Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (157 dagen geleden)
Bedrijf:

Gemeente Amsterdam verlengt elektronische facturatie overeenkomst met TIE Kinetix

Duizenden leveranciers zullen worden aangesloten op het FLOW-platform

TIE Kinetix, leider in business-to-government (B2G) elektronisch factureren, kondigde vandaag aan dat de Gemeente Amsterdam haar vierjarig overeenkomst met nog eens drie jaar heeft verlengd. De verlenging betekent dat gedurende de contractperiode nog eens duizenden leveranciers van de gemeente zullen worden aangesloten op het FLOW Partner Automation platform.

"Wij begonnen onze relatie met de gemeente Amsterdam al in 2017, kort voordat alle overheidsinstanties in Nederland wettelijk verplicht werden om elektronische facturen te ontvangen en te verwerken," zegt Jan Sundelin, CEO, TIE Kinetix. "Wij zijn er trots op dat wijde gemeente hebben ondersteund tijdens deze eerste fase van digitalisering, en wij kijken ernaar uit om de komende drie jaar nog meer vooruitgang te boeken."

Elektronisch factureren is vanaf 27 mei 2020 verplicht voor alle leveranciers van de gemeente Amsterdam. Deze verplichting heeft als doel de verwerkingstijd en -kosten verder te verlagen door middel van factuurautomatisering, wat resulteert in meer efficiëntie en een snellere doorlooptijd voor de gemeente en haar leveranciers. Als Nederlands bedrijf met een overvloed aan kennis van e-facturatie in Nederland en een netwerk van meer dan 600 overheidsorganisaties alleen al in de Benelux, is TIE Kinetix een geprefereerde dienstverlener.

Om de overstap naar e-facturatie te vereenvoudigen, biedt TIE Kinetix leveranciers diverse mogelijkheden om aan te sluiten op het FLOW-platform: EDI-2-FLOW, PDF-2-FLOW, en PORTAL-2-FLOW. Afhankelijk van de individuele bedrijfsbehoeften kunnen leveranciers ervoor kiezen om facturen elektronisch, via e-mail (bijvoorbeeld in PDF-formaat) of via een online portaal te verzenden. Daarnaast biedt het bedrijf ook een breed aanbod van diensten en ondersteuning om het aansluiten van leveranciers te stimuleren, waaronder geautomatiseerde aansluitprogramma’s met actieve opvolging.  Een bijkomend voordeel voor leveranciers is dat het bedrijf ISO 27001-gecertificeerd is en als officieel “PEPPOL Acces Point” fungeert.

Deze overeenkomst met de gemeente Amsterdam is de eerste van twee toegekende verlengingsperioden van drie jaar. De gemeente heeft de optie om in 2024 een extra verlengingsperiode van drie jaar aan te gaan. 

Lees hier meer over onze business-to-government oplossingen.

Over TIE Kinetix
Bij TIE Kinetix leveren wij Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen aan bedrijven, (semi-) overheidsinstanties en hun zakenpartners om supply chain processen te vereenvoudigen door volledig elektronische uitwisseling van zakelijke documenten. FLOW Partner Automation, ons software platform, stelt de gebruikers in staat om slimmer samen te werken met hun zakenpartners en de communicatie te stroomlijnen door naadloze integratie met elk bestaand (IT-) systeem. Sinds 1987 ondersteunen wij alle EDI- en e-facturatiestandaarden en de communicatiemethoden die hier wereldwijd voor worden gebruikt. Ons internationale team deelt hun expertise en ervaring met onze ruim 2.500 klanten en vereenvoudigen de jaarlijkse uitwisseling van meer dan 1 miljard documenten via FLOW.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: TIE) en heeft kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Australië en de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar www.TIEKinetix.com/nl en volg ons op Linkedin, Twitter, Facebook, Xing en YouTube.

Neem contact op voor meer informatie:

TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen
T: +31-88-369-8000

E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com
Laatste van TIE Kinetix N.V.  
TIE Kinetix verzorgt elektronische facturatie voor Rabobank

TIE Kinetix presenteert de Summer Release 2021 van het FLOW Platform

TIE Kinetix sluit overeenkomst met Olympia, leverancier van de Gemeente Amsterdam
Geplaatst:
Verstreken tijd: 157 dagen
TIE Kinetix N... contact  

Logo TIE Kinetix N.V.

  +31-88-369-8000
  info@TIEKinetix.com
  tiekinetix.com/nl
TIE Kinetix N... sociaal  


TIE Kinetix N... tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com