux-repositories die voldoen aan SEC 17a-4(f), FINRA 4511(c) en CFTC 1.31(c)-(d)-regulering en voorkom encryptie door ransomware of onbedoelde of opzettelijke verwijdering; gebaseerd op general-purpose-servers zonder enige hardware lock-in.
  • AWS S3 Glacier en Azure Blob Archive: Verlaag de kosten van data-archivering op de lange termijn en retentie met een factor 20 en vervang handmatig tape-management door native ondersteuning voor Amazon S3 Glacier (inclusief Glacier Deep Archive) en Microsoft Azure Archive Storage middels end-to-end back-up lifecycle-management met Veeam Scale-out Backup Repository Archive Tier.
  • Google Cloud Storage: Deze nieuwe ondersteuning voor Google Cloud Storage voor Veeam Scale-out Backup Repository Capacity Tier biedt meer keuze in hot cloud object storage-doelen.
  • Uitgebreide Instant Recovery: Bereik de laagste recovery time objectives (RTO’s) met krachtig en direct herstel voor Microsoft SQL, Oracle databases en NAS file shares van de pionier van Instant VM Recovery.
  • Nieuwe Veeam Agent voor Mac: Deze feature biedt back-ups voor data van eindgebruikers voor ieder macOS-apparaat en voegt zich daarmee bij de bestaande Veeam Agents voor Microsoft Windows, Linux, IBM AIX en Oracle Solaris.
  • Veeam-powered BaaS en DRaaS: Gebruik de services, oplossingen en expertise die nodig zijn om de waarde van V11 te maximaliseren door samen te werken met Veeam-powered service providers voor een volledig beheerde back-up-ervaring.
Veeam levert Backup as a Service (BaaS) en Disaster Recovery as a Service (DRaaS) dankzij partnerships met leidende cloud en managed services providers in meer dan 180 landen. Om te zorgen dat deze services naadloos integreren met V11, biedt Veeam Service Provider Console v5 service providers een webgebaseerd platform voor gecentraliseerd management, monitoring en self-service-toegang voor werkzaamheden met betrekking tot databeveiliging. Verder bevat versie 5 nu ook uitgebreid back-up-management voor Linux en Mac, monitoring en rapportage van cloud-native AWS- en Azure-back-ups, verbeterde security met multi-factor authentication (MFA), en krachtige insider beveiligingsfuncties.

Veeam Availability Suite v11 combineert de expansieve back-up en herstel-features van Veeam Backup & Replication v11 met de monitoring, rapportage en analytics-mogelijkheden van Veeam ONE v11. Dit biedt organisaties complete databeveiliging en zichtbaarheid, en maakt het voor klanten mogelijk om ongeëvenaarde beschikbaarheid, zichtbaarheid en beheer van data in multi cloud-omgevingen te bereiken. Verder wordt Veeam DR Pack, waaronder Veeam Disaster Recovery Orchestrator (voorheen Veeam Availability Orchestrator), toegevoegd aan nieuwe of bestaande aankopen van de Veeam Availability Suite of Veeam Backup & Replication. Dit biedt organisaties automatisering van siteherstel en DR-testen om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Veeam Backup & Replication v11 is vanaf vandaag beschikbaar als download. Daarnaast zijn alle nieuwe features beschikbaar binnen de Veeam Universal License (VUL) - de draagbare, flexibele, cloud-ready licentie voor alle on-premises- en cloud-workloads. Universal Licensing maakt het beschermen van verschillende workload-types in multi cloud-omgevingen makkelijk doordat licenties tussen workloads overgedragen kunnen worden zonder extra kosten. Veeam-klanten kunnen ervoor kiezen om gedurende zes maanden gratis 25 VUL-licenties te ontvangen voor gebruik voor AWS en Azure-native back-up en herstel bij het upgraden naar V11.

Ga naar https://www.veeam.com/pricing.html voor de meest recente informatie over prijzen en hoe u Veeam-producten kunt aanschaffen. Registreer hier om het Veeam V11 virtuele evenement bij te wonen op woensdag 24 februari om 17:00 CET: https://go.veeam.com/v11 of bezoek voor meer informatie www.veeam.com/nl.

[1] 451 Research Report: Voice of the Enterprise: Digital Pulse, Coronavirus Flash Survey October 2020 - Advisory ReportOver Veeam Software
Veeam is de leider in back-up-oplossingen die Cloud Data Management leveren. Veeam biedt één platform voor het moderniseren van backups, het versnellen van hybrid cloud en het beveiligen van data. Veeam heeft meer dan 400.000 klanten wereldwijd, waaronder 82 procent van de Fortune 500-bedrijven en 69 procent van de Global 2000-organisaties. Veeam's 100 procent channel-ecosysteem omvat globale partners, waaronder exclusieve resellers HPE, NetApp, Cisco en Lenovo. Veeam heeft vestigingen in meer dan dertig landen. Voor meer informatie: www.veeam.com. Of volg Veeam op Twitter: @veeam_benelux.Voor meer informatie

Whizpr
Winnie Silvertand / Paul Maris / Martine Korthals
E-mail: veeam@whizpr.nl

Veeam
Lucy Houghton
E-mail: lucy.houghton@veeam.com
Laatste van Veeam Software  
World Backup Day: CXO’s in EMEA zetten fors in op cloudgebaseerde back-up

Veeam presenteert aanpassingen aan zijn EMEA ProPartner-netwerk

CXO-onderzoek: 58% van alle data backups faalt. Resultaat: gevaar voor dataprotectie en vertraging digitale transformatie
eV-ict en de IT Management Group starten een samenwerking om ICT kosten analyse in te voeren bij bedrijven en organisaties

Klantcontact.nl lanceert de Klantcontact Partnership Studie (KPS)

Pilot Cellnex en Techtenna versnelt realisatie IoT netwerk Tilburg

Resultaten Unit4 Q1 opgestuwd na groei-investering door TA Associates van meer dan 2 miljard dollar

Vattenfall Foundation start kennisgedreven vrijwilligerswerk door samenwerking met Impact Matters

Nieuw onderzoek biedt inzicht in belangrijkste oorzaken burn-outs onder zorgpersoneel

Werkomgeving, bedrijfscultuur en persoonlijke ontwikkeling belangrijker voor softwareontwikkelaars dan salaris

Pega Process AI biedt zelfoptimaliserende procesautomatisering

Arrow Electronics breidt ArrowSphere uit met Bitdefender MSP-portfolio voor cyberbeveiliging

Razer Invitational – North America begin van Invitational Season 2021

VMware ondersteunt de huidige Anywhere Workforce met nieuwe propositie

Zscaler verbetert Zero Trust-security voor de digitale organisatie en ontwricht daarmee decennia aan verouderde IT-security- en netwerkmodellen

Dell Technologies: Betere prestaties en meer automatisering voor Dell EMC PowerStore-gamma

Gezichtsverificatie iProov geselecteerd door itsme om wereldwijde groei te ondersteunen

Maandalert Woningmarkt | april 2021, Blijvende prijsstijgingen op de woningmarkt

Keensight Capital neemt strategisch meerderheidsbelang in RAM Infotechnology om verdere groei en innovatie op het gebied van ICT voor de zorg te faciliteren

TIE Kinetix helpt Nederlands Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de volgende stap te maken met e-procurement

Duurzame bezorgservice Homerr breidt uit naar Vlaanderen
BIM4Production wil de bouwsector blijvend veranderen, project bij Spaansen is antwoord op de vraag: ‘hoe dan?’

Ivanti introduceert Neurons voor ITSM en ITAM om Everywhere Workplace mogelijk te maken

Zoom stelt $100 miljoen beschikbaar voor ontwikkelaars Zoom Apps

Updates voor Jamf Parent en Jamf Teacher ondersteunen online, hybride en fysiek onderwijs

Rick Schouten wordt Head of Finance BPSOLUTIONS

PayIBAN innoveert met aanbieden van iDEAL en Incassomachtigen zonder transactiekosten

Startupbootcamp Lanceert Digitale Accelerator Voor One Single Hub

Earth Day: duurzaamheid begint bij de fabrikant volgens Lexmark

KnowBe4-rapport laat zien dat we slimmer worden in het herkennen van corona-gerelateerde phishing-mails

JOGO haalt €2 miljoen op voor innovatief ontwikkelingsplatform voor voetbaltalent
Geplaatst:
Verstreken tijd: 56 dagen
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Impact Matters
Logo Nuance
Logo Honeypot
Logo Pegasystems
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Zoom
Logo Jamf
Logo BPSOLUTIONS
Logo Startupbootcamp
Logo Unit4
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90899 persberichten
- 5959 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10135 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers