www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (55 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Nederlands modehuis Studio Anneloes integreert wereldwijd betalingsplatform van Worldline voor internationale groei

Samenwerking leidde tot 75 procent meer internationale bestellingen en 10 procent minder retouren voor het duurzaam modemerk

Ridderkerk, 17 februari 2021 – Worldline, de Europese marktleider in betaal- en transactiediensten, deelt vandaag de resultaten van het partnership met het Nederlandse dameskledingmerk Studio Anneloes. Door een nauwe samenwerking met Ingenico, een merk van Worldline, verhoogde het merk zijn internationale verkopen en conversieratio.

Transparante toeleveringsketen
Anneloes van der Heijden richtte in 2006 Studio Anneloes op om sneller in te spelen op nieuwe modetrends voor Nederlandse vrouwen. Om de footprint in kaart te brengen, heeft ieder artikel tegenwoordig eenQR-codedie klanten de impact van dat kledingstuk op het milieu laat zien. Studio Anneloes is het eerste modemerk dat deze optie biedt. Deze innovatieve visie op de productieketen van de mode-industrie heeft geleid tot de snelle groei van Studio Anneloes, met items die nu worden aangeboden in ruim 300 Nederlandse winkels en online via de eigen webshop.

Worldline werd vorig jaar aangesteld als partner om de online check-out te verfijnen. Door de interface van de wereldwijde betalingsaanbieder te integreren en de check-out uit te breiden met verschillende extra betaalmethoden, creëerde het modemerk een meer natuurlijke klantervaring. Dit ondersteunt bijvoorbeeld Nederlandse klanten die in het buitenland wonen en houdt rekening met de verschillende betalingsvoorkeuren in heel Nederland.


Showroom Studio Anneloes

Verbeterde conversie
Door de samenwerking heeft Studio Anneloes een toename van 75 procent aan internationale bestellingen gerealiseerd en is het conversiepercentage aanzienlijk verbeterd. Het merk heeft ook geprofiteerd van 10 procent minder retourzendingen – met name in Nederland – door de optie voor achteraf betalen uit te schakelen en alle populaire internationale en lokale betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal, Cards, Gift Cards en Bank transfer, toe te voegen.

"Werken met Ingenico, nu Worldline, was een waar genoegen. Het team heeft echt naar onze mening geluisterd voordat we tot een op maat gemaakte oplossing kwamen, afgestemd op onze specifieke betalingsbehoeften”, zegt Anneloes Van der Heijden, oprichter van Studio Anneloes. “We streven ernaar om altijd de beste ervaring voor onze klanten te bieden, en het aankoopproces is daarin niet anders. Het is geweldig om te weten dat we nu een sterke en veilige, internationale oplossing hebben die klaar is om mee te groeien met het bedrijf."

Frederic Loos, CMO van Worldline, voegt toe: "Het betalingsproces is de laatste stap in de koopcyclus, dus het is uitermate belangrijk dat bedrijven dit goed verzorgen. Maar voor degenen die niet thuis zijn in de betaalbranche, kan dat knap lastig zijn. Het is heel fijn om bedrijven daarbij te helpen, wat betekent dat partners zoals Studio Anneloes zich kunnen concentreren op andere cruciale onderdelen van hun bedrijf. Daarom zijn we blij om Studio Anneloes te ondersteunen en trots dat we konden helpen bij het opzetten van optimale betalingsprocessen voor alle klanten. We kijken ernaar uit om het merk verder te zien groeien met hun nieuwe projecten.”

Door gebruik te maken van de gecombineerde krachten van Ingenico en Worldline, voorziet Studio Anneloes in de toekomst verdere internationale groeimogelijkheden. Om meer van het merk over deze samenwerking te horen, kijk hier.

Voor meer informatie over hoe Worldline uw bedrijf kan helpen, ga naar: https://worldline.com.Voor meer informatie of beeldmateriaal, neem contact op met LEWIS:
ingrid.vandennieuwenhof@teamlewis.com
Tel: 040 235 4600Over Worldline
Worldline [Euronext: WLN] is de Europese leider in de betalings- en transactiedienstensector en de nummer 4 speler op wereldniveau. Met zijn internationale bereik en zijn focus op innovatie is Worldline dé voorkeurspartner bij uitstek op vlak van technologie voor handelaars, banken en derde partijen, maar ook voor aanbieders van openbaar vervoer, overheidsinstellingen en industriële bedrijven in alle sectoren. Met meer dan 20.000 werknemers in meer dan 50 landen biedt Worldline zijn klanten duurzame, betrouwbare en veilige oplossingen voor de gehele waardeketen van het betalingsverkeer. Hierdoor wordt de groei van hun bedrijf gestimuleerd, waar ze zich ook bevinden. Het aanbod van Worldline op het vlak Merchant Services; Terminals, Solutions & Services; Financial Services en Mobility & e-Transactional Services omvat nationale en internationale commerciële acquisitie, zowel in de winkel als online, uiterst veilige verwerking van betalingstransacties, een brede portefeuille van betaalterminals, evenals e-ticketing en digitale diensten in industriële omgevingen. In 2019 genereerde Worldline proforma-inkomsten van 5,3 miljard euro. worldline.com
Laatste van Worldline  
Nederlands modehuis Studio Anneloes integreert wereldwijd betalingsplatform van Worldline voor internationale groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 55 dagen
Worldline contact  

Logo Worldline

  +31 (0)180 442 442
  nl.worldline.com
Worldline sociaal  


Worldline tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl