www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (57 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Accenture en VMware lanceren nieuwe businessgroep om organisaties te helpen om sneller naar de cloud over te stappen

Miljoeneninvestering in Accenture VMware Business Group zal adoptie van schaalbare cloud en ontwikkeling van moderne applicaties versnellen.

Utrecht, 15 februari 2021 - Accenture (NYSE: ACN) en VMware (NYSE: VMW) hebben een uitgebreid partnerschap aangekondigd. Dit omvat onder meer de lancering van een speciale businessgroep die organisaties zal helpen een 'cloud first'-strategie te implementeren - waarbij de migratie naar de cloud wordt versneld, moderne apps sneller worden ontwikkeld en de cloud de basis zal zijn voor innovatie en nieuwe bedrijfsmodellen, waardoor bedrijven uiteindelijk meerwaarde kunnen realiseren.

De Accenture VMware Business Group is een nieuwe meerjarige, miljoeneninvestering van de twee bedrijven, die al meer dan twee decennia samenwerken. De nieuwe business groep verenigt gespecialiseerde professionals met diepgaande expertise op het gebied van hybrid cloud en cloudmigraties, cloud native en moderne applicaties, en beveiliging in belangrijke sectoren. Met ongeveer 2.000 Accenture cloudprofessionals die zijn opgeleid in de VMware-oplossingen en -services, zal de Accenture VMware Business Group klanten bijstaan om de krachtige mogelijkheden en flexibiliteit van de cloud te gebruik, wat vandaag de dag essentieel is om zakelijke diensten snel op te schalen, efficiënt te werken en innovatie op (grote) schaal mogelijk te maken.

De nieuwe business groep maakt deel uit van Accenture Cloud First, een service die Accenture in 2020 heeft gelanceerd met een investering van 3 miljard dollar in nieuwe mogelijkheden, oplossingen, partnerships en interacties met klanten om die klanten te helpen hun bedrijf in de cloud vorm te geven, en om hun business naar een cloudomgeving te verplaatsen en vandaar te exploiteren.

"Cloud is het krachtigste middel om verandering te beheersen", zegt Julie Sweet, chief executive officer van Accenture. "Nu organisaties de komende jaren versneld migreren naar cloud en edge, zal de Accenture VMware Business Group hen de snelheid, schaal en veiligheid bieden die ze nodig hebben om hun bedrijf fundamenteel opnieuw uit te vinden en om meerwaarde te creëren."

De Accenture VMware Business Group zal investeren in een gezamenlijke go-to-market strategie en gezamenlijke verkoopactiviteiten, in training van meer Accenture-medewerkers in VMware-technologieën en de ontwikkeling van nieuwe diensten, assets en business accelerators op basis van VMware-technologieën. De twee bedrijven zullen ook pre-engineered oplossingen voor specifieke industrietakken ontwikkelen, waaronder een platform om telecommunicatiebedrijven te helpen om de uitrol van 5G- en edge computing-diensten te versnellen.

"Om te voldoen aan de eisen van de ongekende businessomgeving van vandaag, moeten organisaties een multicloudstrategie hanteren - sneller dan ooit tevoren", zegt Erik de Geus, Director Enterprise Netherlands van VMware. "Klanten draaien hun applicaties steeds vaker op een of meer cloudplatformen, datacenters en de edge. De Accenture VMware Business Group zal de nodige teams en beste expertise samenbrengen, met de snelheid, flexibiliteit en veerkracht waar organisaties om vragen. Vandaag maar ook morgen."

VMware Cloud Migration Factory
De nieuwe business groep zal een gespecialiseerde VMware Cloud Migration Factory lanceren om computing workloads snel en veiliger naar de cloud te migreren aan de hand van volledig geautomatiseerde processen die zijn gefinetuned door de migratie en modernisering van duizenden applicaties. De VMware Cloud Migration Factory biedt klanten toegang tot een gecontroleerde omgeving en specifieke resources voor het plannen, testen, migreren en moderniseren van applicaties naar de public, private en/of hybrid cloud van hun voorkeur. Het risico van het migreren van VMware-workloads wordt hierdoor verminderd en de time-to-value wordt versneld.

Als VMware Global Principal Partner en Premier Global Systems Integrator binnen VMware is Accenture een van de grootste wereldwijde go-to-market-partners van VMware, met een breed en diep inzicht in de mogelijkheden van VMware. VMware is een vertrouwde partner van de wereldwijde IT-organisatie van Accenture, die rekenworkloads in de cloud efficiënt en veiliger aanstuurt en nu vooroploopt op het gebied van edge computing.Over VMware
VMware-software stuurt wereldwijd complexe digitale infrastructuren aan. Het cloud-, netwerk- en beveiligingsaanbod en digital workspace-portfolio bieden klanten wereldwijd een dynamische en efficiënte digitale basis, ondersteund door een uitgebreid ecosysteem van partners. VMware, met het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, streeft ernaar een ‘force for good’ te zijn; van baanbrekende innovaties tot wereldwijde impact. Ga voor meer informatie naar https://www.vmware.com/company.html

Over Accenture
Accenture is een wereldwijd professioneel dienstverlenend bedrijf met toonaangevende mogelijkheden op het gebied van digital, cloud en security. Met een ongeëvenaarde ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meer dan 40 sectoren bieden wij diensten aan op het gebied van strategie en advies, interactieve diensten, technologie en bedrijfsvoering - allemaal ondersteund door 's werelds grootste netwerk van Advanced Technology en Intelligent Operations-centra. Onze 514.000 mensen maken de belofte van technologie en menselijke vindingrijkheid elke dag waar en bedienen klanten in meer dan 120 landen. Wij omarmen de kracht van verandering om waarde en gedeeld succes te creëren voor onze klanten, mensen, aandeelhouders, partners en gemeenschappen. Bezoek ons op www.accenture.comMeer informatie

VMware
Ron Grevink
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: rgrevink@vmware.com

Whizpr
Paul Maris
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware@whizpr.nl
Laatste van VMware Nederland  
VMware Cloud versnelt app-modernisering via modulaire, multi-clouddiensten

VMware benoemt Erik de Geus tot Senior Regional Director

VMware verbetert developer- en AI-ready infrastructuur om digitaal zakendoen te bevorderen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 57 dagen
VMware Nederla.. contact  

Logo VMware Nederland

  +31 (0) 30-2849500
  www.vmware.com/nl.html
VMware Nederla.. sociaal  


VMware Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl