Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (81 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Bayhealth kiest met Infor voor verbeterde bedrijfsvoering uit de cloud

Infor's klinisch verbonden platform voor zorgoperaties optimaliseert de inzet van resources en automatiseert bedrijfsprocessen

Utrecht, 16 februari 2021 - Het Amerikaanse ziekenhuis Bayhealth gaat gebruik maken van Infor Healthcare om de zorgprocessen te verbeteren. De zorginstelling, met meer dan 4.000 medewerkers en ruim 400 artsen, heeft gekozen voor deze cloudgebaseerde tool om de activiteiten tussen klinische en zakelijke bedrijfsonderdelen beter te integreren en de werving en het behoud van personeel te verbeteren.

Bayhealth schreef een uitgebreid request-for-proposal (RFP)-proces uit gericht op het combineren van systemen in een enterprise resource planning (ERP)-oplossing. Het ziekenhuis maakt al meer dan 20 jaar gebruik van Infor Global HR, Payroll en Cloverleaf oplossingen. Met de implementatie van Infor Healthcare kan het ziekenhuis betere inzichten krijgen in ingebouwde rapportages, analyses en technologische investeringen om patiënten en personeel beter van dienst te kunnen zijn. Tegelijkertijd worden systemen en workflows in het ziekenhuis gestandaardiseerd, gestroomlijnd of geautomatiseerd.

Voordelen van de Cloud
Doordat Bayhealth haar activiteiten naar de cloud verplaatst, blijft het systeem eenvoudiger up to date met minimale impact. De Infor-cloudtools zorgen voor analytische inzichten waardoor Bayhealth kosten kan besparen en tegelijkertijd prestaties kan verbeteren. Dankzij de harmonisatie van systemen kunnen wijzigingen makkelijker consequent in alle systemen worden doorgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan roosterwijzigingen voor verpleegkundigen of wijzigingen in het personeelsbestand.

"Het software-platform van Infor sluit perfect aan bij de behoeften van elke zorginstelling", aldus Richard Mohnk, senior vice president en chief information officer van Bayhealth. "Dit partnerschap en de toegang tot nieuwe cloud-tools zullen ons helpen de hoogste normen te bereiken op het gebied van patiëntveiligheid, financiële stabiliteit en winstgevendheid, en operationele efficiëntie. Daardoor ontstaat uiteindelijk een efficiënter, uitgebreider en geïntegreerder model voor zorgverlening."

"Infor-applicaties die speciaal zijn ontworpen voor de gezondheidszorg zorgen ervoor dat systemen en mensen beter samenwerken, waardoor het personeel zich uiteindelijk meer op de patiënt kan richten in plaats van administratieve taken uit te voeren. Dit project met Bayhealth zal een moderne gezondheidszorgomgeving opleveren, ondersteund door innovatieve technologieën om op het hoogste niveau te presteren met hulp van de best practices in de gezondheidszorg", aldus Jelle Brouwer, Senior Account-Executive Healthcare bij Infor. "Ook Nederlandse ziekenhuizen hebben het afgelopen jaar met grote organisatorische uitdagingen te kampen gehad. Dankzij deze cloudgebaseerde applicaties kunnen ook zij profiteren van een platform waarbij alle systemen met elkaar samenwerken zodat deze uitdagingen makkelijker het hoofd kunnen worden geboden."

Meer informatie over Infor Cloudsuite Healthcare: www.infor.com/industries/healthcare/.

Over Bayhealth
Bayhealth is een technologisch geavanceerd non-profit gezondheidszorgsysteem met meer dan 4.000 medewerkers en een medische staf van meer dan 400 artsen. Daarmee is het het  grootste gezondheidszorgsysteem van Midden- en Zuid-Delaware. Kijk voor meer informatie op https://www.bayhealth.org.

Over Infor
Infor is wereldleider in zakelijke cloud-software met sector-specifieke specialisaties. De organisatie levert bedrijfskritische applicaties aan ruim 67.000 klanten in meer dan 175 landen. Infor-software is ontworpen om meer waarde, minder risico’s en duurzame operationele voordelen te leveren. De ruim 17.000 medewerkers combineren diepgaande sectorspecifieke-expertises met inzichten uit data om te leren en betere zakelijke en industriële oplossingen te creëren, waarmee organisaties zich beter kunnen aanpassen en de uitdagingen in hun sector de baas zijn. Infor zet zich in om klanten te voorzien van moderne hulpmiddelen om hun bedrijf te transformeren en hun eigen innovatietrajecten te versnellen. Ga voor meer informatie naar www.infor.com.
Laatste van Infor  
Koninklijke Nedschroef bespaart kosten, vermindert risico en vergroot productiviteit met de Infor Cloud

Infor stelt Berny Harink aan als Principal Solution Consultant Healthcare

Infor Healthcare vanaf heden beschikbaar in de Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 81 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl