www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (167 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Accenture en VMware lanceren nieuwe businessgroep om organisaties te helpen om sneller naar de cloud over te stappen

Miljoeneninvestering in Accenture VMware Business Group zal adoptie van schaalbare cloud en ontwikkeling van moderne applicaties versnellen.

Utrecht, 15 februari 2021 - Accenture (NYSE: ACN) en VMware (NYSE: VMW) hebben een uitgebreid partnerschap aangekondigd. Dit omvat onder meer de lancering van een speciale businessgroep die organisaties zal helpen een 'cloud first'-strategie te implementeren - waarbij de migratie naar de cloud wordt versneld, moderne apps sneller worden ontwikkeld en de cloud de basis zal zijn voor innovatie en nieuwe bedrijfsmodellen, waardoor bedrijven uiteindelijk meerwaarde kunnen realiseren.

De Accenture VMware Business Group is een nieuwe meerjarige, miljoeneninvestering van de twee bedrijven, die al meer dan twee decennia samenwerken. De nieuwe business groep verenigt gespecialiseerde professionals met diepgaande expertise op het gebied van hybrid cloud en cloudmigraties, cloud native en moderne applicaties, en beveiliging in belangrijke sectoren. Met ongeveer 2.000 Accenture cloudprofessionals die zijn opgeleid in de VMware-oplossingen en -services, zal de Accenture VMware Business Group klanten bijstaan om de krachtige mogelijkheden en flexibiliteit van de cloud te gebruik, wat vandaag de dag essentieel is om zakelijke diensten snel op te schalen, efficiënt te werken en innovatie op (grote) schaal mogelijk te maken.

De nieuwe business groep maakt deel uit van Accenture Cloud First, een service die Accenture in 2020 heeft gelanceerd met een investering van 3 miljard dollar in nieuwe mogelijkheden, oplossingen, partnerships en interacties met klanten om die klanten te helpen hun bedrijf in de cloud vorm te geven, en om hun business naar een cloudomgeving te verplaatsen en vandaar te exploiteren.

"Cloud is het krachtigste middel om verandering te beheersen", zegt Julie Sweet, chief executive officer van Accenture. "Nu organisaties de komende jaren versneld migreren naar cloud en edge, zal de Accenture VMware Business Group hen de snelheid, schaal en veiligheid bieden die ze nodig hebben om hun bedrijf fundamenteel opnieuw uit te vinden en om meerwaarde te creëren."

De Accenture VMware Business Group zal investeren in een gezamenlijke go-to-market strategie en gezamenlijke verkoopactiviteiten, in training van meer Accenture-medewerkers in VMware-technologieën en de ontwikkeling van nieuwe diensten, assets en business accelerators op basis van VMware-technologieën. De twee bedrijven zullen ook pre-engineered oplossingen voor specifieke industrietakken ontwikkelen, waaronder een platform om telecommunicatiebedrijven te helpen om de uitrol van 5G- en edge computing-diensten te versnellen.

"Om te voldoen aan de eisen van de ongekende businessomgeving van vandaag, moeten organisaties een multicloudstrategie hanteren - sneller dan ooit tevoren", zegt Erik de Geus, Director Enterprise Netherlands van VMware. "Klanten draaien hun applicaties steeds vaker op een of meer cloudplatformen, datacenters en de edge. De Accenture VMware Business Group zal de nodige teams en beste expertise samenbrengen, met de snelheid, flexibiliteit en veerkracht waar organisaties om vragen. Vandaag maar ook morgen."

VMware Cloud Migration Factory
De nieuwe business groep zal een gespecialiseerde VMware Cloud Migration Factory lanceren om computing workloads snel en veiliger naar de cloud te migreren aan de hand van volledig geautomatiseerde processen die zijn gefinetuned door de migratie en modernisering van duizenden applicaties. De VMware Cloud Migration Factory biedt klanten toegang tot een gecontroleerde omgeving en specifieke resources voor het plannen, testen, migreren en moderniseren van applicaties naar de public, private en/of hybrid cloud van hun voorkeur. Het risico van het migreren van VMware-workloads wordt hierdoor verminderd en de time-to-value wordt versneld.

Als VMware Global Principal Partner en Premier Global Systems Integrator binnen VMware is Accenture een van de grootste wereldwijde go-to-market-partners van VMware, met een breed en diep inzicht in de mogelijkheden van VMware. VMware is een vertrouwde partner van de wereldwijde IT-organisatie van Accenture, die rekenworkloads in de cloud efficiënt en veiliger aanstuurt en nu vooroploopt op het gebied van edge computing.Over VMware
VMware-software stuurt wereldwijd complexe digitale infrastructuren aan. Het cloud-, netwerk- en beveiligingsaanbod en digital workspace-portfolio bieden klanten wereldwijd een dynamische en efficiënte digitale basis, ondersteund door een uitgebreid ecosysteem van partners. VMware, met het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, streeft ernaar een ‘force for good’ te zijn; van baanbrekende innovaties tot wereldwijde impact. Ga voor meer informatie naar https://www.vmware.com/company.html

Over Accenture
Accenture is een wereldwijd professioneel dienstverlenend bedrijf met toonaangevende mogelijkheden op het gebied van digital, cloud en security. Met een ongeëvenaarde ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meer dan 40 sectoren bieden wij diensten aan op het gebied van strategie en advies, interactieve diensten, technologie en bedrijfsvoering - allemaal ondersteund door 's werelds grootste netwerk van Advanced Technology en Intelligent Operations-centra. Onze 514.000 mensen maken de belofte van technologie en menselijke vindingrijkheid elke dag waar en bedienen klanten in meer dan 120 landen. Wij omarmen de kracht van verandering om waarde en gedeeld succes te creëren voor onze klanten, mensen, aandeelhouders, partners en gemeenschappen. Bezoek ons op www.accenture.comMeer informatie

VMware
Ron Grevink
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: rgrevink@vmware.com

Whizpr
Paul Maris
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware@whizpr.nl
Laatste van VMware Nederland  
VMware presenteert Global Security Insights Report 2021: toename cyberaanvallen in Nederland doordat meer werknemers vanuit huis werken

VMware ziet stijging in abonnements- en SaaS-inkomsten

VMware ondersteunt de huidige Anywhere Workforce met nieuwe propositie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 167 dagen
VMware Nederla.. contact  

Logo VMware Nederland

  +31 (0) 30-2849500
  www.vmware.com/nl.html
VMware Nederla.. sociaal  


VMware Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl