Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (169 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

SWEMP kiest Conclusion voor toekomstbestendig maken IT-landschap

Utrecht, 16 februari 2021 – SWEMP, een samenwerkingsverband van de woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal, heeft Conclusion geselecteerd als exclusieve partner voor het beheer en de transformatie van de IT-landschappen van haar leden met circa 2500 eindgebruikers. De samenwerking omvat het leveren en beheren van de Modern 365 Workspace, netwerk- en telefoniediensten, de gehele Servicedesk plus on-site support en technische applicatiediensten. Conclusion Future IT, een van de bedrijven uit het Conclusion-ecosysteem, draagt zorg voor het leveren van deze dienstverlening. Daarnaast is Conclusion Future IT verantwoordelijk voor de transformatie en het beheer van de achterliggende serverlandschappen, inclusief de doorontwikkeling van de Microsoft Azure clouddiensten.

Robuuste IT en gezamenlijke innovatie
Met de samenwerking worden de IT-landschappen van SWEMP robuust en toekomstbestendig gemaakt. Binnen SWEMP wordt een centrale architectuur vormgegeven, waardoor standaardisatie over de verschillende coöperaties mogelijk is. Na de transformatie van de IT-landschappen zetten de partijen gezamenlijk in op innovatie om de dienstverlening aan haar huurders makkelijk, veilig en vernieuwend te houden.

Daan Peters, SWEMP-lid en Manager I&A en Facility bij Mitros: “We hebben in Conclusion gevonden wat we in het huidige digitaliseringstijdperk nodig hebben. Als woningbouwcorporatie is het niet mogelijk om de razendsnelle ontwikkelingen in IT in eigen beheer bij te houden. We zien in dat de digitale cultuur van morgen er één is van co-creatie. Het zal de standaard worden dat we naast verhuurmakelaars, vastgoedontwikkelaars en onderhoudsmonteurs, ook rollen als data- en softwarespecialisten zien verschijnen in onze bedrijfsstromen om digitale wensen te bouwen en te onderhouden. We waren op zoek naar een ervaren Nederlandse speler die onze IT-dienstverlening, in samenspraak met onze interne regisseurs automatiseringsservices, naar een hoger niveau tilt en een bedrijfscultuur heeft die bij ons past. In Conclusion vonden we een match op deze vlakken. Door de succesvolle overdracht in de coronaperiode hebben we laten zien dat we samen creatief om kunnen gaan met veranderende omstandigheden. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat dit partnership het begin is van een succesvolle, langdurige samenwerking.” 

Leon van Meel, directeur bij Conclusion Future IT: “We zijn erg trots dat SWEMP voor Conclusion kiest als het gaat om onze Managed Cloud-dienstverlening. SWEMP sluit naadloos aan op onze strategie om maatschappelijk relevante organisaties te bedienen met onze diensten. We realiseren daarmee een belangrijke en zichtbare stap in de woningcorporatiesector. De komende periode gaan we gezamenlijk aan de slag om de IT van de verschillende corporaties in beheer te nemen en om hun omgeving vervolgens te transformeren naar toekomstbestendige clouddiensten. Dit is uitdagend ten tijde van corona, maar we hebben inmiddels bewezen dat we dit gezamenlijk succesvol kunnen realiseren. Daarnaast richt dit partnership zich op het breder beschikbaar stellen van innovatieve en technologische concepten voor de verschillende corporaties binnen SWEMP en de vrienden van SWEMP, zodat zij de huurder nog beter en eenvoudiger kunnen bedienen.”

---

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Over SWEMP
SWEMP is een samenwerkingsverband van vijf grote woningcorporaties: Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal. Het doel is om gezamenlijk tot standaard ICT-oplossingen te komen, die bijdragen aan een betere klantdienstverlening, grotere gebruikersvriendelijkheid, lagere kosten, hogere kwaliteit en lager risico. Daardoor blijft er meer geld over voor de kerntaak: verhuur van goede sociale woningen in prettige wijken. Meer informatie: https://swemp.nl/.

Over Conclusion Future IT
Conclusion Future IT is topspeler in de Nederlandse markt op het gebied van Managed Cloud Services. We staan voor de wendbaarheid en innovatiekracht van onze klanten. Wij werken dagelijks aan IT die direct bijdraagt aan onze maatschappij. Ons werk doet ertoe. In hoe we wonen, werken en reizen. Om deze rol te blijven vervullen, geven we continu aandacht aan vernieuwing om blijvend te kunnen transformeren. Met bewezen cloud technologie, onze rijke dienstverlening en écht vakmanschap transformeren en ontzorgen wij onze klanten. Vanuit partnership werken we gezamenlijk aan weerbare en wendbare IT die écht bijdraagt. Meer informatie is te vinden op: https://www.conclusionfit.nl.
Laatste van Conclusion  
Conclusion gooit voor zesde jaar op rij hoge ogen bij Giarte IT Xperience Monitor 2021

Conclusion voegt D&A Medical Group toe aan haar ecosysteem

ProRail kiest opnieuw voor Conclusion in IT
Geplaatst:
Verstreken tijd: 169 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Conclusion contact  

Logo Conclusion

  030 219 38 00
  info@conclusion.nl
  www.conclusion.nl
Conclusion sociaal  


Conclusion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl