www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (73 dagen geleden)
Bedrijf:

Macaw trekt investeerder aan om groeistrategie te realiseren en unieke bedrijfscultuur te behouden

Avedon Capital Partners helpt Macaw de komende jaren met dubbele cijfers te groeien

Hoofddorp, 22 februari 2021 --- Macaw, toonaangevend leverancier van digitale diensten, maakt vandaag bekend dat private equity firm Avedon Capital Partners in het bedrijf gaat investeren. Dankzij deze samenwerking kan de 'Great Place to Work'-onderneming zijn 'Macaw 25'-groeistrategie uitvoeren. Het doel van deze strategie is een toonaangevende Europese speler te worden die klanten toegevoegde waarde biedt met Microsoft- en Sitecore-technologie.

Macaw staat voor succesvolle implementaties en diensten op het gebied van digitale marketing en e-commerce, data en AI, werken in de cloud, en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Dankzij de specialisatie in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore kunnen klanten als Heineken, Eneco, Henkel en Vorwerk, profiteren van eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de meer dan 350 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Macaw in kantoren in Duitsland en Litouwen. Het bedrijf heeft de ambitie om in 2025 in meerdere Europese landen actief te zijn en het team uit te breiden naar in totaal 1000 mensen. 

Internationale groei
Macaw wil zijn internationale expansie voortzetten via zowel autonome groei als acquisities, waarbij uitbreiding in de DACH-regio de eerste prioriteit heeft. Met de steun van Avedon Capital Partners kan Macaw een buy-and-build-strategie volgen om nieuwe markten te betreden met een schaalbare lokale ‘footprint’. De focus zal liggen op Microsoft- en Sitecore-specialisten met een speciale focus op data, customer experience-oplossingen en bedrijfsapplicaties.

Unieke bedrijfscultuur en DNA
Macaw heeft een bijzondere bedrijfscultuur die sterk gericht is op de medewerkers naast de focus op klanten. Niet alleen door hen veel verantwoordelijkheid en vertrouwen te geven en door respect te tonen, maar ook door een werkomgeving te creëren waarin samenwerking, leren, authenticiteit, vitaliteit en het behalen van succes centraal staan. Deze cultuur is ontstaan door het combineren van diverse disciplines, zoals advies, creatie, technologie en data. En kenmerkt zich door vakmanschap, toewijding en passie. Macaw’ers zijn ambitieuze doorzetters die houden van een uitdaging en gaan voor het beste resultaat. De slogan van het bedrijf is dan ook 'challenge accepted'. Het combineren van de beste technologie met de beste mensen – aangevuld met een extra dosis creativiteit, passie, expertise en verbondenheid – creëert een sterke basis voor succes. 

Succesvol en duurzaam bedrijf
William van der Pijl, CEO van Macaw, licht toe: “We willen meer klanten ondersteunen met hun digitale transformatie en willen ze helpen succesvol te zijn met onze oplossingen en diensten. In Avedon Capital Partners hebben we een goede partner gevonden om onze internationalisering te versnellen en tegelijkertijd onze unieke cultuur te behouden. Met de nodige aandacht en zorg zullen we specialisten met dezelfde mindset selecteren om samen een succesvol en duurzaam bedrijf op te bouwen. Klanten kunnen hierdoor profiteren van zowel diepere en bredere vakkennis als een breder geografisch bereik.”

Ronald van Es, CFO van Macaw, voegt daaraan toe: “We zijn erg blij dat we onze groei en prestaties kunnen voortzetten in een vertrouwensvolle omgeving waarin onze mensen zich geïnspireerd en veilig voelen en trouw aan zichzelf kunnen zijn. We zijn bezig met een nieuwe reis van groei om een toonaangevende innovator te blijven en onze sterke focus op werknemers en klanten te behouden.”

“We zijn verheugd deel uit te maken van het indrukwekkende groeipad van Macaw”, zegt Emily Jeffries, Investment Director bij Avedon Capital Partners. “In deze snelgroeiende markt is talent schaars. Macaw heeft een cultuur en werkomgeving gecreëerd die getalenteerde mensen aantrekt en behoudt. Deze uitstekende werknemerspropositie, in combinatie met sterke technische capaciteiten, plaatst Macaw in een goede positie om verder te profiteren van de grote vraag die we in de markt zien. We zijn onder de indruk van de waardering die klanten en partners zoals Microsoft en Sitecore hebben ten aanzien van de technische capaciteiten en de manier van werken van Macaw. De uitstekende reputatie zal het groeimomentum blijven aanwakkeren.”

Over Macaw 
Digitale dienstverlener Macaw helpt grootzakelijke bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing en e-commerce, data en AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Macaw is gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Hierdoor kunnen klanten profiteren van de eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de meer dan 350 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland, maar ook vanuit kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Eneco, Henkel, Vorwerk helpen succesvol te zijn. 

De voorliefde van Macaw voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jaren hoog op de ranglijst van Great Place to Work. Ga voor meer informatie naar: www.macaw.nl.

Over Avedon Capital Partners
Avedon Capital is een toonaangevende private equity investeerder in kleine tot middelgrote bedrijven in de Benelux en Duitsland. Avedon investeert in ondernemingen met sterke oprichters/ eigenaars of managementteams en onderscheidende en ambitieuze groeiplannen die een stap voorwaarts vereisen. Het team van Avedon is gevestigd in Amsterdam en Düsseldorf en heeft een beheerd vermogen van meer dan €1 biljoen. Via speciale sectorteams zoekt Avedon naar kansen in niches binnen vier sectoren: i) Software & Technology; ii) Business Services; iii) Smart Industries; en iv) Consumer & Health. In de loop der jaren heeft het team 26 groeiende bedrijven ondersteund op het vlak van strategie, nationale en internationale omzetgroei, human capital en operationele verbeteringen. Avedon heeft een sterk track record als het gaat om ondersteuning van groei en om waardecreatie. Voor meer informatie, zie: www.avedoncapital.com.

Voor meer informatie voor de pers
Macaw
Anke van Heerebeek
anke.van.heerebeek@macaw.nl
+31 (0)6 4820 3864
Laatste van Macaw  
Salaris Nederlandse developers stijgt in 5 jaar met 12%, groei houdt ook na pandemie aan
Eerste Online Community Summit van Nederland start 17 mei

Red Hat wil het eerste gecertificeerde Linux-platform voor wegvoertuigen leveren

Thales en Senetas lanceren quantum bestendige netwerk encryptie-oplossing

Techone neemt De Krachtcentrale uit Arnhem over

Bynder's 2021 State of Branding Report: marketeers ontvankelijker voor automatisering binnen branding

Banking Circle verwerkt zes procent van Europese B2C e-commercebetalingen

Zenda Support biedt sourcingdienst voor vast bedrag per maand

Vertiv lanceert volgende generatie UPS-systeem voor kritische toepassingen

myBrand biedt organisaties 360 graden klantbeeld met SAP Marketing Cloud

Warbout Distributie stelt Jakko Tol aan als commercieel directeur

Sophos introduceert enige XDR-oplossing in de sector die Native Endpoint, Server, Firewall en E-mailsecurity synchroniseert

Tanium introduceert certificeringsprogramma voor klanten en partners

Extra waakzaamheid geboden voor thuiswerkers tijdens World Password Day 2021

Worldcom Confidence Index februari 2021: de publieke en energiesector zien grootste stijging in vertrouwen van CEO’s en CMO’s

Dell Technologies verhoogt waarde van data aan de edge

Dell Technologies APEX verandert de manier waarop we technologie gebruiken

VONQ introduceert Labor Market Insights-platform om HR-teams en recruiters te ondersteunen tijdens de aanhoudende pandemie

Robuuste mobiele apparatuur maakt overgang naar industrie 4.0 mogelijk

ThoughtSpot Everywhere maakt als low-code platform interactieve data-apps mogelijk met search en AI-gestuurde analytics
Geplaatst:
Verstreken tijd: 73 dagen
Macaw contact  

Logo Macaw

  023 – 20 60 600
  contact@macaw.nl
  www.macaw.nl
Macaw sociaal  


Macaw tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Logo Bynder B.V.
Logo Banking Circle
Logo Zenda Support
Logo Vertiv
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Pure Storage
Logo Zyxel
Logo Fellowes Benelux
Logo Ictivity
Logo PinkRoccade Hosting Services
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91050 persberichten
- 5969 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10237 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl