www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu

Brand New Galaxy opent kantoor in Amsterdam voor West-Europese activiteiten

Het snel groeiende en wereldwijd opererende marketing- en technologiebedrijf Brand New Galaxy gaat zijn West-Europese activiteiten vanuit een nieuw kantoor in Amsterdam aansturen. Hun missie: het bieden van uiterst gespecialiseerd en data geoptimaliseerde oplossingen in e-commerce, het leveren van creatieve content en automation & performance improvement vanuit de Nederlandse hoofdstad. Frank Carvalho, wereldwijd bekroond marketing- en reclameman met internationale ervaring, is aangesteld als Managing Director.

“We willen groeien en dat lukt ons, omdat we uitstekend in staat zijn de prestaties van onze cliënten te verbeteren via uiterst gespecialiseerde en data geoptimaliseerde oplossingen. Wij laten hen groeien door gebruik te maken van ons uniek digitale aanbod en van ons wereldwijde netwerk van bedrijven die gespecialiseerd zijn in e-commerce, creatie & contentproductie en Automation & Performance Improvement. We hebben ons nieuw kantoor in Amsterdam gevestigd, omdat de hoofdstad van Nederland groeit en de nieuwe commerciële hub van Europa lijkt te worden”, zo zegt Frank Carvalho, Managing Director van Brand New Galaxy in Amsterdam.

De Brand New Galaxy groep, winnaar van talloze awards, biedt wereldwijd end-to-end e-commerce oplossingen en contentproductie. Het bedrijf biedt verschillende unieke methodologieën aan, waaronder Robonauts Pictures E-commerce Real Feel, waarbij gebruik wordt gemaakt van productiedraaiingen die de online productervaring van consumenten vergelijkbaar maakt met een fysieke. Een andere specialiteit van hen is FMCC. Deze “Fast Moving Consumer Communications” methode levert een snelle en schaalbare oplossing voor contentproductie. Onderdeel van Brand New Galaxy’s eigen tools is Synthrone, een modulair en flexibel ecosysteem van geautomatiseerde diensten voor opslag, creatie, lokalisatie, publicatie, tracking en rapportage van content.

“Het efficiënt managen van het volledige digitale ecosysteem is een prioriteit voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun groei in e-commerce te stimuleren. Daarom vinden wij, als end-to-end e-commerce-speler met onze global-to-local methodologie, dat een intensievere samenwerking met onze klanten in West-Europa een absolute must is. Ons kantoor in Amsterdam is een natuurlijk gevolg van het bouwen van handige hubs voor goed ontwikkelde klanten en voor diegenen die aan het begin staan van hun e-commerce reis”, aldus Michal Glapinski, Chief Growth Officer, verantwoordelijk voor International Operations bij Brand New Galaxy.

Galactische Groei 
Brand New Galaxy is de laatste jaren flink gegroeid door nieuwe vestigingen te openen en nieuwe bedrijven in te lijven. Alleen al in 2020 hebben ze drie kantoren geopend op drie verschillende continenten: in de VS, het Midden-Oosten en Europa. Het personeelsbestand is het afgelopen jaar met 35% gegroeid naar meer dan 500 medewerkers, waarvan 80 procent op mondiaal en regionaal niveau werkzaam is. Het bedrijf levert zijn internationale en regionale diensten aan meer dan 200 klanten in 29 talen. Deze klanten zijn zowel Fortune 500 bedrijven als e-commerce spelers uit het midden- en kleinbedrijf. Brand New Galaxy is driemaal winnaar van de prestigieuze Press Magazine Awards.

Galactisch Talent 
Aan het hoofd van het West-Europese avontuur staat een heuse wereldleider. Managing Director Frank Carvalho heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing en reclame opgedaan over de hele wereld, waaronder de VS, Groot-Brittannië, Duitsland, Polen, Hongarije en Australië. Hij verhuist naar Amsterdam vanuit New York, waar hij de leiding had over het accountmanagement in Noord-Amerika en Global Business Director was bij Hogarth, onderdeel van WPP. In zijn lange carrière is hij ook nog 15 jaar Regional Client Services Director geweest bij de Publicis Groupe, European Business Lead voor Samsung en Senior Brand and Marketing Director voor Vodafone in Tsjechië. Hij heeft ruime ervaring in de financiële, professionele dienstverlening en in de farmaceutische, tabaks-, automobiel-, telecommunicatie- en mediabranche en is viervoudig winnaar van de prestigieuze Cannes Lions.

Over Brand New Galaxy 
Brand New Galaxy is een snel groeiend, onafhankelijke holding van marketing- en technologiebedrijven. Het private "onafhankelijke marketingplatform" werd in 2017 opgericht in Warschau, Polen en heeft inmiddels meer dan 500 werknemers. Brand New Galaxy investeert in innovatieve en dynamische ideeën die gedijen in een start-up omgeving en schaalbaar zijn om te concurreren met netwerkbureaus. Brand New Galaxy is lid van het MDC Global Affiliates programma. Met de titels “Debut of the Year 2018”, “Success of the Year 2019” en “Success of the Year 2020”, scoort BNG de 1e plaats op de prestigieuze agency ranglijsten van PRESS magazine.

Bedrijven onder de vleugel van Brand New Galaxy zijn onder andere: Pathfinder 23 – global e-commerce agency; Life on Mars – beauty & fashion production agency; Spacecamp – global digital agency; Synthrone - e-commerce automation en implementation platform; Voyager - e-business delivery agency; New Gravity - software & direct-to-consumer house; Robonauts Pictures - e-commerce production house; content26 - Amazon content & advertising; Man on the Moon - HR Agency; BNG MEA – in Dubai gevestigd kantoor commercieel verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en Azië; Brand New Galaxy AMS – in Amsterdam gevestigd kantoor verantwoordelijk voor groei in West-Europa.

Voor meer informatie: 
Web: ams.brandnewgalaxy.com
Foto's, logo's en profielen: BNG AMS MEDIA

Contact
Raymond Bresching
Counter Collective
(+31) (0) 650485700
raymond@countercollective.nl
Laatste van Brand New Galaxy Amsterdam  
Brand New Galaxy opent kantoor in Amsterdam voor West-Europese activiteiten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 165 dagen
Brand New Gala.. contact  

Logo Brand New Galaxy Amsterdam

Brand New Gala.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl