www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 dagen geleden)
Bedrijf:

Macaw trekt investeerder aan om groeistrategie te realiseren en unieke bedrijfscultuur te behouden

Avedon Capital Partners helpt Macaw de komende jaren met dubbele cijfers te groeien

Hoofddorp, 22 februari 2021 --- Macaw, toonaangevend leverancier van digitale diensten, maakt vandaag bekend dat private equity firm Avedon Capital Partners in het bedrijf gaat investeren. Dankzij deze samenwerking kan de 'Great Place to Work'-onderneming zijn 'Macaw 25'-groeistrategie uitvoeren. Het doel van deze strategie is een toonaangevende Europese speler te worden die klanten toegevoegde waarde biedt met Microsoft- en Sitecore-technologie.

Macaw staat voor succesvolle implementaties en diensten op het gebied van digitale marketing en e-commerce, data en AI, werken in de cloud, en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Dankzij de specialisatie in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore kunnen klanten als Heineken, Eneco, Henkel en Vorwerk, profiteren van eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de meer dan 350 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Macaw in kantoren in Duitsland en Litouwen. Het bedrijf heeft de ambitie om in 2025 in meerdere Europese landen actief te zijn en het team uit te breiden naar in totaal 1000 mensen. 

Internationale groei
Macaw wil zijn internationale expansie voortzetten via zowel autonome groei als acquisities, waarbij uitbreiding in de DACH-regio de eerste prioriteit heeft. Met de steun van Avedon Capital Partners kan Macaw een buy-and-build-strategie volgen om nieuwe markten te betreden met een schaalbare lokale ‘footprint’. De focus zal liggen op Microsoft- en Sitecore-specialisten met een speciale focus op data, customer experience-oplossingen en bedrijfsapplicaties.

Unieke bedrijfscultuur en DNA
Macaw heeft een bijzondere bedrijfscultuur die sterk gericht is op de medewerkers naast de focus op klanten. Niet alleen door hen veel verantwoordelijkheid en vertrouwen te geven en door respect te tonen, maar ook door een werkomgeving te creëren waarin samenwerking, leren, authenticiteit, vitaliteit en het behalen van succes centraal staan. Deze cultuur is ontstaan door het combineren van diverse disciplines, zoals advies, creatie, technologie en data. En kenmerkt zich door vakmanschap, toewijding en passie. Macaw’ers zijn ambitieuze doorzetters die houden van een uitdaging en gaan voor het beste resultaat. De slogan van het bedrijf is dan ook 'challenge accepted'. Het combineren van de beste technologie met de beste mensen – aangevuld met een extra dosis creativiteit, passie, expertise en verbondenheid – creëert een sterke basis voor succes. 

Succesvol en duurzaam bedrijf
William van der Pijl, CEO van Macaw, licht toe: “We willen meer klanten ondersteunen met hun digitale transformatie en willen ze helpen succesvol te zijn met onze oplossingen en diensten. In Avedon Capital Partners hebben we een goede partner gevonden om onze internationalisering te versnellen en tegelijkertijd onze unieke cultuur te behouden. Met de nodige aandacht en zorg zullen we specialisten met dezelfde mindset selecteren om samen een succesvol en duurzaam bedrijf op te bouwen. Klanten kunnen hierdoor profiteren van zowel diepere en bredere vakkennis als een breder geografisch bereik.”

Ronald van Es, CFO van Macaw, voegt daaraan toe: “We zijn erg blij dat we onze groei en prestaties kunnen voortzetten in een vertrouwensvolle omgeving waarin onze mensen zich geïnspireerd en veilig voelen en trouw aan zichzelf kunnen zijn. We zijn bezig met een nieuwe reis van groei om een toonaangevende innovator te blijven en onze sterke focus op werknemers en klanten te behouden.”

“We zijn verheugd deel uit te maken van het indrukwekkende groeipad van Macaw”, zegt Emily Jeffries, Investment Director bij Avedon Capital Partners. “In deze snelgroeiende markt is talent schaars. Macaw heeft een cultuur en werkomgeving gecreëerd die getalenteerde mensen aantrekt en behoudt. Deze uitstekende werknemerspropositie, in combinatie met sterke technische capaciteiten, plaatst Macaw in een goede positie om verder te profiteren van de grote vraag die we in de markt zien. We zijn onder de indruk van de waardering die klanten en partners zoals Microsoft en Sitecore hebben ten aanzien van de technische capaciteiten en de manier van werken van Macaw. De uitstekende reputatie zal het groeimomentum blijven aanwakkeren.”

Over Macaw 
Digitale dienstverlener Macaw helpt grootzakelijke bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing en e-commerce, data en AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Macaw is gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Hierdoor kunnen klanten profiteren van de eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de meer dan 350 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland, maar ook vanuit kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Eneco, Henkel, Vorwerk helpen succesvol te zijn. 

De voorliefde van Macaw voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jaren hoog op de ranglijst van Great Place to Work. Ga voor meer informatie naar: www.macaw.nl.

Over Avedon Capital Partners
Avedon Capital is een toonaangevende private equity investeerder in kleine tot middelgrote bedrijven in de Benelux en Duitsland. Avedon investeert in ondernemingen met sterke oprichters/ eigenaars of managementteams en onderscheidende en ambitieuze groeiplannen die een stap voorwaarts vereisen. Het team van Avedon is gevestigd in Amsterdam en Düsseldorf en heeft een beheerd vermogen van meer dan €1 biljoen. Via speciale sectorteams zoekt Avedon naar kansen in niches binnen vier sectoren: i) Software & Technology; ii) Business Services; iii) Smart Industries; en iv) Consumer & Health. In de loop der jaren heeft het team 26 groeiende bedrijven ondersteund op het vlak van strategie, nationale en internationale omzetgroei, human capital en operationele verbeteringen. Avedon heeft een sterk track record als het gaat om ondersteuning van groei en om waardecreatie. Voor meer informatie, zie: www.avedoncapital.com.

Voor meer informatie voor de pers
Macaw
Anke van Heerebeek
anke.van.heerebeek@macaw.nl
+31 (0)6 4820 3864
Laatste van Macaw  
Macaw trekt investeerder aan om groeistrategie te realiseren en unieke bedrijfscultuur te behouden

Nieuwe app helpt thuiswerker beter digitaal samen te werken

Unieke bedrijfscultuur en DNA maken Macaw een Great Place to Work
Rose Mensink treedt toe tot Fullstaq als CMO

Uniserver levert de nieuwe ‘cloudmotor’ van Soluno BC

RobotWise organiseert tijdens de voorjaarsvakantie gratis dag voor leerlingen van Amstelveense basisschool

Loopbaansector heeft last van lage werkloosheid
T-Mobile bekroond door umlaut met “Best in Test” wereldwijd

Nederlandse digitale innovator Sam Media wint Meffy Award met VR-streamingdienst Mobio360

ALLEENINKT.NL GAAT 8 RETAILONDERNEMERS HELPEN

Gedateerde roostersoftware zorgt voor stevige omzetverliezen

Zyxel roept mkb op een effectieve cyberbeveiligingsstrategie op te bouwen

Red Hat verbetert Kubernetes voor traditionele en cloud-native applicaties met nieuwste versie Red Hat OpenShift

Ruim kwart ondernemers vertrouwt extraverte fiscaal-professional niet

Vijf mogelijke vormen van autolease

Citrix-onderzoek: Bedrijven lopen toptalent mis als werken op afstand niet permanent wordt omarmd

Logistiek dienstverlener De Rijke Group maakt orders verwerken volledig digitaal met low-code platform van Mendix

Advocatenkantoor NautaDutilh kiest voor Sentia als managed service partner

Panasonic Toughbook: de ultieme personalisatie

Europese consumenten zijn teleurgesteld in digitale vernieuwing

Onderzoeksrapport van FortiGuard Labs: cybercriminelen volgen de online activiteiten van werknemers op de voet

Previder levert vernieuwde digitale werkplek voor de zorg

Appian uitgeroepen tot 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Enterprise Low-Code Applicatie Platforms

TIE Kinetix introduceert real-time disaster recovery dienstverlening voor bedrijfskritische data
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 dagen
Macaw contact  

Logo Macaw

  023 – 20 60 600
  contact@macaw.nl
  www.macaw.nl
Macaw sociaal  


Macaw tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Logo Avit Group
Logo Poly
Logo Techniekopleiding.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90474 persberichten
- 5909 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9765 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl